kızlarrrr ayrılamıyorum ama düzelende en ufak bir şeyde geri değişiyor

BDV'deki konulardan hiç mi ders almadın okuyup

adamın önüne eğilip bir ayaklarını öpmediğin kalmış. Bu kadar gurursuz davranma.Elinde oyuncak olmuşsun.Hala duramıyorum diyorsun.

Gir diğer konulara bak da hayatın gerçeklerini gör biraz

aynen bir ayaklarını öpmedim yaptığım gurursuzlukmuş ben sevgi adı altında yapıyordum oysa ki dün bana gurursuzsun diyince şoklandım acaba gerçekten gurursuz olan kimdi gidip benm yakın sayılabilecek evli bir arkadaşımla beraber olan mı yoksa ben mi ? evet geriye çekilmenin vakti geldi bir yerde koparım zaten dahası olmaz

Onunki serefsizlik canim. Seninki gurursuzluk..

gururum geri gelirde yerine onun ki biraz zor şöyle durup düşündüğümde tablonun ne kadar berbat olduğunu görüyorum içler acısı olduğunu kendimi ne hallere düşürdüğümü ama sonra pufffff ben gene aynı şeyleri yapmaya başlamışım kendimi durduracak ve bana bunu hatırlatacak bir şey bulmam laızm parmağıma ip falan mı bağlasam yapma durrrr diyecekkk

Hangi sevgi adı altında yapıyordun acaba?

Adam gurursuz değil karaktersiz ve şerefsiz...........Dediği gibi de gurursuz davranan sensin. Bazı şeylerin ayrımına var.

Senin evli bir arkadaşınla aldattığı halde adamı hala tepende gezdirmen ilginç.

Konuna yorum yazan herkese arkadaşlık talebinde mi bulunuyorsun ? :44::44:

tuhaf

Yapmayın Allah aşkına yapmayın şunu ! Aldatılıp hor görülüp üstüne bir de bağımlıyım onsuz yapamıyorum ölüyorum bitiyorum demeyin ! Adam zaten seni umursamıyor yakmış seni yapacağını yapmış hala neyin peşindesin sen ? Başka bir tene dokunmuş olmasını nasıl affedebiliyorsun ? Bunu da geçtim üstüne birde ayaklarına kapanmadığın kalmış az gururlu ol ya ! İçinde bulunduğun durum kolay bir durum demiyorum ama bu kadar gurursuz davranarak kendini küçültüyorsun. Senin kendine saygın yokken başkalarının sana saygı duymasını seni sevmesini nasıl bekleyebilirsin ? Bas k.çına tekmeyi. Yeterse yeter hadi yoluna de ya. Tehdit ediyormuş birde utanmaz arlanmaz. Bırak sana iş mi yok o iş olmazsa başka işte elbet tutunursun.

O kadar sinirleniyorum ki bu tarz konuları görünce. Yani daha yazarım da çok daha kırıcı olmaktan korkuyorum. Kendine gel lütfen. Yaşadığın hayat senin hayatın. Sen başkalarının kuklası değilsin. Hele kendini adam yerine koyan o şahsiyetsizin ASLA !

Dediğin gibi işinedeki sistem sana aitse ve çok emek verdiysen ; işini sadece onun lafıyla kaybetmen çok zor. Aranızdaki en önemli bağ, işyeri olduğu için, o bağı da koparmamak adına sakın kendini kandırıyor olma...

Senin yerinde olsaydım ya herseyi göze alır işten ayrılır, hattımı değiştirir ve geçmişle tüm bağlarımı siler atar, acımı kendi kendime yaşayarak tüketirdim ya da aynı şeyleri işten ayrılmadan yapar, herhangi bir tehtid, baskı görmem durumunda öncelikle eski erkek arkadaşıma böyle devam ederse daha üst amirlere(ya da patrona) onunla aramızda özel bir arkadaşlık olduğunu ancak sen bu ilişkiyi bitirmek istediğimde işimi kaybetmekle tehtid edildiğimi anlatacağımı söylerdim. Vzgeçmezse de gerçekten söylediğimi yapar, herşeyi anlatırdım.

Sana gurursuz diyen, aldatan üstelik evli bir kadınla aldatan, bu kadar dejenere olmus bir ilişkinin gün gelip düzelmesi, sağlıklı, iyi bir hale geri dönmesi mümkün değil, bunu sen de biliyorsundur. Bundan böyle sen onu hayatından tamamen çıkartmadığın her geçen gün herşey olsa olsa eskisinden biraz daha karısık ve kötü hale gelecek. Sabretmek dediğin sevdiğin işsiz, parasız, hasta ya da bir zorluk içindeyken sabretmektir. Arada mesefaler ya da bazı engeller varken sabretmektir. Aldatılırken, aşağılanırken, üstelik tehtid edilirken sabretmek aşkın onuru adına değildir; sadece yüreğin yaşanacakları o an kaldıramayacağını hissedip kaçınılmaz sonu ertelemesidir...

