yani ortaya çıkarttım sayılır konuştuğumuzda hiç bir şekilde kabul etmiyor tam tersine daha çok sorun çıktığı için artık konuşmaktan vazgeçtim kazanmaya çalıştım tekrar ama bu da büyük bir hata oldu şu an her şeyi alttan alan benim birde beni bu gün işten çıkarttırmayla tehdit ettiüstüme çok gelme sıkıldım artık gölge gibi peşimde gezme dedi bende duramıyorum
kızlar bir önceki açtığım konulardan bilen bilir ihanete uğradım her şeyi sineye çektim barıştık ama en ufak bir şeyde her şey tepe taklak oluyor neden böyle oluyor her şey düzelmez mi artık ben tekrar düzelmesi için her şeye razıyım ama onunda hatasını kabul etmesi lazım ama katiyen kabul etmiyor hep inkar ediyorbeni gerçekten isteyip istemediğini nasıl anlayabilirim yoksa idare mi ediyor ben çok seviyorum ayrılamıyorum
yani ortaya çıkarttım sayılır konuştuğumuzda hiç bir şekilde kabul etmiyor tam tersine daha çok sorun çıktığı için artık konuşmaktan vazgeçtim kazanmaya çalıştım tekrar ama bu da büyük bir hata oldu şu an her şeyi alttan alan benim birde beni bu gün işten çıkarttırmayla tehdit ettiüstüme çok gelme sıkıldım artık gölge gibi peşimde gezme dedi bende duramıyorum
Kalemero bak canım , sen ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Onunlayken de mutsuzsun , onsuzken de.
En azından için yansa da başın dik olsun. İnan en doğrusu bu .
Karşında ki anlattığın kadarıyla erdemli biri değil. (İlişkisi varken , başkasıyla cinsellik yaşaması , hele birde evli bir kadınla ) Bu durumu ,yaptıklarını onaylamıyorsan , yanında durmayacaksın. Aksi halde bu çirkinliğe ortak oluyorsun.
Lütfen kırılma , niyetim asla seni üzmek,kırmak değil sadece bu yaşadıklarını hak etmediğini düşünüyorum. Sende bunun farkına var lütfen.
Siz onun her yaptigini sineye cektikce daha da beter olur bu iliski.Ayrilamayacak bi durum yok size ihanet etmis sizin sevginizi haketmemis..Size de hayatiniza devam edip sevginizi hakeden biriyle paylasmak duser bundan sonra
Inanamiyorum sinir bozucu cokca
Canm gururunu yerle bir etmis
Bu adam kibirli burnu hava da..cevaolara bak
Terbiyesizmis uzerine hey Allahim ya sinirimi bozdu
Bu lafin uzerine ben olsam spora gideceğimi bile haber vermem
Usulca hattimi kirarim
Yolda gorsem tanimazliga vururum
Yoluma bakarim...
Affedilen cok sevilen bir erkek neden duzelmeye cabalasin ki? Adam icin olup olup diriliyosun.
aldatan o sen nıye ustune dusuyosun kı .. arama sorma ustune dustukce daha cok aldatılırsın
Gurursuzsun demiş bak hele sen !
Çok zor olacak biliyorum ama senin yerinde olsam işyerine eskisinden daha bakımlı gider göz ucuyla bile bakmazdım.
Yap bi şekilde bişeyler ve kendine gel.
Acındırmayı ve kendine acımayı da kes artık.
yani bu da bir yaklaşım adam ne yaparsam her şeyi yiyor diyordur şu an kendince ve değerinin arttığını düşünüyor sanırım
Evet kendi degerini dusurup adaminkini goklere cikariyorsun biliyorum konularini canim. Ne is yapiyorsun maasin ne civarlarda ve nerede yasiyorsun? O standartlarda ya da daha dusuk de olur is bulman cok mu zor? Gir bi magazada satis danismanligi yap. Oyle eleman hep araniyor. O insanlarla ayni yerde calisma. Seni isten cikarttiricakmis he? Git patrona her seyi anlatip istifani ver. Eve mi yardim ediyorsun kazandigin parayla? Bekar kizsin 1 2 ay para getirmesen ne olur?
Ya da patrona rica et. Tanidiklari falan varsa baska yere gondersin seni. Olayi mutlaka anlat.
yok canım kredilerim vs... işim üst düzey bir iş dengini bulmam zor olur ve sonuçta ben bu işe emek verdim işimin sistemi bana ait her şey çok şükür yolunda... ailemle bir bağım yok ama özel hayatın getirdiği bir sürü sorumluluğum var yani o ihtimali hiç düşünmemem gerek tam tersine kaybetmemek için elimden geleni yapmam lazım ....
Patrona rica kismi hala gecerli. Ayrica en azindan bakin. Belki bulursun bir seyler. Bulunca cikarsin. Ben calisamazdim ya cok zor durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?