Kızlarrr :(

of yaborç aldık falan diyebilirler çünkü çok ilgili bir aile değiller,arkadaşım 3 yıl gizli telefon kullandı düşün
allah korusun abla ya kafa dağıtmaya gittim sözde,ama cidden dağıttım yerle bir oldu
Daha önce ki şüpheniz ve gözünzün önünde gerçekleşen bir hırsızlık
Bu insanlarla ARKADAŞ OLMAK HATA !
kesinlikle buna kanaat getirdim son olaydan sonra of of
eşeklik bende,ben aradım müsaitseniz geliyorum dedim tamam dediler.
sonra ben gelene kadar bin defa aradılar nerdesn hadi diye içeri girer girmez kardeşine operasyona hazırlan dedi
O değil de, senin üstüne atmasınlar..Dikkatli ol..
allah korusun abla yane yaparım öyle olursa
eve gelince annemden yediğim temiz fırça sonrası,kesinlikle görüşmeyeceğim.
ya zaten bi hafta önce başka arkadaşlarım gitmiş.o zaman onlarla da denemiş kasayı açamamış.
ev nüfusu kalabalık ya arkadaşları falan gelince hiç onların oldugu odaya girmiyorlar rahatsız etmemek için,bizde odaya kapandık kimsenin gelmediğinden emin olunca aldılar
amin amin..
zaten bu arkadaşın annesi kocasının cebinden hep para alan haber vermeyen biri:26:
Allah korusun ya çok korkuyorum cidden,umarım olmaz..
ne yaparım sonra
olayı ailesine söylemelisin.bana inanmıyosanız gizlice takip edin kızınızı diyebilirsin.sen söyle günahtan cık naparsa yapsınlar.göz göre göre hırsızlıga ortak olma.
söyleyemem ihanet olur,kaç yıldır beraberiz,hem diyelim suçu üstüme atmayacaklarsa bile,,,ben söyledikten sonra o yaptı diyebilirler
Perimm
Bu kizlar telefon aldiginda aileleri demeyecekmi bu degirmenin suyu nerden geldi diye.. .sakin ol... anlamayacaklar mi saniyorsun
borç aldım der ailesi umursamaz ilgilenmez
Bence için rahat olsun sonuçta sen yapmadın boşver..Ama bence onlarlada arkadaslığı kes.İlerde birşey olur üzerine atarlar..
ben yapmadım ama bende ordaydım:26:

Benim anlamadığım ne diye bu insanlarla görüşürsün?

Nasıl insanlar olduğunu bile bile gitmişsin. Üstelik sana da zamanında aynısını yapmışlar sanırım,kesin olmasa da...

Anlayamadığım alacak olan adam bir fırsatını bulur,her zaman alır.Neden sen oradayken yani ?

Sana niye kızalım, yanımda olsan dayağı yerdin valla.

Ne işin var böyle insanlarla? Annene söyle annesine söylesin ihale sana kalmasın

Pericim sucun senin üzerine kalacağını sanmam sonuçda ailesi cocuklarını tanıyordur,olay ortaya çıkarsada ört bas ederler,kimsenin ruhu bile duymaz.söylesen bir türlü söylemesen eğer kızlar ailelerine seninde orda olduğunu söylerlerse ailesi seninde böyle bir huyun olduğunu düşünebilir,,birde mantığımın almadığı bir altın parasıyla ne tlfunu alcaklar hani piyasadaki tlfn fiyatları malum:)

Son düzenleme:
abla görüşmüyordum zaten pek,en son 2 buçuk yıl önce gittim,onun dışında 10 aydır da hiç yüzyüze görüşmemiştik canım sıkkındı kafa dağıtayım dedim
Sana niye kızalım, yanımda olsan dayağı yerdin valla.

