• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr sizce hangisi(resimli)

arkadaşlar bazılarınız sırf muhalefet olsun sırf aykırı fikir olsun diye yorumlar yazıyor kaba konuşmam sitemim bundandır bakın ya bir arkadaş yorum yazmış bu size olurmu yaşınıza hiç uygun olur mu diye sonra kendisi aynı elbisenin farklı rengini örnek göstermiş bunlara bakın diye benimde sinirlenmem normal değil mi ????

Bak bunu yeni buldum seninkiler gibi koyu renk hemde modeli güzel bence fikir olsun :34:
82JAPON-STYLE-siyah-dantelli-mini-elbise__62453584_0.jpg

biliyorum canım bu elbiseyi daha önce görmüştüm çok da beyenmiştim..

Evet kibarlık,görgü doğuştan gelen şeyler değil malesef arkadaşım.
Mesela ben konu sahibi gibi biri olsaydım onun eklediği elbiselere şunu yazardım:

Iyyyy ikisi de iğrenç!
Çok zevksizsin kusura bakma
:ssz:

Ama şükürler olsun ki ince bir bayanım:21:

bazende saygı kibarlık karşındaki insana göre değişen kavramlardır canım...

Minyonlara (ki ben de minyonum) peplumu yakıştırmıyorum. Çünkü daha basık görünmelerine sebep oluyor. Burada arkadaşla çok güzel kıyafetler paylaşmışlar. Dikkate al derim.

arkadaşlar bazılarınız sırf muhalefet olsun sırf aykırı fikir olsun diye yorumlar yazıyor kaba konuşmam sitemim bundandır bakın ya bir arkadaş yorum yazmış bu size olurmu yaşınıza hiç uygun olur mu diye sonra kendisi aynı elbisenin farklı rengini örnek göstermiş bunlara bakın diye benimde sinirlenmem normal değil mi ????

çok büyük farklılıkmış dikkat etmemiştim kusura bakma ...

Ben muhalefet olmak ıcın değil,yardımcı olmak ıcın yazmıstım.
Bir arkadaşın eklediği uçuş uçuş elbiseye pazar malı yakıştırması yapmandan sonra senin zevkıne hıtap eden aynı zaman da genc yasına uygun bırseyler eklemek ıcın aynı elbısenın farklı rengını diğer eklediğim elbiselerin '' arasına '' alternatif olması ıcın koymustum.

Ama cnm sen ne gıyersen gıyın bu çirkin uslubunla ıstedıgın gb bırı olamazsın.

Kımse burda sana yardım etmek zorunda olmadıgı halde fıkrırlerını farklı dusuncelerını paylasıyor, tşk edeceğin yere insanlara laf söyluyorsun yaşına ve toyluguna verıyroum, olgunlasırsın inş.

Tamamı siyah olan sanki biraz resmi gibi... Soldaki elbise de hiç hoş değil bence :17: Şayet seçenekler bunlarla kısıtlıysa siyah al derim. :39:

Back
X