yuzune vurdugunda mı ınkar edıyor nasıl bır aldatma seklıydı?
şu sizi evli bir kadınla aldatan erkekten mi bahsediyorsunuz? sizin yapmanız gereken onu görmezden gelmek,pişman olmasını beklemek, kapınızda sürüneceği günü görmekti. affetmek üstüne de sürekli üzülüp zaten bitecek bir ilişkiyi itekleyerek yüzsüz bir erkeğe ödül vermek değil.yanlış anlamayın da ben bu bekar kızları anlayamıyorum bazen Allah daha evlenmeden yüzünü göstermiş mümkün olduğunca uzağa kaçmak varken daha derdini çekiyorsunuz.büyük konuşmayı istemem ama benim eşim böyle yapsa heralde evli çocuklu halimle bir dakika durmazdım.bilemiyorum evli olmak ayrı tabii ki.ama kendinize yazık etmeyin lütfen kimse sizden daha değerli değil.
cnm ıhanete ugramıssın azcık kendıne saygın olsun o surunsun pesınden.. bıde paşam ınkar edıyormus. tipik erkek modeli. ona soguk davran senı aldatmasının bedelını cıkar ondan cıkarmazsanda ayrıl . kendıne saygın olsun
Ah kalemero ah...
ekran resmni çekin inkar edeme böylece...
üzgünüm ama kurtarılcak birsey yok gibi gözküyor adam pısmanda olmamış ki
sizden sans filanda istememiş bariz iki taraflı idare etmeyi planlıyordu ama siz işine comak sokuyorsunuz ona göre
psikologlar bize acı çektiren kişilere bağımlı oluruz derler..çok garip ama insan psikolojisi böyleymiş acı çektirdiği kadar bağımlı olmak...o kişiyi elde ettiğinizi hissetmek istiyosunuz ya da ona kendinizi ispat etmek
bu durumlar hastalıklı ilişkiler çıkarır
zor olsa da koparıp atın hayatınızdan
iştende asla çıkmayın lütfen
Bende affetmiştim gözümün içine baka baka yalan sölerdi ve ben onu bozmazdım şimdi amma salakmışım diyorum..
Eğer onu gôzden çîkardığını ona gôsterirsen onsuzda mutlu olduğunu anlarsa tekrar sana yakınlasmak isteyecektir şimdi o ne yaparsa yapsın terketmeyeceğine okadar eminki o yüzden böle biyerleri kalkmış durumda..iletişiminizle ilgili bilgi ver mesela senmi ararsin onu yoksa o mu randevu talebini kim ister genelde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bencede ahhh ahhhh ortaklık mahvoldu gırtlağıma kadar b... içine battımher şey bu kadar kötü olmazdı telefonu yanımda unuttu bir baktım birini başka bir adla kaydetmiş bir sürü msjjjjj offfff çıkamıyorum bu girdaptan keşke bu kadar bağımlı olmasaydım o kadar çok şeyde bağlıyım ki şu an birazda bunlar beni bağlıyor
Sana yazılan o kadar yorum oldu.
Yardımcı olmak isteyenler o kadar akıl verdi.
Ama sen hiç birini yapmadın.
Evet insan sevince kopması zor oluyor.
Ama bile bile de lades diyemez kimse.
Madem sana söylenenleri dikkate almayacaksın ne diye konu açıyorsun sürekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?