kızlarrrr ayrılamıyorum ama düzelende en ufak bir şeyde geri değişiyor

evet bu gün öyle yapacağım dün bir arkadaşımla konuştuk tenise gidiyorum diyeceğim ki gerçektende gideceğim artık normalde istemezdi bu yoluda deneyeceğim bakalım inşallah bu da kalmaz elimde

Sevgilin diğer sevgilisinden ayrıldı mı ? Ayrıldıysa sorun yok devam edebilirsin.

Ozaman dahi 1 aydır biliyordun bişey yokmuş gibi davranıyordun devam edersin yine o şekilde madem ayrılamıyorsun.Alışırsın yani merak etme.

Defalarca yapabilenlern duzelecegine inanmıyorum maalesef bence bicak gibi kesip atmalisin. Bir arkadasimz demis bile bile lades deme....

Acikcasi yontem olarak bakma
Arama sorma umursamiyor gibi yap ama yontem olarak bakarsna yanilirsin
Unutma düzgün biri olsaydi zaten bunlara gerek kalmazdi.
Bu yontemlerin hepsi de gecicidir. Karakteri bozuksa yapabilcegin birs et yok
Keske delil toplayp terj etseydin

offf ne berbatt durumlarr bunlarr ya geneli aynı işte başından geçmeyen yok bir erkek faciası ama hepsi de bir değil böylelerine takılıyoruz bizi hakkedenleri görmüyoruz .... şu an tek yol var sanırım güçlü olup takmamak merakta bırakmak hiç ilgilenmemek olursa olur olmazsa zaten artık ruhuna fatiha şu 2 ayda 10 yaş yaşlandım heralde işte senn çabuk atlatmanın sebebi sadece sevgililik benm için o kadar basit ve kolay değil ne yazıkki her yerden bağım var ve bir şeyleri bırakırsam gene olan bana olur

Valla kalemero şuan yanımda olsan gırtlağına yapışmıştım çoktan.
Ben sana daha önce de dedim. Bırak takma Allah aşkına!
Seni anan üzül diye mi doğurdu elin adamı için !

Evet ama su an cok iyi birisyle beraberim
Gercekten sevildgmi hissettm simdiye kadar bir acigini asla gormedim ki bu olaydan dolayi guvensizdim
Cektirdim de bi anda online sifre istemeler konstugu kisilern numaralarna bakmalar neler neler yaptm :) sukur yanlışnu yakalamadm Allah sasirtmasin
Diyecegim o ki seninde karsina cikar neden cikmasin
Erkeklerin hepsi aldatmiyor merak etme
Kensine değer ver hayatina alicagin kisi de sadakat yoksa sana yakisacak biri değildir

Valla kalemero şuan yanımda olsan gırtlağına yapışmıştım çoktan.
Ben sana daha önce de dedim. Bırak takma Allah aşkına!
Seni anan üzül diye mi doğurdu elin adamı için !

offfffff gunicenn yaaa valla doğru söylüyorsunnn sözzzz tammmm şu saatten sonra takk diye bırakamam ama en azından dünyayı kendime zindan etmeyeceğim psikopata bağlamayacağım işime bakacağım hayatıma yeniden başlayacağım eğer zaten böyle davrandığımda kudurursa zaten pişman oldu demektir eğer takmazsa artık önüme bakmam lazım tamm canm artık bu son olay üzerine de soğudum baya konuyu açmadan önce görmemiştim msjları

ne güzel canım allah bozmasın üzmesin seni bir daha.... ya aslında benm için her şey çpk daha kolay ve güzel olablirdi ama ben pisliği ve zoru seçiyorum yoksa çok iyi bir var bana da uygun ama bu haldeyken başlamak onada haksızlık olur vicdanım bu konuda dur diyor

canım ne bileyim ayrıldımı adam kabul etmiyor kiiiii

Git gez dolaş kendine zaman ayır.
Onunlayken ihmal ettiklerini hatırla.
Kendini sev. Eğer tek başına halledemezsen uzmandan yardım al.
Ama şunu unutma millet bile kaç yıllık kocasını boşuyor bir celsede ihanet yüzünden.
Sen neden kendini ezik durumuna düşürüyorsun bu iki kılıksız insana karşı !

bıdaha kı aldatmasına hersey duzelır inşallah..

