kızlarrrr ayrılamıyorum ama düzelende en ufak bir şeyde geri değişiyor

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
kızlar bir önceki açtığım konulardan bilen bilir ihanete uğradım her şeyi sineye çektim barıştık ama en ufak bir şeyde her şey tepe taklak oluyor neden böyle oluyor her şey düzelmez mi artık ben tekrar düzelmesi için her şeye razıyım ama onunda hatasını kabul etmesi lazım ama katiyen kabul etmiyor hep inkar ediyor beni gerçekten isteyip istemediğini nasıl anlayabilirim yoksa idare mi ediyor ben çok seviyorum ayrılamıyorum

yuzune vurdugunda mı ınkar edıyor nasıl bır aldatma seklıydı?

şu sizi evli bir kadınla aldatan erkekten mi bahsediyorsunuz? sizin yapmanız gereken onu görmezden gelmek,pişman olmasını beklemek, kapınızda sürüneceği günü görmekti. affetmek üstüne de sürekli üzülüp zaten bitecek bir ilişkiyi itekleyerek yüzsüz bir erkeğe ödül vermek değil.yanlış anlamayın da ben bu bekar kızları anlayamıyorum bazen Allah daha evlenmeden yüzünü göstermiş mümkün olduğunca uzağa kaçmak varken daha derdini çekiyorsunuz.büyük konuşmayı istemem ama benim eşim böyle yapsa heralde evli çocuklu halimle bir dakika durmazdım.bilemiyorum evli olmak ayrı tabii ki.ama kendinize yazık etmeyin lütfen kimse sizden daha değerli değil.

cnm ıhanete ugramıssın azcık kendıne saygın olsun o surunsun pesınden.. bıde paşam ınkar edıyormus. tipik erkek modeli. ona soguk davran senı aldatmasının bedelını cıkar ondan cıkarmazsanda ayrıl . kendıne saygın olsun

yani ortaya çıkarttım sayılır konuştuğumuzda hiç bir şekilde kabul etmiyor tam tersine daha çok sorun çıktığı için artık konuşmaktan vazgeçtim kazanmaya çalıştım tekrar ama bu da büyük bir hata oldu şu an her şeyi alttan alan benim birde beni bu gün işten çıkarttırmayla tehdit etti üstüme çok gelme sıkıldım artık gölge gibi peşimde gezme dedi bende duramıyorum

yani ortaya çıkarttım sayılır konuştuğumuzda hiç bir şekilde kabul etmiyor tam tersine daha çok sorun çıktığı için artık konuşmaktan vazgeçtim kazanmaya çalıştım tekrar ama bu da büyük bir hata oldu şu an her şeyi alttan alan benim birde beni bu gün işten çıkarttırmayla tehdit etti üstüme çok gelme sıkıldım artık gölge gibi peşimde gezme dedi bende duramıyorum

evet o maalesef ki ama ğişman falan olduğu yok tam tersine şu an tam zor durumda kalan ben oldum her şeyi kaybetmek üzere olan benm çok güçlü olmam lazım ama yapamıyorum offfff işimide kaybedersem çok kötü olur benm için sahip çıkamıyorum hiç bir şeye kayıp gidiyor ellerimden Rabbim kurtarsın beni bu zor günlerden ben çok yanlış hamle yaptım uzaktan izleyecektim ama olmadı yapamadım dönerse dönerdi şu an böyle yaparak kendimi bitirdim

canm resmen yerlerdeyim ve ben üstüne gittikçe daha çok hırçınlaşıyor ve artık bana zarar verebileceğini ifade ediyor hiç takmasam bunları yapamaz ama ne mümkün

Ah kalemero ah...

bencede ahhh ahhhh ortaklık mahvoldu gırtlağıma kadar b... içine battım her şey bu kadar kötü olmazdı telefonu yanımda unuttu bir baktım birini başka bir adla kaydetmiş bir sürü msjjjjj offfff çıkamıyorum bu girdaptan keşke bu kadar bağımlı olmasaydım o kadar çok şeyde bağlıyım ki şu an birazda bunlar beni bağlıyor

ekran resmni çekin inkar edeme böylece...
üzgünüm ama kurtarılcak birsey yok gibi gözküyor adam pısmanda olmamış ki
sizden sans filanda istememiş bariz iki taraflı idare etmeyi planlıyordu ama siz işine comak sokuyorsunuz ona göre
psikologlar bize acı çektiren kişilere bağımlı oluruz derler..çok garip ama insan psikolojisi böyleymiş acı çektirdiği kadar bağımlı olmak...o kişiyi elde ettiğinizi hissetmek istiyosunuz ya da ona kendinizi ispat etmek
bu durumlar hastalıklı ilişkiler çıkarır
zor olsa da koparıp atın hayatınızdan
iştende asla çıkmayın lütfen

