• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr bi bakınnn acilll

o kadar millete yetirmek için evdeki bisküvileri 4 e kırıp koymam lazım tabağa :-) evde 2 kişiyiz çat kapı misafir de gelmez bana. abim bile 1 gün önce arar yarın gelicez size diye(komşu şehirde oldukları için bu tabi , aynı şehirde olsak gelirlerdi belki habersiz) ayrıca ben dağınığım ve temizliği de hafta sonundan hafta sonuna yapıyorum. bu çat kapı misafir cuma gelse bana kapıyı açmam inan:-) evimin o halini görceklerine , kapıya cevap vermedi desinler daha iyi:-)
Içtenliğine hayran kaldim :))

Bide evi dolaşmak isteyen misafirler oluyoya onlara bitiyorum.
Kaç oda? yukarda ne var? kirami sizinmi? nekadar ödüyosun? çok yakıyomusun?
Yav he yavrum hee :))

Samimiyet önemli
Bende evime gelen insana misafir değilsiniz kasılmayın derim direk :KK37:
Ben zaten misafirden pek hoşlanmam bir de misafir gibi oturdukları zaman işim bitiyor
Misafirden saymıyorum onları yakın arkadaş kardeş falan:) misafir olayı bana göre değil.
Aynen ben de öyleyim,bazen acaba ben mi yabaniyim diyorum ama gerçekten arkadaş,kuzen vs.değilse olay göreve dönüşüyor e can bu sıkılıyor yani..Bir de rahat ettirmeye çalış,açıklama yap,tatmin et,bu iş hiç benlik değilo_O

Ben zaten misafirden pek hoşlanmam bir de misafir gibi oturdukları zaman işim bitiyor

Aynen ben de öyleyim,bazen acaba ben mi yabaniyim diyorum ama gerçekten arkadaş,kuzen vs.değilse olay göreve dönüşüyor e can bu sıkılıyor yani..Bir de rahat ettirmeye çalış,açıklama yap,tatmin et,bu iş hiç benlik değilo_O
Misafir gibi oturma de direk :super:

Back
X