Uzmesin bir daha derken ? Allahtan mi bahsettin..yokk ben hep dedim kendi kendime rabbim bana dogruyu gercegi gosterdi ben gozlerimi kapattim hata benimdi kendim yuzunden üzüldüm yani canim.
Ayrixa bence hala hatan var kudurursa pisman olur diyorshn hayirr
Olmaz
Kudurmasi su yuzden afedersin noluyor laa simdiye kadar peşimde kosuyodu bu kiz simdi beni mi unuttu acaba diye egosu zedelenicek hepsi bu.egosu için peşinden gelicek bu pişman olmak degldir ki...
O kiside cok peşimde kostu köpek gibi pişmanm diyodu affetmedim hayatmda biri oldgunu dedigm halde affet diyodu düşün. ..ama sevdiginden degil inanmıyorum gururuna yedirememek sadece baskasina kaptirmamak...
Ben affetmedm aradan zaman gecince sirf meraktan facesine baktm hala bur suru kizla muhabbet ediyordu dusun
Adamin ruhunda var kisacasi ne olsa degismez.
Sana bir sey diyeyim mi bende bu kisi ye defalarxa sans verdikten kisa sure sonraa tamamen bagimi kipardiktan tam iki hafta sonra hayatima girdi smdiki sevgilim:)
Neden olmasn eger sana deger verir sende hoşlanabilirsen oyle bir olur ki

aynen canım gitmem gereken bir kursum var hemen ona başlayayım tenise başlayayım arkadaşlarıma daha çok zaman ayırayım görüşelim dediğindede aaaaa kursum var sporum var diyip erteleyeceğim birde görüşüp kendimi kullandırmaya niyetim yokk birde bana bu gün dediki biz ne zaman böyle olduk dedim bana dediki gurursuzsun yani bu kadar şey biliyorsun hala benmle berabersin birde olay benm üstüme kaldı kendi pisliğine bakmıyor hiççç bana alttan alttan laf sokuyor şeref yoksunu

Endişelenme zamanla saygın bitecektir sen asla onun için sahip olduklarından vazgeçme sakın işini bırakma..sadece onu sallamıyomuş gibi yap o sana yakînlaşmak istediğinde sen uzaklaş o daha fazla ûstüne düsecek buna emin ol..sen kabul etsende bilincaltın kabul etmicek sana yapılapılanı ve en fazla 6-7 aya içindeki hissettiklerin bitecek bittigindede yine o seninle olmak isteyecek işte ozaman rahat rahat tehmeyi basabilirsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inanamiyorum sinir bozucu cokca
Canm gururunu yerle bir etmis
Bu adam kibirli burnu hava da..cevaolara bak
Terbiyesizmis uzerine hey Allahim ya sinirimi bozdu
Bu lafin uzerine ben olsam spora gideceğimi bile haber vermem
Usulca hattimi kirarim
Yolda gorsem tanimazliga vururum
Yoluma bakarim...

Endişelenme zamanla saygın bitecektir sen asla onun için sahip olduklarından vazgeçme sakın işini bırakma..sadece onu sallamıyomuş gibi yap o sana yakînlaşmak istediğinde sen uzaklaş o daha fazla ûstüne düsecek buna emin ol..sen kabul etsende bilincaltın kabul etmicek sana yapılanı ve en fazla 6-7 aya içindeki hissettiklerin bitecek bittigindede yine o seninle olmak isteyecek işte ozaman rahat rahat tehmeyi basabilirsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle katiliyorum su an kaybetme korkusuyla hareket ediyorsun sanki
Ama zamanla bu yaptıklarnu kabullenemeyceksindir
Yani boyle de olmali

Gurursuzsun demiş bak hele sen !
Çok zor olacak biliyorum ama senin yerinde olsam işyerine eskisinden daha bakımlı gider göz ucuyla bile bakmazdım.
Yap bi şekilde bişeyler ve kendine gel.
Acındırmayı ve kendine acımayı da kes artık.

Kusura bakma ama teknik olarak kelime karşılığı olarak doğru söylemiş.Aldatıldıgını bile bile göz yummanın hala birşey yokmuş gibi davranmanın karşılığı nedir ?

Hala ucuz numaralar peşindesin yok delirteyim yok merakta bıraktırayım yok kendimde değişiklikler yapayım da kıskansın.Çocuk çocuk işler.

Yok merak ederse bitmemiştir hala umut var demektir.İş bitmiş geçmiş sen hala ne peşindesin.

Adam seni yıldırmaya çalışıyor sen hala inatla adamın yanındasın.

Bence silkelen kendine gel.Ne ilk aldatılıp ayrılan sensin ne de son olacaksın.

Önce aldatıldıgını bu ilişkinin bittiğini kabullenmekle başla.

Yazdıklarım sert ama annem beni 6-7 sene önce aldatıldıgımda bu şekilde kendime getirmişti hiç ruhumu okşamamıştı pelteye çevirmemişti.En iyisiini de yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…