• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım var

Ewt geldi 2 gün kaldı benim bir arkadaşım eşim nöbetçiyken kalmaya geldi diye eşim gönderdi arkadaşım gitti bi kaç gün sonra yine geldi salı günü 1 hafta olacak
Kayniniz çocuk olsa hadi neyse de kazik kadar adam ben çok yanlış buldum tamam ziyaret etmiş kalksın gitsin evine zaruri bir durumu yoksa.

Mecburi bi durum yoksa zaten eşin yokken neden sizde kalıyor ya ne saçma.
Kocan bu duruma müdahele edecek, sen bişey desen sonra sen aksi,huysuz bilmemne gelin olursun.
Aynen eşimle benim aramı bozacaklar sonunda..
Her şeyi göz önüne alıp tekrar konuşucam eşimle bu soruna bir çözüm bulması lazım

ben hayatta tutmam onu evimde bir saniye bile. pat pat söylerim yüzüne hatta kovarım. böyle saçmalık olur muymuş ev kocanın olduğu kadar sizin de eviniz. sanki 3 kişi evlendiniz

Kaynınızın ve eşinizin ailesinin dusuncesizligi. Benim kayınpederim kayınvalıdem bile olmadan evime gelmıyor.

ben hayatta tutmam onu evimde bir saniye bile. pat pat söylerim yüzüne hatta kovarım. böyle saçmalık olur muymuş ev kocanın olduğu kadar sizin de eviniz. sanki 3 kişi evlendiniz
Ya eşime tekrar söylemeyi düşünüyorum fakat bu sefer kardeşim sana bi şey mi yaptı diye düşünmesinden de endişeleniyorum açıkçası

Neden kalıyor sızde hanı ınsan abısının evınde kalırda sureklı degıl ve esın evde yokken kalması hos degıl. Esıne buna bı son ver sen varken gelsın sen yokken ıstemıyorum yoksa ben ıstemeyerek kovmak zorunda kalacagım kalp kırmak ıstemıyorum de. Gıtsın kardesıne ben yokken gelme yengen rahat edemıyor desın

Neden kalıyor sızde hanı ınsan abısının evınde kalırda sureklı degıl ve esın evde yokken kalması hos degıl. Esıne buna bı son ver sen varken gelsın sen yokken ıstemıyorum yoksa ben ıstemeyerek kovmak zorunda kalacagım kalp kırmak ıstemıyorum de. Gıtsın kardesıne ben yokken gelme yengen rahat edemıyor desın
Tamam teşekkür ederim 🙏

Kızlar ben 1 yıldır evliyim eşimin ailesi sürekli gidip geliyo hiç bi şey söylemiyordum fakat taa ki eşimin küçük erkek kardeşi gelene kadar benim eşim geceleri de çalışıyo geçen gece kaynımla kaldık ben rahat edemedim tesettürlüyüm uzanamıyorum kalkamıyorum kişisel işlerimi yapamıyorum bunu eşimle de paylaştım oda bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi çarşamba günü yine gecede çalışacak kaynım o güne kadar gitmezse eğer sizce bu seferde eşime rahatsız olduğumu belirtmem gerekir mi eğer gerekir diyorsanız bunu eşime nasıl anlatayım bi akıl verin...
Kaynına direkt abin yokken seni misafir edemem de.

Back
X