• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

başıboş ne demek loca. bende yalnız yaşadım yaşıyorum. çok şükür aklım var mantığım var. değerlerim var. olmadı bu sözün.

Okycim Sen Üzerine Alınma Sana Değil Bu Sözüm Seni Biliyoruz Zaten Aklın Mantığın Herşeyin Yerinde Konu Sahibi Öyle Değil Aklını Kullanamıyor ki:50: Tek Yaşadığı İçin Daha Özgür Olmuş Zaten Aklı da Yok Bak Kimlerle Muhatap Oluyor Vazgeçemiyor Bi Türlü

Okycim Sen Üzerine Alınma Sana Değil Bu Sözüm Seni Biliyoruz Zaten Aklın Mantığın Herşeyin Yerinde Konu Sahibi Öyle Değil Aklını Kullanamıyor ki:50: Tek Yaşadığı İçin Daha Özgür Olmuş Zaten Aklı da Yok Bak Kimlerle Muhatap Oluyor Vazgeçemiyor Bi Türlü
canım 6 senedir beraber bu adamla. yeni çıkmış evine. zaten ailesiyleyken başlamış bu ilişki.

Son düzenleme:
canım 6 senedir beraber bu adamla. yeni çıkmış evine. zaten ailesiyleyken başlamış bu ilişki.

Ama Bu Kıza Birilerinin Dur Demesi Gerekiyor, En Yakın Olarak da Ailesinin Yapması Gerek Tedavi Olmalı Bence Çünkü Normal Değil Bunlar Şuna Emin Ol ki Kendini Bu Konu Sahibiyle Bir Tutma Seni Çok İyi Tanıyorum Ben Ne Demek İstediğimi Umarım Anlatabildim

Aileside Onca Zaman Nasıl Farketmemiş Oda Ayrı Muamma

adam diyorki, kalemero o evli kadına düşman oldu demek ki aldatıldığına emin ama benimle hala birlikte demek ki aldatsam da beni çekmeye devam edecek.

dediğin gibi arabamı değiştiricem kredi çekicem de, krediyi kapattır en acilinden ama çaktırmadan yap bunu, pislik yapmasın anlayınca.

belli ki kendi ekmeğini kazanan, genç, güzel bi kadınsın. kendinden ödün verme, sana yakışan insanlarla birlikte ol.

yani bu adam için çabalamak zeynalık falan değil, bildiğin bağımlılık...

canm öyle değilll ben öyle olacak biri değilim ben her zaman göz önğndeydim tüm ortamlara beraber katılırdık birbirimizin yanında gururla dururduk herkes bilir tanır çoğu arkadaş ortamımızdakiler evli barklı insanlar ve şu an herkes bir şeylerin farkında ve onun üstüne gidiyorlar ne oluyor bu kız neden bu kadar üzgün diye onun da ödü kopuyor bir şey söylerim diye onlara ve bana geçen onun çok yakın bir arkadaşı ne oluyor haksızlığa mı uğruyorsun yapabileceğim bir şey var mı diye sordu bende şimdilk yok dedim kızlar ben göz önündeydim herkes neyin ne olduğunu biliyordu yerel gazetelerde bile boy boy fotoğraflarımız var

ya gazetede her kızla fotoya çıkabilir adam bekar ne olcak . sen adını çıkarmışsın hala konuşuyorsun . seven adam 6 sene oyalar mı . engeli yok çengeli yok . bir zamanlar ilgi duymuş kısa süre şimdi ise bitirmiş kafasında . neyi kovalıyorsun hala . öle ittirmekle kaktırmakla ilşki olur mu . seni sürekli aldatmış zaten bu adam . hala kazanma peşindesin inanamıyorum ya . bu kadar da olmaz . kızlara eminim onu sevmiyorum ilişkimi bitirdim kabullenmiyor asla peşimde vs vs bir sürü palavra sıkıyordur ki palavrada değil aslında . adam senden vazgeçmiş hala peşindesin .

Boşuna yormayın kendinizi arkadaşlar.
Kalemero aldatılmaya alıştı artık aldatılmışlığa duyarsızlaştı.Yine bir iki haftaya rabbbim dualarımı duydu aramız düzeliyor müjdesiyle gelecektir.
Bu adam 100 defa aldatacak ve kızımız yine affedici olacak.

hayvan sevgisi başka bir şeydir. lokumum için neler feda ettim zamanda .
sevmeyen ağabeyime bile resti çektim.

aynen benm çocuklarımm onlarrr ben onlar için her şey yaptım onlardan asla vazgeçmem çok seviyorum onları dün onlara sarılıp ağladım sizin kadar sadık olamadı diye onlarda göz yaşlarımı yaladılar kuzu gibi yattılar yanıma normalde durmazlar yerinde

:
adam benmle boy boy fotolarla gazetelere çıktı adam beni koluna taktı tüm davetlere düğünlere gitti hani nerde şimdi o kızlar ??? ben kızların nasıl kızlar olduğunu biliyorum adam beni yanında taşıdı bende onu gizlemedi ki beni o kızları şimdi kşm biliyor ya da neden hala benmle gidiyor sağa sola

