Kızlarrr :(

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248

Öncelikle hayırlı akşamlar

Kızlar ben bugün yıllardır tanıdıgım arkadaşlarımın evine gittim
Gır gır şamata gidiyoduk,arkadaşım ve kardeşi ikiside benimle yaşıtbana birşey söylediler
"peri annem ikimize birer tane yarım altın alıp kasaya koymuş geçen gün gösterdi,ben onlardan yeni telefon istiyorum almıyorlar bende kasadan altınımı alıcam,kendime telefon alıcam" dedi:26::26:
bende saçmalama yatırım yapıyorlar gizli gizli mi alıcaksın dedim evet aman napim ya bir altınla yatırım olmaz dedi
evlerinin nüfusu çok fazla yaklaşık 20 kişi:26:
etraf sakinleşince kasayı açıp çıkardılar altını:26:
(zaten bu arkadaşlar 5 yıl önce benim paramı çalmışlardı,gözümle görmedim fakat param çalındıktan 1 gün sonra aynı miktarda para birden ellerine düşmüştü)
çok fazla güvenmiyorum,fakat anneme bu durumu anlatınca annem çok tepki gösterdi,nasıl şahit olursun böyle birşeye diye
bizim evde hiç öyle şeyler olmaz,yani yerde 50 krş görsek aile bireylerine sorarız,o yüzden anneme çok tuhaf geldi,bize de çok güvenir,onlar hırsız yarın öbür gün birşey olursa peri yaptı demeyecekleri ne malum falan dedi
Kızlar ne düşüneceğim bilmiyorumben yapmayın dedim ama dinlemedilerşimdi yarın öbür gün birşey olursa
bide ben bu olaya şahit oldumyarın öbürgün ahirette önüme çıkmaz mı hırsızlık yaptılar da ben öyle baktımöfffff
dipnot:bana kızmayın

size kızılmasını gerektirecek bir durum yok.
uyarınızı yapmışsınız,dinlememişler.
yalnız sizin paranızı çaldıklarından şüphe edebiliyorken görüşmeye devam etmeniz çok ilginç
artık buna da şahit olduğunuza göre arkadaşlığınıza bir çeki düzen verirsiniz.

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, göz göre göre gidip o olaya tanıklık ederek başkasına yapmışsın..

Dua et bu mevzu senin üzerine kalmasın..

Güvenmediğin bir insanı; ne evine al ne de evlerine git ..

Bence senin o an yapabileceğin bir şey yokmuş ne yapabilirdin ki ailelerine mi söyleyecektin?

Altını senin yanında almaları çok kötü olmuş. İnşallah bu mevzu senin üstüne kalmaz :26:

bencede eğer ki anlaşılırsa gerçe evleri kalabalıkmış fakat sana kalmaz diye düşünüyorum ailesi telefon alınca nereden aldın demicekmi bu kızın senlik bi durum yok fakat bence mesafeni koru bu saatten sonra sana yapılmış diye düşünüyorsun bu 1 ,
bunu aiilesine yapan insan dışarıya hayli hayli yapar zaten . lafı bile var arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bence sen arkadaşlığını kes yarın öbür gün adları çıkar bu konuda sende yanarsın yanlarında

Keske annelerine filan o anda soyleseydin,
Calarlarda ortaya cikarsa sucu senin uzerine atma ihtimali bile olabilir ALLAH esirgesin..

Kıyamam sana ya dipnot: bana kızmayın yazmışsın :) Kuzum sana kızılacak bi durum yok ortada sen elinden geleni yapmışsın. Merak etme okadar kolay değil masum bi insanı hırsızlıkla suçlamak. Gönlünü ferah tut ama o insanlardan uzak durmanı öneririm .

Valla evden bişey kaybolunca son girenlere bakılıyo yani temzliğe gelen olur tamirci olur. Sende son girenlerdensin. ailesi çocuklarına kondurmaz onlar inkar eder başına kalır.

bence git annesiyle konuş farkettim desin senin dediğini demesin.

yüzü güzele 40 günde huyu güzele 40 yılda doyulmazmış bayıldığım bir söz.

bir kızın hırsızlık kelimesiyle aynı cümlede geçmesi ne kadar ayıp bişey

uyarını dikkate almamışsa alışkanlık edinmiştir takılma öyleleriyle

Son düzenleme:
ay kesinlikle,ya zaten pek görüşmüyordum en son 2 buçuk yıl önce gitmiştim evlerine
ama ne yapabilirdim ki,annem o an kalksaydın dediumarım kalmaz ya
Bence senin o an yapabileceğin bir şey yokmuş ne yapabilirdin ki ailelerine mi söyleyecektin?

