• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr! Help

silaaxix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
51
16
3
ya kızlar erkek arkadasımla bes saat önce konustk telde isten çıktgnı yemek yicegni söyledi sonra ben iki üç saat sonra mesaj attm napıyo diye ses yok valla yok billa yok tel açılmadı noluyodur kiii yani :// yani bilemedim de

Takılmıştır biryerlerde malesef onlar bizim beklediğimiz çabuk unutuyorlar. Evine geçince haber verir. Bahanesi de görmedim Vs. Olur

ya kızlar erkek arkadasımla bes saat önce konustk telde isten çıktgnı yemek yicegni söyledi sonra ben iki üç saat sonra mesaj attm napıyo diye ses yok valla yok billa yok tel açılmadı noluyodur kiii yani :// yani bilemedim de
biz nereden bilelim müneccim miyiz acep:KK53:

Mesajlarıma Cevap Vermiyor..!
Telefonlarımı Açmıyor..!
Kesin Aldatıyor Beni...
Neyse Kötü Düşünmeyeyim...^^
Belkı Araba Çarpmıştır...

Bu aklıma geldi bir an :))))

evreka evreka buldum bu seni boşlayıp başkalarıyla işi pişiriyor olmasın kız:KK53:

belki de terk edildin haberin yok

1. Bir aksilik oldu ve telefonunu açamıyor.
2. Başına kötü bir şey geldi.
3. Gizli gizli bir şeyler çeviriyor.

Bütün ihtimaller bunlar.

Back
X