kızlarrrr ayrılamıyorum ama düzelende en ufak bir şeyde geri değişiyor

aldatan o sen nıye ustune dusuyosun kı .. arama sorma ustune dustukce daha cok aldatılırsın

Ah be guzelim dunyanninsonu degil bu tur seyler ne diye ondan baskasi yokmus gbi davraniyosun ki sana bisey diyim yuksek ihtimalle bikere aldatip vehakliymis gbi davrandiysa bencefazla bisey bekleme o kisiden ve git kendine yeni yollar ac ve ilerde keske diyecegine iyiki de evlilik falan dusunursen o kisiyle neler yasayabileceginibi dusun simdiden yok yanibu erkeklerin %99u ayni galiba hayr hatayi yaparlar ama kesinlikle onlar haklidir hic taviz wermzler evli degilsn sonucta niye simdiden bunlari cekiyosun ki birak gitsin kendi basini yesin bu be yaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İhanet edebilen biri için beklentileriniz fazla yüksek.

sizi aldattığı halde halen inkar ediyorsa bence orda sorun var demektir.yani yaptığından ders çıkarmaz.nasıl olsa beni affetti çok seviyo bırakamıyo der.ne zamandan beri birliktesiniz?eğer uzun süreli bi birliktelikse belki onu sevmekten çok alışmışsınızdır.her şeyi birlikte yapmak birlikte zaman geçirmek bi süre sonra alışkanlığa dönüşüyo ama biz buna da sevmek diyoruz.

Offf böyle kızı valla istemem ben erkek olsam dönüp bakmam.
Onur yok, gurur yok.
Aldatmışım yine de peşimde alttan alan o.

Hem aldatan, hem tehditler savuran erkek bozuntusunda ne buldun da bırakamıyorsun Allah aşkına.
Üzülmekkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmm üz beni üzzzzz diye yalvarır gibisiniz valla..

İhaneti nasıl hazmedebildiniz ? hazmettiniz ve tekrar başlayabildiniz ? ben bir seneyi geçti hazmedemediğim şeyler hala var. Üstelik siz sürekli irtibat halindesiniz, bense ihaneti öğrendiğim günden beri değil yüzünü, fotoğrafını bile görmedim. Bazı şeyler unutmuyor bence, oysa siz bunu başarabilmişsiniz. 'çok seviyorum, ayrılamam' demişsiniz, inanın ben de zamanında çok sevmiştim ama hayat işte

Pes doğrusu !!!!
Kazanmaya çalışıyormuşsun birde.. Yahuu kim kimi kazanıyor. Bi silkelen kendine gel arkadaşım saçmalama yaa. Bırak şunu ne hali varsa görsün. İyice kendini düşürmüşsün.
İstersen bana kız ama inan ki ben senin bu yazdklarını okuyunca hemcinsimden utandım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kalemero bak canım , sen ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Onunlayken de mutsuzsun , onsuzken de.
En azından için yansa da başın dik olsun. İnan en doğrusu bu .
Karşında ki anlattığın kadarıyla erdemli biri değil. (İlişkisi varken , başkasıyla cinsellik yaşaması , hele birde evli bir kadınla ) Bu durumu ,yaptıklarını onaylamıyorsan , yanında durmayacaksın. Aksi halde bu çirkinliğe ortak oluyorsun.
Lütfen kırılma , niyetim asla seni üzmek,kırmak değil sadece bu yaşadıklarını hak etmediğini düşünüyorum. Sende bunun farkına var lütfen.

Siz onun her yaptigini sineye cektikce daha da beter olur bu iliski.Ayrilamayacak bi durum yok size ihanet etmis sizin sevginizi haketmemis..Size de hayatiniza devam edip sevginizi hakeden biriyle paylasmak duser bundan sonra

ne yapmam gerektiğini biliyorum evet ama hiç güçlü değilmişim ama olacağım bitti diyen ben olmayacağım güzel olan hiç bir şeye kıyamıyorum her ne kadar üzerini pislikler kaplamış olsa da bu günden başlayarak en azından üstelemeyeceğim gel dediğinde gitmeyeceğim güçlü olup işime sarılacağım ihmal ettiğim ne varsa onu toparlayacağım... ben çok fazla bulaştım bu çirkinliklere kendimi soyutlamam lazım teşekkürler