Kusura bakmayın biraz sert olacağım.
Aşık bir kadın sevdiğini başkasıyla gördüğü an bitirir.
Kaldıramaz çünkü başkasına dokunmasını.
Evli bazı aldatılan kadınların bahaneleri çocuk veya kimsesizlik oluyor kocasını affetmek için.
Sizinkide adamın ortamı ve zenginliği sanırım.
Vazgeçemediğiniz o değil, onunla yaşadığınız lüks hayat.
Başka kadınlarla yatmış, kalkmış önemli değil, yeterki sizi ortamlarda gezdirsin.
Burdan size akıl vermek benim haddime değil, zira kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz.
Ama şunu söyleyeyim " bu adam sizinle evlenmez".

Boşuna yormayın kendinizi arkadaşlar.
Kalemero aldatılmaya alıştı artık aldatılmışlığa duyarsızlaştı.Yine bir iki haftaya rabbbim dualarımı duydu aramız düzeliyor müjdesiyle gelecektir.
Bu adam 100 defa aldatacak ve kızımız yine affedici olacak.

Kesinlikle katılıyorum.Her şeye bir açıklaması var.
Ama ailesi biliyor,ama herkes bizi biliyor,ama,ama..
Amalar bitmiyor.
İsterse dünya alem bilsin.
Bu adam sizi sevmiyor,aldattı ve sırf rezil olmamak için oyalıyor.
Ben anlamıyorum diğer kızlar geçici ben kalıcıyım lafını.
Nasıl mideniz alıyor ya.
Sabah neler söylediniz şimdi neler.
Ee akşama doğru kızlar abartmışım ben sıktım onu demeniz bile muhtemel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam diyorki, kalemero o evli kadına düşman oldu demek ki aldatıldığına emin ama benimle hala birlikte demek ki aldatsam da beni çekmeye devam edecek.

dediğin gibi arabamı değiştiricem kredi çekicem de, krediyi kapattır en acilinden ama çaktırmadan yap bunu, pislik yapmasın anlayınca.

belli ki kendi ekmeğini kazanan, genç, güzel bi kadınsın. kendinden ödün verme, sana yakışan insanlarla birlikte ol.

yani bu adam için çabalamak zeynalık falan değil, bildiğin bağımlılık...

tabi canım az önce aradı beni dediki bilmiyormusun sinirlenince bu adam bana saldıracak neden dürtüyorum dün neden beni okadar çok aradın evde olduğumu uyuduğumu biliyorsun adam çözmüş olayı kafasında bana bağıracak çağıracak istemiyorum seni böyle yaparsan diyecek ateşe dokunma dokunursan yanarsın diyecek bende onu kendi haline bırakacağım.... bana bunu dedi ya nevrim döndüüü başladım bağırmaya yok artık bu kadarı fazla adam fazla uyanık haddinden fazla şerefsiz adam yalanları dizdi bana resmen yorgunum sen beni aradın uyandım bir daha sabaha kadar uyuyamadım ayakta duramıyorum yok şöyle yok böyleee sinir krizi geçiriyorum tabi ben bu arada çüşşş yaniiiii yaaaaa adam psiko manyak yalan makinasına bağlasan patlatacak derecede... evet aslında her türlü imkana sahibim ama kullanmayı bilemedim ama artık kendi değerimi bileceğim bu kadarı yeter

:

Evli bazı aldatılan kadınların bahaneleri çocuk veya kimsesizlik oluyor kocasını affetmek için.
Başka kadınlarla yatmış, kalkmış önemli değil, yeterki sizi ortamlarda gezdirsin.
Burdan size akıl vermek benim haddime değil, zira kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz.

onun o sahip olduğu hayata bende sahibim zaten yanımda kim olsa bende oraya davet edileceğim ve yanımdaki kişi benden dolayı o ortama girmiş olacak öyle bir durum söz konusu değil bulunduğum şirkette ben genel müdürüm o da hissedar ve yön.kur.başk. öyle bir derdim yok sadece o olmuş olsa şu an benden rahatı yoktu takmazdım devam ederdim banane ben hayatıma bakarım derdim ama şu an ben kavga ediyorum yaşadığım olayı ortaya çıkarmaya çalışıyorum bana zararının dokunacağını bile bile

bitir bitir. parayı iste önce. ihtiyacım var. bana toptan geri kalanı ver de.
ve bırak bu şerefsizi

onun o sahip olduğu hayata bende sahibim zaten yanımda kim olsa bende oraya davet edileceğim ve yanımdaki kişi benden dolayı o ortama girmiş olacak öyle bir durum söz konusu değil bulunduğum şirkette ben genel müdürüm o da hissedar ve yön.kur.başk. öyle bir derdim yok sadece o olmuş olsa şu an benden rahatı yoktu takmazdım devam ederdim banane ben hayatıma bakarım derdim ama şu an ben kavga ediyorum yaşadığım olayı ortaya çıkarmaya çalışıyorum bana zararının dokunacağını bile bile

