Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok işden çıktı yemek yicem dedi o kadarla kaldınasıl yani çalıyor ama açmıyor mu?
Hıı evet pardon yanlış okumuşum açmıyorYok işden çıktı yemek yicem dedi o kadarla kaldı
biz nereden bilelim müneccim miyiz acepya kızlar erkek arkadasımla bes saat önce konustk telde isten çıktgnı yemek yicegni söyledi sonra ben iki üç saat sonra mesaj attm napıyo diye ses yok valla yok billa yok tel açılmadı noluyodur kiii yani :// yani bilemedim de
Umarım acaba aldatılıyormuyum diye düşünmedim değil ://Evde uyuyo olabilir mi.. Bn uyuyunca hep sessize alırım teli![]()
he ya nerden bilelim he heBiz nasıl bilelim
Yoo değilsiniz tabisiibiz nereden bilelim müneccim miyiz acep![]()
şuphelerin var mı normaldeUmarım acaba aldatılıyormuyum diye düşünmedim değil ://
Mesajlarıma Cevap Vermiyor..!ya kızlar erkek arkadasımla bes saat önce konustk telde isten çıktgnı yemek yicegni söyledi sonra ben iki üç saat sonra mesaj attm napıyo diye ses yok valla yok billa yok tel açılmadı noluyodur kiii yani :// yani bilemedim de
evreka evreka buldum bu seni boşlayıp başkalarıyla işi pişiriyor olmasın kızya kızlar erkek arkadasımla bes saat önce konustk telde isten çıktgnı yemek yicegni söyledi sonra ben iki üç saat sonra mesaj attm napıyo diye ses yok valla yok billa yok tel açılmadı noluyodur kiii yani :// yani bilemedim de