• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

19 yaşından 26 yaşına kadar hangi pozisyonlarda çalıştın söyler misin... kk da zengin bir öğretmenimiz vardı o geldi aklıma :))

Yok o ogretmenimiz ciddi ruhsal problemleri vardi.
Her genel muduru hissedari Holding zannetmeyelim.Kucuk isletmelerinde hissedarlari genel mudurleri oluyor.Bence kpnu o degil burda.
Kalemero kabullenmis herseyi.Biz burda daha strese giriyoruz kiz aldatiliyor devamli diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok o ogretmenimiz ciddi ruhsal problemleri vardi.
Her genel muduru hissedari Holding zannetmeyelim.Kucuk isletmelerinde hissedarlari genel mudurleri oluyor.Bence kpnu o degil burda.
Kalemero kabullenmis herseyi.Biz burda daha strese giriyoruz kiz aldatiliyor devamli diye

Biliyorum canım her genel müdürün holding genel müdürü olmadığını... sence konu o olmayabilir, bence konu şuanda bu burada...

Ben strese falan girmiyorum, daha önceki konularında defalarca söylendi kendisine, kendisi zeyna rolü üstendi.. ben bu zeki , bilgisine devamlı yeni şeyler ekleyen kızımızın hangi aşamalardan geçip genel müdür olduğunu öğrenmek istiyorum...

ya inan seni ve senin gibileri anlamiyorum anlayamiyorum.ama bisey varki gercek acitir seninki sevgi veya ask degil.hirs intikam yenilgi korkusu o seytan evli arkadasin senin melek gibi sevgilini elinden alamaz sen gururunu ayaklar altina alir o alcak sevgilinin kolesi olmaya devam edersin.kendi degerin duser dusmustur de zaten boyle utanmaz bir adamda ne buluyosun artik.onu ilerde kocam diye ailenin karsisina nasil cikarican ya aileden birinede asilirsa nasil guvenicen. adam senin gibisini niye buraksinki aldatmasina goz yummus sun bide bulunmaz hint kumasi gibi pesindesin icinden diyodurki oh bundan bana zarar gelmez nasil olsa bana asik ben yolumu bulurum. canim ya onur gurur bukadar ucuzmu ne diye bu karektersiz adamin pesinden kosuyosun. sen saplanti yapmissin unutma ask degil bu sakin aman diyim ilerde katil bile olursun bu zavalli pislik yuzunden. degmez su hayatta hic kimse icin paralanmaya degmez.
aklini basina topla buyuk sozu dinle ayril bitir birak ne hali varsa gorsun sinir hastasi olmaya degermi bi zavalli icin. kendini kandirma bir erkek bi kadini aldattiysa bide evli ve senin arkasasinla daha ne denirki. rezillik adilik namussuz luk serefsizlik.boyle biriyle bir hayat kurabilcekmisin iyi dusun ondan baba olurmu sence. karar senin bizden uyarmasi insan ne ederse kendine ediyor sonra kaderim kotuymus deme emi.allah akil.fikir versin seni o adamdan sogutsun insallah canim...

evli birisiyle üstelik en yakın arkadaşım dediyle bir ilişkisi olan ne kadar tiksinç zavallı bir erkek açık kapı buldum düşüncesiyle 6 yıllık beraberliğinizi bir çırpıda kopardı attı.. üzüldüm. :44::44:

Offff kizlar ben yokken cok sey merak etmişsiniz derdiniz benm nasil buraya gelmem mi? Gercekten benm icin onun hayatimda olmasi dolayisiyla birseyler cok daha zor oldu ilişkimiz ilk günündn itibaren gozler önünde değildi ama ben o kadar cok emek verdim ki yeri geldi bu ilişkiyi yasadigim icin hakkettigim gibi davranamadim aman dikkat cekmesin diye neyse orasida ayri bir konu zaten suan verdiğim emege de yazık ediyorum çünkü

Onu Bende Merak Ettim Bak Onca Kızla İlişki İlla Bi Kaçak Olmuştur Bence Yaaa :1: Ama Nikah Bilemem...

Size madalya takmak lazım.:ssz:
19 yaşında çalışmaya başlayıp 7 senede genel müdür oldunuz demek..
Doktora yapmış insanlar 7 senede genel müdür olamıyor çünkü bu ülkede..
Neyse, ben hala sizin aşkınızın statü ve para aşkı olduğunu düşünüyorum.
Başarılar diliyorum.
Arkadasim oyle olsa nedrn kendimi helak edeyim adam benimle mi benmle ok der keyfime bakarim ilgilenmm teferruatla evlenme teklifi ettiginde de atlardim o yaptigim hatalarida yapmaz etraginda pervane olurdum ben kurmadm oynamadım askimi yasadim hoyratca yarini dusunmeden amanelimde tutayim diye dusunmeden

Eee kalemero konustunuz mu sevgilinle? Nedir gelisme?