Siz onun her yaptigini sineye cektikce daha da beter olur bu iliski.Ayrilamayacak bi durum yok size ihanet etmis sizin sevginizi haketmemis..Size de hayatiniza devam edip sevginizi hakeden biriyle paylasmak duser bundan sonra

hiç bişey kolay değil benm için ben geride durursam beni işimden edebilir ve işim benim için çok önemli

Affedilen cok sevilen bir erkek neden duzelmeye cabalasin ki? Adam icin olup olup diriliyosun.

aynen canım dün neden her şey bu kadar kötü oldu biz nasıl bu hale geldik dediğimde gurursuzsun ondan dedi haber vermiyorum zaten ne yaptığımı ararasa söylüyorum süper bir ses tonuyla dün saat 8 de aradı beni bende gayet enerjik bir şekilde arkadaşlarımla yemekte olduğumu söyledim hıı bak yanında arkadaşların varken dürtmüyorsun beni dedi ben de offf dedim sonrada eve geçerken aradı beni ....
canım bizim ilşikimizin içinde iş ilişkiside olduğu için ve benden daha yetkili bir konumda olduğu için ve bende işimden vazgeçmek istemeyeceğim için öyle sizin bu dediklerinizi yapamam yani biraz zorlaştıran da işim

Affedilen cok sevilen bir erkek neden duzelmeye cabalasin ki? Adam icin olup olup diriliyosun.

yani bu da bir yaklaşım adam ne yaparsam her şeyi yiyor diyordur şu an kendince ve değerinin arttığını düşünüyor sanırım

aldatan o sen nıye ustune dusuyosun kı .. arama sorma ustune dustukce daha cok aldatılırsın

aramıyorum artık aslında cumadan beri arayan ben değilim hep o aradı ama bunun sebebi onun istediğini yaptırmış olması ben kendimi geriye çektiğimden değil işte şimdi bu anlayışı değiştirip sen istediğin için değil ben geriye çekiliyorum hissini alması lazım

tamm canım bu gün onu yapacağım kesin gelir mevkiime bende ucuyla bakarım benden üst pozisyonda olduğu için sallamamazlıkta yapamıyorum hıı çok çok işim varmış gibi oda dan çıkıp giderim ...
bakım konusunda zaten çok daha dikkatliyim onu önceden yapmıştım
kendimi dip ettim bilmiyorum nasıl toparlarım işimi çok boşladım ve beni tehdit ettiği durum şu an bu ama buna asla izin vermemeliyim

yani bu da bir yaklaşım adam ne yaparsam her şeyi yiyor diyordur şu an kendince ve değerinin arttığını düşünüyor sanırım

Evet kendi degerini dusurup adaminkini goklere cikariyorsun biliyorum konularini canim. Ne is yapiyorsun maasin ne civarlarda ve nerede yasiyorsun? O standartlarda ya da daha dusuk de olur is bulman cok mu zor? Gir bi magazada satis danismanligi yap. Oyle eleman hep araniyor. O insanlarla ayni yerde calisma. Seni isten cikarttiricakmis he? Git patrona her seyi anlatip istifani ver. Eve mi yardim ediyorsun kazandigin parayla? Bekar kizsin 1 2 ay para getirmesen ne olur?
Ya da patrona rica et. Tanidiklari falan varsa baska yere gondersin seni. Olayi mutlaka anlat.

Son düzenleme:

yok canım kredilerim vs... işim üst düzey bir iş dengini bulmam zor olur ve sonuçta ben bu işe emek verdim işimin sistemi bana ait her şey çok şükür yolunda... ailemle bir bağım yok ama özel hayatın getirdiği bir sürü sorumluluğum var yani o ihtimali hiç düşünmemem gerek tam tersine kaybetmemek için elimden geleni yapmam lazım ....

Patrona rica kismi hala gecerli. Ayrica en azindan bakin. Belki bulursun bir seyler. Bulunca cikarsin. Ben calisamazdim ya cok zor durumun.

Patrona rica kismi hala gecerli. Ayrica en azindan bakin. Belki bulursun bir seyler. Bulunca cikarsin. Ben calisamazdim ya cok zor durumun.

canm patron onun yakını öyle bir şey yapamam çalışmak zorunda değilim elbette ama bırakmayacağım işi Allahım inşallah korur beni ve o gücü sabrı verir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…