Altını senin yanında almaları çok kötü olmuş. İnşallah bu mevzu senin üstüne kalmaz :26:
of çok korkuyorum,ailesi beni tanır sever de ama kendi çocuklarını suçlamazlar ki

görüşmeyeceğim aman töbeya aile pek ilgili değil kızlar sabahtan çıkıyooar nüfus kalabalık ailenin ruhu duymuyo:26:
Keske annelerine filan o anda soyleseydin,
Calarlarda ortaya cikarsa sucu senin uzerine atma ihtimali bile olabilir ALLAH esirgesin..
allah korusun abla yaof ya
annem çok kızdı sizde kızmayın dedimuzak durucam ama işte,ahirette falanda karşıma çıkarsa:26::26:
ama evleri boş durmaz ki hep giren çıkan misafir olur fakat bide en son 2 bçuk yıl önce gitmiştim ondan önce yoktu geldi oldu derlerannesiyle asla konuşamam ya yapamam onlara ne olursa olsun..güvendiler bana,yüzüstü bırakamam ki ben ölürüm vicdan azabından

ya belki başkalarına karşı konduramazlar da herkes kendi çocuğunu tanır yani

ortaya çıkar eninde sonunda anladıgım kadarıyla alacagı telefon ora bura saklanmaz tv gibi bişey olur
yani yalacının mumuu yatsıya kadar hesabı sen rahat ol

Dünya öyle bir duruma geldi ki kime güveneceğimizi,kiminle arkadaşlık edeceğimizi şaşırır olduk.
Bence o arkadaşınla arana olabildiğince mesafe koy,hatta görüşmeyi kes.
Konunu okur okumaz aklıma ilk gelen 'Ya kız altını çalar ve suç Superisi'ne kalırsa?' oldu. Allah korusun.
İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Her şey olabilir.

Daha önce ki şüpheniz ve gözünzün önünde gerçekleşen bir hırsızlık
Bu insanlarla ARKADAŞ OLMAK HATA !

Canım annen çok haklı, belki seni eve sırf bu yüzden çağırdılar. Altını alırlarsa, annelerine peri yaptı diyecekler belki de :26:
Bence görüşmemelisin o insanlarla. Dertsiz başına dert alırsın sonra.

Çok tuhaf bir şeyi alacaklarsa neden başkası varken yapıyorlar
Göz göre göre aleni,bu işin altından bir şey çıkmasın.
Senin orada olman gözünün önünde almaları.
Bir daha görüşmeyin böyle insanlarla.Kendi anne babasının arkasından iş çeviren kimseyi tanımaz

Bu kızlar niye sen yanlarındayken kasayı açıp altını aldılar.Senin olmadığın bir zaman da yapabilirlerdi.
Bunu özellikle yaptıklarını düşünüyorum.Olay ortaya çıkınca seni suçlayacaklar.Ortaya çıkmaması imkansız.
Bunlar ne biçim insan ailelerini soyuyor utanmazlar birde telefon alacaklarmış.
Aileleri kızlarının elinde yeni telefonu görünce nasıl aldıklarını sormayacak mı ? Nereye kadar saklayacaklar telefonlarını.
Allah kimseye böyle evlat vermesin düşman başına bile diyemem çok üzücü.Onlarla ilişkini bitirsen iyi olur.

bu olay muhtemelen sizin üzerinize kalacaktır.çok korkarım böyle şeylerden.
kendiniz söylüyorsunuz 2 yıldır o eve uğramıyorum diye.ee demek ki bu kızlarda planlı programlı haraket etmişler.sizi çağırmışlar altınları almışlar.annesi fark edince de peri çalımış herhalde diyecekler.onlarda tabi kendi çocuklarına inanacaklar.sonuçta 20 insan bir evde yaşıyorsa bu zamana kadar hiç bir hırsızlık olmamışsa sizin isminiz verilincede gayet mantıklı gelecektir onlara.
siz "ben yapmadım o altınları kızlarınız aldı"dediğinizde kim size inanacak ki.demezler mi "çaldıklarında bizi haberdar etseydin"diye.
sonra gel çık işin içinden.dualar et bu iş senin üzerine kalmasın canım.

olayı ailesine söylemelisin.bana inanmıyosanız gizlice takip edin kızınızı diyebilirsin.sen söyle günahtan cık naparsa yapsınlar.göz göre göre hırsızlıga ortak olma.

Perimm
Bu kizlar telefon aldiginda aileleri demeyecekmi bu degirmenin suyu nerden geldi diye.. .sakin ol... anlamayacaklar mi saniyorsun

Bence için rahat olsun sonuçta sen yapmadın boşver..Ama bence onlarlada arkadaslığı kes.İlerde birşey olur üzerine atarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…