- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
Öncelikle hayırlı akşamlar
Kızlar ben bugün yıllardır tanıdıgım arkadaşlarımın evine gittim
Gır gır şamata gidiyoduk,arkadaşım ve kardeşi ikiside benimle yaşıtbana birşey söylediler
"peri annem ikimize birer tane yarım altın alıp kasaya koymuş geçen gün gösterdi,ben onlardan yeni telefon istiyorum almıyorlar bende kasadan altınımı alıcam,kendime telefon alıcam" dedi:26::26:
bende saçmalama yatırım yapıyorlar gizli gizli mi alıcaksın dedim evet aman napim ya bir altınla yatırım olmaz dedi
evlerinin nüfusu çok fazla yaklaşık 20 kişi:26:
etraf sakinleşince kasayı açıp çıkardılar altını:26:
(zaten bu arkadaşlar 5 yıl önce benim paramı çalmışlardı,gözümle görmedim fakat param çalındıktan 1 gün sonra aynı miktarda para birden ellerine düşmüştü)
çok fazla güvenmiyorum,fakat anneme bu durumu anlatınca annem çok tepki gösterdi,nasıl şahit olursun böyle birşeye diye
bizim evde hiç öyle şeyler olmaz,yani yerde 50 krş görsek aile bireylerine sorarız,o yüzden anneme çok tuhaf geldi,bize de çok güvenir,onlar hırsız yarın öbür gün birşey olursa peri yaptı demeyecekleri ne malum falan dedi
Kızlar ne düşüneceğim bilmiyorumben yapmayın dedim ama dinlemediler şimdi yarın öbür gün birşey olursa
bide ben bu olaya şahit oldumyarın öbürgün ahirette önüme çıkmaz mı hırsızlık yaptılar da ben öyle baktım öfffff
dipnot:bana kızmayın
ay kesinlikle,ya zaten pek görüşmüyordum en son 2 buçuk yıl önce gitmiştim evlerinesize kızılmasını gerektirecek bir durum yok.
uyarınızı yapmışsınız,dinlememişler.
yalnız sizin paranızı çaldıklarından şüphe edebiliyorken görüşmeye devam etmeniz çok ilginç
artık buna da şahit olduğunuza göre arkadaşlığınıza bir çeki düzen verirsiniz.
ama ne yapabilirdim ki,annem o an kalksaydın dediKendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, göz göre göre gidip o olaya tanıklık ederek başkasına yapmışsın..
Dua et bu mevzu senin üzerine kalmasın..
Güvenmediğin bir insanı; ne evine al ne de evlerine git ..
of çok korkuyorum,ailesi beni tanır sever de ama kendi çocuklarını suçlamazlar kiBence senin o an yapabileceğin bir şey yokmuş ne yapabilirdin ki ailelerine mi söyleyecektin?
Altını senin yanında almaları çok kötü olmuş. İnşallah bu mevzu senin üstüne kalmaz :26:
görüşmeyeceğim aman töbebencede eğer ki anlaşılırsa gerçe evleri kalabalıkmış fakat sana kalmaz diye düşünüyorum ailesi telefon alınca nereden aldın demicekmi bu kızın senlik bi durum yok fakat bence mesafeni koru bu saatten sonra sana yapılmış diye düşünüyorsun bu 1 ,
bunu aiilesine yapan insan dışarıya hayli hayli yapar zaten . lafı bile var arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bence sen arkadaşlığını kes yarın öbür gün adları çıkar bu konuda sende yanarsın yanlarında
allah korusun abla yaKeske annelerine filan o anda soyleseydin,
Calarlarda ortaya cikarsa sucu senin uzerine atma ihtimali bile olabilir ALLAH esirgesin..
annem çok kızdı sizde kızmayın dedimKıyamam sana ya dipnot: bana kızmayın yazmışsın :) Kuzum sana kızılacak bi durum yok ortada sen elinden geleni yapmışsın. Merak etme okadar kolay değil masum bi insanı hırsızlıkla suçlamak. Gönlünü ferah tut ama o insanlardan uzak durmanı öneririm .
ama evleri boş durmaz ki hep giren çıkan misafir olur fakat bide en son 2 bçuk yıl önce gitmiştim ondan önce yoktu geldi oldu derlerValla evden bişey kaybolunca son girenlere bakılıyo yani temzliğe gelen olur tamirci olur. Sende son girenlerdensin. ailesi çocuklarına kondurmaz onlar inkar eder başına kalır.
bence git annesiyle konuş farkettim desin senin dediğini demesin.
yüzü güzele 40 günde huyu güzele 40 yılda doyulmazmış bayıldığım bir söz.
bir kızın hırsızlık kelimesiyle aynı cümlede geçmesi ne kadar ayıp bişey
uyarını dikkate almamışsa alışkanlık edinmiştir takılma öyleleriyle
Öncelikle hayırlı akşamlar
Kızlar ben bugün yıllardır tanıdıgım arkadaşlarımın evine gittim
Gır gır şamata gidiyoduk,arkadaşım ve kardeşi ikiside benimle yaşıtbana birşey söylediler
"peri annem ikimize birer tane yarım altın alıp kasaya koymuş geçen gün gösterdi,ben onlardan yeni telefon istiyorum almıyorlar bende kasadan altınımı alıcam,kendime telefon alıcam" dedi:26::26:
bende saçmalama yatırım yapıyorlar gizli gizli mi alıcaksın dedim evet aman napim ya bir altınla yatırım olmaz dedi
evlerinin nüfusu çok fazla yaklaşık 20 kişi:26:
etraf sakinleşince kasayı açıp çıkardılar altını:26:
(zaten bu arkadaşlar 5 yıl önce benim paramı çalmışlardı,gözümle görmedim fakat param çalındıktan 1 gün sonra aynı miktarda para birden ellerine düşmüştü)
çok fazla güvenmiyorum,fakat anneme bu durumu anlatınca annem çok tepki gösterdi,nasıl şahit olursun böyle birşeye diye
bizim evde hiç öyle şeyler olmaz,yani yerde 50 krş görsek aile bireylerine sorarız,o yüzden anneme çok tuhaf geldi,bize de çok güvenir,onlar hırsız yarın öbür gün birşey olursa peri yaptı demeyecekleri ne malum falan dedi
Kızlar ne düşüneceğim bilmiyorumben yapmayın dedim ama dinlemediler şimdi yarın öbür gün birşey olursa
bide ben bu olaya şahit oldumyarın öbürgün ahirette önüme çıkmaz mı hırsızlık yaptılar da ben öyle baktım öfffff
dipnot:bana kızmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?