Peki arama sende o her aradığında açma evde olsan bile arkadaşlarınla berabermiş duymuyomuşsun gibi davran gôrüselim dediğinde yine arkadaşlarınla buluşacağını sôle ve hatta bunu gerçektende yap sürekli kendini oyalayacak bişeyler bulman lazım ayrıca dünyada tek sevebileceğin erkek o değil inan başka insanlarada aşık olabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni çok iyi anliyorm
Yillar önce bi arkadasimn tanidigi gorup guya asik olmustu bana. Bende ondokuz civarydm o yasta iliski dusunmedigmden kabl etmedm ama adam peşimden ayrılmiyor...duzgun bir insan olduguna o kadar inandirmisti ki kendini...bir kac sene bekleyp evlenebkrm diye dusunmstm ne salakmisim:)
Sonra mail adresnin sifresni verdi ve baktim ki bir sürü acik sacik kadinlar var onlarla konusmus benm icn guya ölüp biterken. Bu tam aldatma olmasa bile nefesm kesilmisti cunku inanmstm ona
Bu devrede psikologlar hakli sanki biseyler ispatlayablcek gbi ona inanmayı tercih ettim ki adina acilan bir hesapta igrenc cinsel icerikli seyler gorene kadar
Yine inandirmaya calisti
Kendimi sacma sapan düşünceler icinde buldun hangi erkek yapmiyor ki filan diye
Sobra fark ettm hastalikli dusunce bunlar
Kesin kararla uzaklastrdim hayatımdan
O takmiyor gbi gozuken adam kul kole oldu yalvardi kackez kac ay hatta yil...
Eger ben yine olabilir boyle seyler desem umrunda olmazdı
Ama ruhu hastaydi ondan kurtuldum
Her erkek yapmiyomus smdi gayet mutluym. Sende lütfen cok zor olsa da guclu dur ki sasirsin
Onsuz yasayablcegnu de gorsun ki yasayamam deme
Olume bile alisiyoruz.
Bu arada sevgln mi esin mi?
öyle deme canm ya içinde bulunduğum durum sadece basit bir sevgili durumu değil işte işin içinde ve ben bunu görmezden gelerek hep fevri davrandım ama beni bu gün tehdit etti bu duurm çok daha üzdü benipeki sence işimide göz önünde bulundurursak ve çok iyi bir işim var ne yapayım akışına mı bırakayım hiç üstüne gitmeden sormadan etmeden yoksa bıçak gibi kesip atmalımıyım ?
Valla kalemero şuan yanımda olsan gırtlağına yapışmıştım çoktan.
Ben sana daha önce de dedim. Bırak takma Allah aşkına!
Seni anan üzül diye mi doğurdu elin adamı için !
Evet ama su an cok iyi birisyle beraberim
Gercekten sevildgmi hissettm simdiye kadar bir acigini asla gormedim ki bu olaydan dolayi guvensizdim
Cektirdim de bi anda online sifre istemeler konstugu kisilern numaralarna bakmalar neler neler yaptm :) sukur yanlışnu yakalamadm Allah sasirtmasin
Diyecegim o ki seninde karsina cikar neden cikmasin
Erkeklerin hepsi aldatmiyor merak etme
Kensine değer ver hayatina alicagin kisi de sadakat yoksa sana yakisacak biri değildir
Sevgilin diğer sevgilisinden ayrıldı mı ? Ayrıldıysa sorun yok devam edebilirsin.
Ozaman dahi 1 aydır biliyordun bişey yokmuş gibi davranıyordun devam edersin yine o şekilde madem ayrılamıyorsun.Alışırsın yani merak etme.
offfffff gunicenn yaaavalla doğru söylüyorsunnn sözzzz tammmm şu saatten sonra takk diye bırakamam ama en azından dünyayı kendime zindan etmeyeceğim psikopata bağlamayacağım işime bakacağım hayatıma yeniden başlayacağım eğer zaten böyle davrandığımda kudurursa zaten pişman oldu demektir eğer takmazsa artık önüme bakmam lazım tamm canm artık bu son olay üzerine de soğudum baya konuyu açmadan önce görmemiştim msjları
Git gez dolaş kendine zaman ayır.
Onunlayken ihmal ettiklerini hatırla.
Kendini sev. Eğer tek başına halledemezsen uzmandan yardım al.
Ama şunu unutma millet bile kaç yıllık kocasını boşuyor bir celsede ihanet yüzünden.
Sen neden kendini ezik durumuna düşürüyorsun bu iki kılıksız insana karşı !
Endişelenme zamanla saygın bitecektir sen asla onun için sahip olduklarından vazgeçme sakın işini bırakma..sadece onu sallamıyomuş gibi yap o sana yakînlaşmak istediğinde sen uzaklaş o daha fazla ûstüne düsecek buna emin ol..sen kabul etsende bilincaltın kabul etmicek sana yapılapılanı ve en fazla 6-7 aya içindeki hissettiklerin bitecek bittigindede yine o seninle olmak isteyecek işte ozaman rahat rahat tehmeyi basabilirsin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım gitmem gereken bir kursum var hemen ona başlayayım tenise başlayayım arkadaşlarıma daha çok zaman ayırayım görüşelim dediğindede aaaaa kursum var sporum var diyip erteleyeceğim birde görüşüp kendimi kullandırmaya niyetim yokkbirde bana bu gün dediki biz ne zaman böyle olduk dedim bana dediki gurursuzsun yani bu kadar şey biliyorsun hala benmle berabersin birde olay benm üstüme kaldı kendi pisliğine bakmıyor hiççç bana alttan alttan laf sokuyor şeref yoksunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?