- Konu Sahibi misss_girl
kızlarrr sizce hangisi yakın bir akrabamzn düğünü için alıcam..25yaşında minyon tipli biriyim hangisi daha hoş olur sizce?
Eki Görüntüle 742228 Eki Görüntüle 742229
2yi daha cok begendim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr sizce hangisi yakın bir akrabamzn düğünü için alıcam..25yaşında minyon tipli biriyim hangisi daha hoş olur sizce?
25 yaş ve minyon bir tip için çok kadınsı bu elbiseler,kusura bakmayın.Bence ikisini de almayın,yaşınıza uygun daha renkli birşey,mesela şifon uçuş uçuş tüllü bir elbise seçebilirsiniz[/QUOT
tşkkrler...
Bak bunu yeni buldum seninkiler gibi koyu renk hemde modeli güzel bence fikir olsun
![]()
Dikkatli bakarsan cnm renk farkı var neyse sana fıkır vermeye calısanlara karsı uslubun hatalı bır kere .
Soldaki çok hoş. Sağdakini hiç beğenmedim.
birincisi pek olmaz gibi düğüne, ikincisini alın illa ki birini alacaksanız.
Evet kibarlık,görgü doğuştan gelen şeyler değil malesef arkadaşım.
Mesela ben konu sahibi gibi biri olsaydım onun eklediği elbiselere şunu yazardım:
Iyyyy ikisi de iğrenç!
Çok zevksizsin kusura bakma
Ama şükürler olsun ki ince bir bayanım![]()
bu model elbiselerden ööö geldi ama illa ikisinden biri olacaksa ikincisi olsun bari
Minyonlara (ki ben de minyonum) peplumu yakıştırmıyorum. Çünkü daha basık görünmelerine sebep oluyor. Burada arkadaşla çok güzel kıyafetler paylaşmışlar. Dikkate al derim.
arkadaşlar bazılarınız sırf muhalefet olsun sırf aykırı fikir olsun diye yorumlar yazıyor kaba konuşmam sitemim bundandır bakın ya bir arkadaş yorum yazmış bu size olurmu yaşınıza hiç uygun olur mu diye sonra kendisi aynı elbisenin farklı rengini örnek göstermiş bunlara bakın diye benimde sinirlenmem normal değil mi ????
çok büyük farklılıkmış dikkat etmemiştim kusura bakma ...