- 13 Eylül 2020
- 181
- 128
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gizemli3434
-
Kızlar ben 1 yıldır evliyim eşimin ailesi sürekli gidip geliyo hiç bi şey söylemiyordum fakat taa ki eşimin küçük erkek kardeşi gelene kadar benim eşim geceleri de çalışıyo geçen gece kaynımla kaldık ben rahat edemedim tesettürlüyüm uzanamıyorum kalkamıyorum kişisel işlerimi yapamıyorum bunu eşimle de paylaştım oda bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi çarşamba günü yine gecede çalışacak kaynım o güne kadar gitmezse eğer sizce bu seferde eşime rahatsız olduğumu belirtmem gerekir mi eğer gerekir diyorsanız bunu eşime nasıl anlatayım bi akıl verin...
Ailesi düşüncesiz ya geldikleri zaman gitmeyi akıl edemiyolar.Gelme amacı gezmek fakat şu da var ben nişanlıyken evlene kadar eşimle benim evimde kaldılarErkek icinde kadin icinde zor bi durum bunu kayninizin düşünmesi lazim kalmasindaki sebeb nedir tam olarak
Eşiniz sizi sallamamış.bende biliyorum rahatsız olduğunu biraz kalsın gider dedi
Eşim kardeşi gelmeden önce benim yanımda bi çok kez söyledi ben evdeyken gel ben nöbetçiyken gelme ama dinlemedi geldiEşiniz sizi sallamamış.
Benim kardeşim senden daha önemli demiş
Bilmem fark ettiniz mi
Nasıl uyarıcam onu söyler misinizTabikide dile getirin yaptığı çok ayıp. Tesettürlü tesettürsüz farketmez hepimizin bir ev hali var. Eşiniz dikkate almıyorsa gerekirse sert bir dille uyarın
Diğer nöbetine kadar gitmezse eğer şöyle söylemeyi düşünüyorum;Eşinize dinimizde erkekle kadının aynı evde yalnız kalması , uyumasi namahrem diyebilirsiniz...
Eğer çok uzak mesafeden gelmiyorsa kusura bakma müsait değilim diyerek kapıdan geri çevirin bir kez. Eğer azıcık gururu varsa bir daha gelmez. Eşiniz hiç umursamıyor maalesef siz bir şeyler yapmalısınız ki bir daha kafasına göre gelmesinEşim kardeşi gelmeden önce benim yanımda bi çok kez söyledi ben evdeyken gel ben nöbetçiyken gelme ama dinlemedi geldi
Nasıl uyarıcam onu söyler misiniz
Aynen öyleEvimde südyensiz gezerim.
Saçımı başımı dağıtırım.
Bir insan evinde bile rahat edemiyorsa hayatının neresinde rahat bulacak?
Buna laf edince vay bizim gelin ne fena olur.
Insanlar kendi hayatlarından etmeyeceği fedakarlıkları elden bekliyorlar ne garip!
Uzaktan gelse bile 1 haftadır bizde yeterli bence bir erkek için bu kadar misafirlikEğer çok uzak mesafeden gelmiyorsa kusura bakma müsait değilim diyerek kapıdan geri çevirin bir kez. Eğer azıcık gururu varsa bir daha gelmez. Eşiniz hiç umursamıyor maalesef siz bir şeyler yapmalısınız ki bir daha kafasına göre gelmesin
Kardeşin de olsa koskocaman adam sen yokken evimde kalıyor. Evimde rahat olamıyorum, rahat hareket edemiyorum. Ya buna çözüm bul ya da ben kardeşinle konuşurum diyebilirsinizNasıl uyarıcam onu söyler misiniz
Eşim kardeşi gelmeden önce benim yanımda bi çok kez söyledi ben evdeyken gel ben nöbetçiyken gelme ama dinlemedi geldi
Aynen işte bunu tekrar eşime nasıl söylemeliyim kibar bir dilleNe münasebet..
Düşünmeyene düşündürülür.
Eşin yokken orda kalması ne mana bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?