- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
yani ortaya çıkarttım sayılır konuştuğumuzda hiç bir şekilde kabul etmiyor tam tersine daha çok sorun çıktığı için artık konuşmaktan vazgeçtim kazanmaya çalıştım tekrar ama bu da büyük bir hata oldu şu an her şeyi alttan alan benim birde beni bu gün işten çıkarttırmayla tehdit ettiüstüme çok gelme sıkıldım artık gölge gibi peşimde gezme dedi bende duramıyorum
BDV'deki konulardan hiç mi ders almadın okuyup
adamın önüne eğilip bir ayaklarını öpmediğin kalmış. Bu kadar gurursuz davranma.Elinde oyuncak olmuşsun.Hala duramıyorum diyorsun.
Gir diğer konulara bak da hayatın gerçeklerini gör biraz
Onunki serefsizlik canim. Seninki gurursuzluk..
aynen bir ayaklarını öpmedim yaptığım gurursuzlukmuş ben sevgi adı altında yapıyordum oysa ki dün bana gurursuzsun diyince şoklandım acaba gerçekten gurursuz olan kimdi gidip benm yakın sayılabilecek evli bir arkadaşımla beraber olan mı yoksa ben mi ? evet geriye çekilmenin vakti geldi bir yerde koparım zaten dahası olmaz
yok canım kredilerim vs... işim üst düzey bir iş dengini bulmam zor olur ve sonuçta ben bu işe emek verdim işimin sistemi bana ait her şey çok şükür yolunda... ailemle bir bağım yok ama özel hayatın getirdiği bir sürü sorumluluğum var yani o ihtimali hiç düşünmemem gerek tam tersine kaybetmemek için elimden geleni yapmam lazım ....
Dediğin gibi işinedeki sistem sana aitse ve çok emek verdiysen ; işini sadece onun lafıyla kaybetmen çok zor. Aranızdaki en önemli bağ, işyeri olduğu için, o bağı da koparmamak adına sakın kendini kandırıyor olma...
Senin yerinde olsaydım ya herseyi göze alır işten ayrılır, hattımı değiştirir ve geçmişle tüm bağlarımı siler atar, acımı kendi kendime yaşayarak tüketirdim ya da aynı şeyleri işten ayrılmadan yapar, herhangi bir tehtid, baskı görmem durumunda öncelikle eski erkek arkadaşıma böyle devam ederse daha üst amirlere(ya da patrona) onunla aramızda özel bir arkadaşlık olduğunu ancak sen bu ilişkiyi bitirmek istediğimde işimi kaybetmekle tehtid edildiğimi anlatacağımı söylerdim. Vzgeçmezse de gerçekten söylediğimi yapar, herşeyi anlatırdım.
Sana gurursuz diyen, aldatan üstelik evli bir kadınla aldatan, bu kadar dejenere olmus bir ilişkinin gün gelip düzelmesi, sağlıklı, iyi bir hale geri dönmesi mümkün değil, bunu sen de biliyorsundur. Bundan böyle sen onu hayatından tamamen çıkartmadığın her geçen gün herşey olsa olsa eskisinden biraz daha karısık ve kötü hale gelecek. Sabretmek dediğin sevdiğin işsiz, parasız, hasta ya da bir zorluk içindeyken sabretmektir. Arada mesefaler ya da bazı engeller varken sabretmektir. Aldatılırken, aşağılanırken, üstelik tehtid edilirken sabretmek aşkın onuru adına değildir; sadece yüreğin yaşanacakları o an kaldıramayacağını hissedip kaçınılmaz sonu ertelemesidir...
Mutsuz ilişkilere saplanıp kalan kadınların genelde hayatının diğer kesimlerimde de kendini mutsuz, yalnız ya da başarısız hisseden kadınlar olduğunu görüyorum. Senin için de bu geçerli mi bilmiyorum ama hayatını daha değerli ve anlamlı kılacak birini bulduğunda, bu adamla kaybettiğin zamanlar için kendine kızacağını biliyorum... Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Kendini uğruna adayacak daha değerli anlamlı birşeyler bul. Hayat çok güzel. Güzel ilişkilerle paylaşmak, daha da değerlenmek, aşkı sevgiyi yüceltmek varken; bozuk para gibi harcamak niye?
Konuna yorum yazan herkese arkadaşlık talebinde mi bulunuyorsun ? :44::44:
tuhaf
aynen bir ayaklarını öpmedim yaptığım gurursuzlukmuş ben sevgi adı altında yapıyordum oysa ki dün bana gurursuzsun diyince şoklandım acaba gerçekten gurursuz olan kimdi gidip benm yakın sayılabilecek evli bir arkadaşımla beraber olan mı yoksa ben mi ? evet geriye çekilmenin vakti geldi bir yerde koparım zaten dahası olmaz
tamm canım bu gün onu yapacağım kesin gelir mevkiime bende ucuyla bakarım benden üst pozisyonda olduğu için sallamamazlıkta yapamıyorum hıı çok çok işim varmış gibi oda dan çıkıp giderim ...
bakım konusunda zaten çok daha dikkatliyim onu önceden yapmıştım
kendimi dip ettim bilmiyorum nasıl toparlarım işimi çok boşladım ve beni tehdit ettiği durum şu an bu ama buna asla izin vermemeliyim
Nasılsın peki bugün?
bu gün daha iyiyimm canım bu gün hiç takmadım hiç aramadım geldiğinde hiç oralı olmadım leptopta işimi yapmaya devam ettim yemekte hiç takmadım yemeğimi yedim kalktım hemen daha iyiyim oyalanıyorum başka şeylerle işime daha çok sarıldım
En iyisini yapıyorsun.
Bende nişanlımla aynı şirketteydim. Nişandan sonra ayrıldım işimden.
7 aydır iş bulamıyorum düşün. Bence hazır işinde iyiyken asma kulak kimseye ve işine sarıl.
Ve kendini hiç bırakma. İnanıyorum sana atlatacaksın herşeyi.
offfffff gunicenn yaaavalla doğru söylüyorsunnn sözzzz tammmm şu saatten sonra takk diye bırakamam ama en azından dünyayı kendime zindan etmeyeceğim psikopata bağlamayacağım işime bakacağım hayatıma yeniden başlayacağım eğer zaten böyle davrandığımda kudurursa zaten pişman oldu demektir eğer takmazsa artık önüme bakmam lazım tamm canm artık bu son olay üzerine de soğudum baya konuyu açmadan önce görmemiştim msjları
sen neden çıktın ki işten canım :S keşke çıkmasaydın iş bulmak kolay değil tabiki Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın... evet canım atlatacağım dün bir arkadaımda söyledi sana morfin vermişler gibi dedi şaşırdım seni böyle görünce ondan bahsetmeyince ağlamayınca dedi bende artık toparlanmam lazım her işte bir hayır vardır artık hayır olanı bekliyorum dedim bakalım ne olacak allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?