Bunlar sizin söyledikleriniz.
Bir kadın aldatıldığını bilerek bir ilişkiye devam ediyorsa kesinlikle o adama aşık değildir.
Başka çıkarları vardır.
Kaç yaşındasınız bu arada, genel müdür olmak için fazla gençgeldiniz bana:34:
Oda heralde yönetim kurulu başkanı olduğuna göre şirketin ya sahibidir, yada büyük hissedarı:34:

:

aynen katılıyorum ben harfi harfine . aşık kadın bitirir .ben kendimden biliyorum . çok aşıktım aldatıldım ve bitirdim . benim eski sevgiliminde hayatı rahattı durumu iyiydi zaten o yüzden kızlar geliyordu peşinden . ben ayrılınca şok oldu . nasıl böyle sessiz bitirebildin dedi hatta . çünkü hayatına her giren çıkmak bilmiyormuş .çok şaşırmıştı . bence affeden kadınlar birazda o adama olan aşktan değilde o hayattan kopmak istemedikleri için tahammül ediyor . kadınlar güce ve paraya tapar işte . statüye tapar diyor bazı erkekler çok doğru aslında . herkes değil ama geneli böyle olduğu için affediyor .

bitir bitir. parayı iste önce. ihtiyacım var. bana toptan geri kalanı ver de.
ve bırak bu şerefsizi

evet arabamı değiştirmeye niyetleniyordum haberi vardı zaten onu dile getirirm sıkıntı çıktı kredi onaylanmadı derim ya kapatalım yada senn üzerine çekelim derim bir şekilde halletmem lazım

Kesinlikle katılıyorum.Her şeye bir açıklaması var.
Ama ailesi biliyor,ama herkes bizi biliyor,ama,ama..
Amalar bitmiyor.
İsterse dünya alem bilsin.
Bu adam sizi sevmiyor,aldattı ve sırf rezil olmamak için oyalıyor.
Ben anlamıyorum diğer kızlar geçici ben kalıcıyım lafını.
Nasıl mideniz alıyor ya.
Sabah neler söylediniz şimdi neler.
Ee akşama doğru kızlar abartmışım ben sıktım onu demeniz bile muhtemel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok yani bir önceki aldatmada adam kalemeroya sen ne gurursuzsun demişti hatta kusura bakma ama dogru soyluyor demiştim kendisine de.
Ohoo aksama bak sen ben bunalttım ondan adam gitti sevgilise diyecektir dediğin gibi.
Herkes kendi tercihlerini yaşar.Defalarca aldatıldıgını ve tekrar aldatılacagını bılen biri idam sehpasında kendi ipini çeken gibidir.Bu kadar.Bırakın dediğim gibi naparsa yapsın.

aynen katılıyorum ben harfi harfine . aşık kadın bitirir .ben kendimden biliyorum . çok aşıktım aldatıldım ve bitirdim . benim eski sevgiliminde hayatı rahattı durumu iyiydi zaten o yüzden kızlar geliyordu peşinden . ben ayrılınca şok oldu . nasıl böyle sessiz bitirebildin dedi hatta . çünkü hayatına her giren çıkmak bilmiyormuş .çok şaşırmıştı . bence affeden kadınlar birazda o adama olan aşktan değilde o hayattan kopmak istemedikleri için tahammül ediyor . kadınlar güce ve paraya tapar işte . statüye tapar diyor bazı erkekler çok doğru aslında . herkes değil ama geneli böyle olduğu için affediyor .

arkadaşımm benim böyle bir güce ihtiyacımm yokk çok şükürr halim vaktimm yerinde ben tırnaklarımla çalışarak geldim buralara çok şükür aileminde durumu iyi bakacak olanda var veya istediğim de şakk diye kriterime uygun biri de olur yapmayın lütfen biraz insaffff

evet arabamı değiştirmeye niyetleniyordum haberi vardı zaten onu dile getirirm sıkıntı çıktı kredi onaylanmadı derim ya kapatalım yada senn üzerine çekelim derim bir şekilde halletmem lazım
aynen öyle yap. hatta aileminde ihtiyacı olduda diyebilirsin.. madem verecek gücü var ödesin. sonrada bas tekmeyi

Son düzenleme:

sakın bu adam patron sende sekreter olma ?genel müdür olduğunu sanmam . ne şirketi ayrıca bu böyle ?genel müdür olmak için çok gençsin . haa bu adamın torpiliyle bir yere gelmiş olabilirsin .adamın sana kredi çektirdiğine falanda inanmıyorum canım kusura bakma . bence bu adam zengin sende o paradan kopmak istemiyorsun açık açık söyle bence . kimse 26 yaşındayken 40 yaşındaki adamı boşu boşuna çekmez ..

Back
X