Evet görüştük birde soyle bir olay oldu bu gun sinav varmis evli kiz sinavdan ciktiktan sonra yanina gelmis benide aramisti saat 2 de yemege cikalim diye konuşuruz demisti ok dedim bende neyse gorustuk oturuyoruz konustuk biraz faln derkn yanaginda turuncu bir ruj izi boynuna dogru o ne dedim brn cingal cikardim aldi pecete sildi aaa hakikaten nerden gelmis bu aaa gelmeden sunu görmüştüm ondan heralde diye salladi ama oyle normal opmeden olacak sey degil şak diye opmus yani bir suru tantana yani sonrada ben tum icimdekileri döktüm arti dayanamiyirum ölç tart düşün ben bu sekikdd devm edemiyirum cok yiprandim dedim sana soz veriyorum her sey duzelecek cart curt bir sürü salladi benim gucum kalmadi dedim bana beni sorgulama dusme pedime dedi bende olmuyor ists biraz kafani dinle ne istedigibden emin ol dedim kalktim sonra aradi faln oyle iste

Ha birde herkes bana guluyor sadece bir seylerinfarkinda olan ben değilim sen ne kadar inkar edersen et dikkat çekiyor bir seyler dedim adam cildiriyor ben ibnemiyim isim gucum yok kari kizlami ugrascam diyor :)

kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.

şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım

not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye

kocan değil, nişanlın değil, sözlün değil, hiçbir bağın yokki bu adamla... sadece sevgilisiniz... neden seni en yakın arkadaşınla aldatan birini affediyorsun? o kızı affetmeyip, silmişsin bir kalemde, ama sevgilin hala hayatında... ayrıl, niye çekiyorsun ki.. sevgiliyken bile aldatan adamdan hayır gelirmi? boşa kürek çekiyorsun

Evet görüştük birde soyle bir olay oldu bu gun sinav varmis evli kiz sinavdan ciktiktan sonra yanina gelmis benide aramisti saat 2 de yemege cikalim diye konuşuruz demisti ok dedim bende neyse gorustuk oturuyoruz konustuk biraz faln derkn yanaginda turuncu bir ruj izi boynuna dogru o ne dedim brn cingal cikardim aldi pecete sildi aaa hakikaten nerden gelmis bu aaa gelmeden sunu görmüştüm ondan heralde diye salladi ama oyle normal opmeden olacak sey degil şak diye opmus yani bir suru tantana yani sonrada ben tum icimdekileri döktüm arti dayanamiyirum ölç tart düşün ben bu sekikdd devm edemiyirum cok yiprandim dedim sana soz veriyorum her sey duzelecek cart curt bir sürü salladi benim gucum kalmadi dedim bana beni sorgulama dusme pedime dedi bende olmuyor ists biraz kafani dinle ne istedigibden emin ol dedim kalktim sonra aradi faln oyle iste

Sen bizle dalga mi geciyosun ?

evli kız yanına mı gelmiş. bunu sana sevgilinmi dedi bunu. neden görüşmüş peki.. ..
bunu adam sana rahatça söylüyor ha..
ve ruj olayı.. yok artık

bu adam seni ne yerine koyuyor farkında mısın. ben söylemeyim sen bul:ssz:

Son düzenleme:

Ciddi soruyorum kafan güzel mi bunlar kurgumu yada psikolojik sorunların mı var ? En kötü adam ile birliktelik yaşayıp ona mecbur mu hissediyorsun yok ise ?

evli kız yanına mı gelmiş. bunu sana sevgilinmi dedi bunu. neden görüşmüş peki.. ..
bunu adam sana rahatça söylüyor ha..
ve ruj olayı.. yok artık

bu adam seni ne yerine koyuyor farkında mısın. ben söylemeyim sen bul:ssz:

Rahatca soyledi mi demisim orda ben cikmadan once kiza sormustum gelen giden oldumu diye o da evet saat 2 gibi kizn geldigini soyledi sonra zaten 1 saat icinde biz gorustuk kizlar yemin ediyorum sol yanaginda kocamn bir opucuk izi ve soyledigimde surati dagildi yemin ediyorum ondan sonra yok şöyle oldu yok boyle oldu hikaye anlatti

geçmişi detayıyla bilmiyorum fakat inşallah dualarla onlarda düzelir. allaha dua edin bol bol.
kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.

şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım

not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye

Rahatca soyledi mi demisim orda ben cikmadan once kiza sormustum gelen giden oldumu diye o da evet saat 2 gibi kizn geldigini soyledi sonra zaten 1 saat icinde biz gorustuk kizlar yemin ediyorum sol yanaginda kocamn bir opucuk izi ve soyledigimde surati dagildi yemin ediyorum ondan sonra yok şöyle oldu yok boyle oldu hikaye anlatti

Yani yine boynuzu takti ?

kızla neden buluşnuş ve bunu bunu kadar rahat sana nasıl söyleyebiliyor.

Son düzenleme:
kızla neden buluşnuş ve bunu bunu kadar rahat sana nasıl söyleyebiliyor.

Bana soylemiyor ki geldi diye ben caktirmadan sekreter kiza sordum geln giden var mi soran oldu mu diye boynuza devam ama ben dun postayi koydum sabahtan beri ariyor kahvaltiya gidelim faln dedi bende yok ailem bekliyor dedim

Back
X