Bende affetmiştim gözümün içine baka baka yalan sölerdi ve ben onu bozmazdım şimdi amma salakmışım diyorum..
Eğer onu gôzden çîkardığını ona gôsterirsen onsuzda mutlu olduğunu anlarsa tekrar sana yakınlasmak isteyecektir şimdi o ne yaparsa yapsın terketmeyeceğine okadar eminki o yüzden böle biyerleri kalkmış durumda..iletişiminizle ilgili bilgi ver mesela senmi ararsin onu yoksa o mu randevu talebini kim ister genelde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel yazmışsınn adamda pişmanlık hak getire birde o kadar konuşmama rağmen tam gaz devam ediyor ve berbat şekilde berbat kişilerle hiç bulaşmamam lazım artık çünkü beni işimden edebilir evet işten çıkmamam lazım tam tersine çok başarılı olmam lazım kendimi toparlayıp bu konuyu açmadan önce msjları görmemiştim bu konuyu açarken hala umudum vardı ama şimdi hepsi paramparçaaaaa hiç bişey düzeltmeye çalışmamış çünkü tam tersine berbatlamak için uğraşmış ben umrunda değilim çoktan vazgeçilmişim

kesinlikle doğru bir tespit ben her şekilde onu kabul ettiğimi hissettirdim ne yazıkki ve geri toparlamm çok zor sanırım şöyle durum normalde her ikimizdende gelirdi ama son zamanlarda beni arama ben ararım modundayız sadece o arıyor yani beni tamamen geri plana attı cumartesi pazar ben bir defa bile aramadım günde 6-7 defa kendisi aradı

Sana yazılan o kadar yorum oldu.
Yardımcı olmak isteyenler o kadar akıl verdi.
Ama sen hiç birini yapmadın.
Evet insan sevince kopması zor oluyor.
Ama bile bile de lades diyemez kimse.
Madem sana söylenenleri dikkate almayacaksın ne diye konu açıyorsun sürekli?

öyle deme canm ya içinde bulunduğum durum sadece basit bir sevgili durumu değil işte işin içinde ve ben bunu görmezden gelerek hep fevri davrandım ama beni bu gün tehdit etti bu duurm çok daha üzdü beni peki sence işimide göz önünde bulundurursak ve çok iyi bir işim var ne yapayım akışına mı bırakayım hiç üstüne gitmeden sormadan etmeden yoksa bıçak gibi kesip atmalımıyım ?

Peki arama sende o her aradığında açma evde olsan bile arkadaşlarınla berabermiş duymuyomuşsun gibi davran gôrüselim dediğinde yine arkadaşlarınla buluşacağını sôle ve hatta bunu gerçektende yap sürekli kendini oyalayacak bişeyler bulman lazım ayrıca dünyada tek sevebileceğin erkek o değil inan başka insanlarada aşık olabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni çok iyi anliyorm
Yillar önce bi arkadasimn tanidigi gorup guya asik olmustu bana. Bende ondokuz civarydm o yasta iliski dusunmedigmden kabl etmedm ama adam peşimden ayrılmiyor...duzgun bir insan olduguna o kadar inandirmisti ki kendini...bir kac sene bekleyp evlenebkrm diye dusunmstm ne salakmisim:)
Sonra mail adresnin sifresni verdi ve baktim ki bir sürü acik sacik kadinlar var onlarla konusmus benm icn guya ölüp biterken. Bu tam aldatma olmasa bile nefesm kesilmisti cunku inanmstm ona
Bu devrede psikologlar hakli sanki biseyler ispatlayablcek gbi ona inanmayı tercih ettim ki adina acilan bir hesapta igrenc cinsel icerikli seyler gorene kadar
Yine inandirmaya calisti
Kendimi sacma sapan düşünceler icinde buldun hangi erkek yapmiyor ki filan diye
Sobra fark ettm hastalikli dusunce bunlar
Kesin kararla uzaklastrdim hayatımdan
O takmiyor gbi gozuken adam kul kole oldu yalvardi kackez kac ay hatta yil...
Eger ben yine olabilir boyle seyler desem umrunda olmazdı
Ama ruhu hastaydi ondan kurtuldum
Her erkek yapmiyomus smdi gayet mutluym. Sende lütfen cok zor olsa da guclu dur ki sasirsin
Onsuz yasayablcegnu de gorsun ki yasayamam deme
Olume bile alisiyoruz.
Bu arada sevgln mi esin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…