- 2 Ağustos 2013
- 37.928
- 125.781
- 798
- Konu Sahibi Gizemli3434
-
TamamKardeşin de olsa koskocaman adam sen yokken evimde kalıyor. Evimde rahat olamıyorum, rahat hareket edemiyorum. Ya buna çözüm bul ya da ben kardeşinle konuşurum diyebilirsiniz
Nasıl yapacağımı şaşırdım gerçektenEvlenmeden öncede eşin ve kardeşi gelip sizde kalıyormuş. O zaman bunun önüne geçemediyseniz şimdi hiç geçemezsiniz. Kocaman adam yani neler duyuyoruz ben olsam 1 dk durmam yani böyle bir saçmalık yok.
Eşiniz zaten ben yokken gelme demiş, onu da sallamamış.Aynen işte bunu tekrar eşime nasıl söylemeliyim kibar bir dille
Çarşamba gününe kadar gitmezse eğer eşimle tekrar konuşucamEşiniz zaten ben yokken gelme demiş, onu da sallamamış.
Siz direkt kendisine söyleyin. Hadi ablacım sen yavaş yavaş ikile. Böyle yalnız kalmamız doğru değil de
Kibar dille söylemeye çalışırsanız daha çok gelen giden olur evinize.Aynen işte bunu tekrar eşime nasıl söylemeliyim kibar bir dille
Uzaktan geldi ve evlendiğimden beri ilk kez geldi kalmaya fakat 1 haftadır bizde yeterli değil mi yaniKibar dille söylemeye çalışırsanız daha çok gelen giden olur evinize.
Kardeşi neden sürekli gelip kalıyor sizinle ki zaten?
Eşiniz evde olsa bile sürekli evinizde birelerk neden kalsın?
İş için olur, ne bileyim farklı şehirlerdesinizdir arada bir gezmeye gelir ayrı. B
Öbür türlü siz sürekli misafir ağırlamak zorunda değilsiniz.
İlk önce bunu söyleyin esinize.
DeğilAileniz yakın mı size?
Eşinize ısrarla söyleyin sen evde yokken rahat edemiyorum. Gitmiyorsa da ailemin yanına gideceğim deyinNasıl yapacağımı şaşırdım gerçekten
TamamEşinize ısrarla söyleyin sen evde yokken rahat edemiyorum. Gitmiyorsa da ailemin yanına gideceğim deyin
Çarşamba gününe kadar gitmezse eğer eşimle tekrar konuşucam
Biraz dediğin kaç gün meselâ diycem ne cevap verirse ona göre ben kabul etmiyorum rahatsızım kardeşine de bunu belirt diycemya eşiniz yine “biraz kalsın sonra gider” derse???
Eğer gitmezse Rahatsız olduğunuzu bu sefer eşinize değilde kayınınıza güzel dille siz söyleseniz (abin evde yokken burda kalmaman gerekiyor şeklinde ve sebeplerini belirterek)Kızlar ben 1 yıldır evliyim eşimin ailesi sürekli gidip geliyo hiç bi şey söylemiyordum fakat taa ki eşimin küçük erkek kardeşi gelene kadar benim eşim geceleri de çalışıyo geçen gece kaynımla kaldık ben rahat edemedim tesettürlüyüm uzanamıyorum kalkamıyorum kişisel işlerimi yapamıyorum bunu eşimle de paylaştım oda bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi çarşamba günü yine gecede çalışacak kaynım o güne kadar gitmezse eğer sizce bu seferde eşime rahatsız olduğumu belirtmem gerekir mi eğer gerekir diyorsanız bunu eşime nasıl anlatayım bi akıl verin...
YaşarımEğer gitmezse Rahatsız olduğunuzu bu sefer eşinize değilde kayınınıza güzel dille siz söyleseniz (abin evde yokken burda kalmaman gerekiyor şeklinde ve sebeplerini belirterek)
Bunu yapsanız eşinizle sorun yaşarmısınız?
Sizin erkek kardeşiniz gelmis olsaydı evden koymayı ya da gitmesi için kapıları gözler miydiniz, esiniz size ben karımla zaman geçirmek istiyorum söylesen de gitse dese ne derdiniz? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın lutfen.Kızlar ben 1 yıldır evliyim eşimin ailesi sürekli gidip geliyo hiç bi şey söylemiyordum fakat taa ki eşimin küçük erkek kardeşi gelene kadar benim eşim geceleri de çalışıyo geçen gece kaynımla kaldık ben rahat edemedim tesettürlüyüm uzanamıyorum kalkamıyorum kişisel işlerimi yapamıyorum bunu eşimle de paylaştım oda bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi çarşamba günü yine gecede çalışacak kaynım o güne kadar gitmezse eğer sizce bu seferde eşime rahatsız olduğumu belirtmem gerekir mi eğer gerekir diyorsanız bunu eşime nasıl anlatayım bi akıl verin...
kadının erkek kardeşi gelse erkek hic istifini bozmaz kiSizin erkek kardeşiniz gelmis olsaydı evden koymayı ya da gitmesi için kapıları gözler miydiniz, esiniz size ben karımla zaman geçirmek istiyorum söylesen de gitse dese ne derdiniz? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın lutfen.
Siz soyleyebilirseniz evet adil bir yaklaşım her iki tarafa da . Ancak konu sahibi ?kadının erkek kardeşi gelse erkek hic istifini bozmaz ki
Ne kılık kıyafet derdi
Ne yemek derdi olur
Bu arada esi rahatsız olursa uzun sure kalinmasindan ve bunu ifâde ederse kadinda kardeşine söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?