Mutsuz ilişkilere saplanıp kalan kadınların genelde hayatının diğer kesimlerimde de kendini mutsuz, yalnız ya da başarısız hisseden kadınlar olduğunu görüyorum. Senin için de bu geçerli mi bilmiyorum ama hayatını daha değerli ve anlamlı kılacak birini bulduğunda, bu adamla kaybettiğin zamanlar için kendine kızacağını biliyorum... Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Kendini uğruna adayacak daha değerli anlamlı birşeyler bul. Hayat çok güzel. Güzel ilişkilerle paylaşmak, daha da değerlenmek, aşkı sevgiyi yüceltmek varken; bozuk para gibi harcamak niye?

işimden tabikide kolay edemez beni ama o gücü var ama bir yerde de buna vicdan gerek o kadar da değil diyorum bazen kendime ama yapabilir mi yapar... hıı o bunu yaptıktan sonra her şey dökülür ortaya sadece kendimle ilgili değil diğer karıştırdığı haltlarda dökülür ortaya yaptığı basitlik ve zayıflıklar o da bir yerde bunları göze almaz kaybedecek bir şeyim olmadığında daha agresif olurum çünkü bu kadarını da tahmin ediyordur heralde.... bu gün daha iyiyim bir şeyler oturdu bende bu gün geldi hiç oralı olmadım hiç ilgilenmedim kendisi geldi oturduğum masaya yemekteyken o yemek bitecek diyip gitti bende hımm dedim gülümseyerek sonra da masadakilerle sohbete devam ettim kalktığımdada hiç kontrol dahi etmedim göz ucuyla dahi olsa kalktım gittim... evet ona ayrıykende ben benim güçlüyüm sen olmasanda iyiyim mi hissettirmem lazım ve bunu benmde artık yapabilmem lazım ? bana gurursuzsun dediği an da bir şeyler netleşti aslında bu bişeylerin kabulüydü evet yaptım sen de hala benmle olduğuna göre gurursuzsun demekti bu ! evet kendimi şu güne kadar fena paraladım ama artık kapandı bu konu kendini kimle harcıyorsa o harcasın yazık olacak o sevdiğim adama ama ondan eser kalmamış mutasyona uğrayıp tüm şerefinden olmuş ben hayatıma bakarımda o bundan sonra zor bakar benm günahım üzerindeyken

Konuna yorum yazan herkese arkadaşlık talebinde mi bulunuyorsun ? :44::44:

tuhaf

ne var bunda başka nasıl bir arkadaşlık gelişebilir burda yorum yapan insanı eklersen eklersin çaya kahveye gelen yok şimdilik bana denk gelmedi yani Allah Allahh

Kusura bakma ama yakın sayılabilecek evli arkadaşınla beraber olmak gurursuzluk değil şerefsizliktir. Kim gurursuz sorusunun cevabı eşin değil malesef. Gurursuzluğun tanımı o değil çünkü.

Nasılsın peki bugün?

Nasılsın peki bugün?

bu gün daha iyiyimm canım bu gün hiç takmadım hiç aramadım geldiğinde hiç oralı olmadım leptopta işimi yapmaya devam ettim yemekte hiç takmadım yemeğimi yedim kalktım hemen daha iyiyim oyalanıyorum başka şeylerle işime daha çok sarıldım

En iyisini yapıyorsun.
Bende nişanlımla aynı şirketteydim. Nişandan sonra ayrıldım işimden.
7 aydır iş bulamıyorum düşün. Bence hazır işinde iyiyken asma kulak kimseye ve işine sarıl.
Ve kendini hiç bırakma. İnanıyorum sana atlatacaksın herşeyi.

sen neden çıktın ki işten canım :S keşke çıkmasaydın iş bulmak kolay değil tabiki Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın... evet canım atlatacağım dün bir arkadaımda söyledi sana morfin vermişler gibi dedi şaşırdım seni böyle görünce ondan bahsetmeyince ağlamayınca dedi bende artık toparlanmam lazım her işte bir hayır vardır artık hayır olanı bekliyorum dedim bakalım ne olacak allah hepimizin gönlüne göre versin

önceki konunu da okudum ve inanamıyorum tek derdin pişman olması pişman olsa hayatına onunla devam edeceksin aklım almıyor. Bence sen bir psikologa git durumun çok vahim allah yardımcın olsun.

Öyle gerekliydi. İlişkimizi çok etkiliyordu aynı şirkette olmak. İkimizde özelle iş hayatını ayıramadık birbirinden
Hala arıyorum iş ama bakalım kısmet.
İyi olmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…