Ne işin var böyle insanlarla? Annene söyle annesine söylesin ihale sana kalmasın
ya ben hiç ailesine böyle yapacaklarını düşünmedimannem de aramaz muhattap etme onlarla der,pek sevmiyorda ailesinikaç yıllık arkadaşız yapmazlar inş öyle bişi
senin orda bi suçun yok ama arkadaşlığını gözden geçirip mesafeni koy derim ben
töbeee töbeee bi daha gidersem 2 olsun
canım işin kötü yanı aile çocukları tanımıyor ilgilenmiyor,düşünsene arkadaşım sabah 8 de çıkıp gece 12 de geliyor ailenin ruhu duymuyor nüfus kalabalık dikkat etmiyorlar,kaç defa ev telefonlarından aradıgımda ya canım bilmiyoruz nerde olduklarını diyorlardı
beni de çok iyi tanırlar gerçi hep benimle olmalarını isterlerdi

ya ben hiç ailesine böyle yapacaklarını düşünmedimannem de aramaz muhattap etme onlarla der,pek sevmiyorda ailesinikaç yıllık arkadaşız yapmazlar inş öyle bişi

Annesinin kasasından/dolabından altın çalma cesaretini gösterecek karaktersizlerden herseyi beklerim ben.

Uzak dur su kızlardan. Neyse ki akıllılık edip annene anlatmışsın, kötü birşey olursa o girer devreye.

Annene anlatarak iyi yapmışsın,bundan sonra da görüşme onlarla.

kesinlikle durucam,benden uzak olsunlarumarım birşey olmaz teşekkür ederim abla
Annene anlatarak iyi yapmışsın,bundan sonra da görüşme onlarla.
görüşmeyecegim benden uzak allah'a yakın olsunlarteşekkür ederim abla

Nefret ederim hirsizlardan

Kendine kizmana gerek yok. Ama bence o aileyle samimiyetini biraz dusur. Kotu huy seni de yakar

İyi de telefon alınca ailesi demeyecek mi hangi parayla aldın ne kadar saklyabilir ki evde eskisini mi kullancak ne alaka ayrıca sizin paranız nasıl çalındı bunlar çaldı diyosun odanda tek mi bıraktın ya da çantandan mı alındı nasıl oldu toplu para mı taşıyosun yanında hadi çaldılar ellerine tam o kadar para geçtiğini demez çalan insan.senin üstüne kalmaz çünkü tel alacağını biliyosun söylemenden korkarlar ama annen annesiyle arkadaşsa söylesin benim kız şahit olmuş diye

Nefret ederim hirsizlardan

Kendine kizmana gerek yok. Ama bence o aileyle samimiyetini biraz dusur. Kotu huy seni de yakar
13 yıldır arkadaşız,huyları genel olarak kötüydü çok şükür hiç beni yakalamadıyakalamazda,ama konuşmayacagım bir daha.
hayır okuldaydım.
babama markete gitcem demiştim 50 tl vermişti okul çantama koydum lise 1deydim o sıra,arkadaşlarıma çok çok güveniyodum.
asla yapmazlar falan diyodum
çantamı onların kucagına attım bahcede iken lavaboya gideceğim diye.
sonra okul dışına başka arkadaşla çıktık para yok
bahçeye çıkmadan da kontrol etmiştim:26:
sonraki gün iki kardeş geldiler,babam herbirimize 25 verdi dediler.
ben şok
dedim canım sorma dn param çalındı allah belalarını versin,gün yüzü görmesinler
bana ne dedi ?Kızım öyle demesene yazık,hem sen görme gün yüzü(espriye vurdu)
bende emin oldum zaten
yukarda da yazdıgım gibi aile sorumsuz bir aile.
fark etmeyedebilirler..
yok annem arkadaş değil de tanır aile olarak,pek sevmez de kızlarını umursamıyor başı boş bırakıyorlar diye

Son düzenleme:

Senin canın sıkılmş bence aççak konu bulamamşsn :) bi öteki tarafa gitt sorda gel .. Yok yok ya da benden uzak ALLah' a yakın Allah düşman başına vermesin seni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…