- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Pa-NickYok
acilse kk olarak toplanıp size gelelim bu akşam madem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içtenliğine hayran kaldim :))o kadar millete yetirmek için evdeki bisküvileri 4 e kırıp koymam lazım tabağaevde 2 kişiyiz çat kapı misafir de gelmez bana. abim bile 1 gün önce arar yarın gelicez size diye(komşu şehirde oldukları için bu tabi , aynı şehirde olsak gelirlerdi belki habersiz) ayrıca ben dağınığım ve temizliği de hafta sonundan hafta sonuna yapıyorum. bu çat kapı misafir cuma gelse bana kapıyı açmam inan
evimin o halini görceklerine , kapıya cevap vermedi desinler daha iyi
![]()
Susuleta cımmmm canımmmmm gel bi sarilayim sanaaaSevmem.
Şaka yapıyorum kızAy yerim ben seni, yok kız kimse kimseyi taşlayamaz merak etme.
Okadarda yedirmeyiz kendimizi sen düşünme bunları..
Yalniz ben yinede arkandayım sen önde dur, arkan sağlam merak etme :)))))
Ohhh oda güzellll :)Misafirin hiç gelmeyeni makbul benim için![]()
Çay dolduran misafir canımın taa içidirSevmem.. hizmet etmekten hoşlanmıyorum. Misafirliğide gitmem. Genelde dışarda görüşmeyi seviyorum. Çok yakınlarım gelsin sadece evime,onlar misafir değil zaten.. herkes çayını kendi doldursun:)
Samimiyet önemliÇay dolduran misafir canımın taa içidir![]()
Misafirden saymıyorum onları yakın arkadaş kardeş falan:) misafir olayı bana göre değil.Çay dolduran misafir canımın taa içidir![]()
Haha bu daha uyanikca bi davranis, oyle denilince hizmet etmeleri kacinilmaz oluyor dimi :))Samimiyet önemli
Bende evime gelen insana misafir değilsiniz kasılmayın derim direk![]()
Ben zaten misafirden pek hoşlanmam bir de misafir gibi oturdukları zaman işim bitiyorSamimiyet önemli
Bende evime gelen insana misafir değilsiniz kasılmayın derim direk![]()
Aynen ben de öyleyim,bazen acaba ben mi yabaniyim diyorum ama gerçekten arkadaş,kuzen vs.değilse olay göreve dönüşüyor e can bu sıkılıyor yani..Bir de rahat ettirmeye çalış,açıklama yap,tatmin et,bu iş hiç benlik değilMisafirden saymıyorum onları yakın arkadaş kardeş falan:) misafir olayı bana göre değil.
Tabii kiHaha bu daha uyanikca bi davranis, oyle denilince hizmet etmeleri kacinilmaz oluyor dimi :))
Misafir gibi oturma de direkBen zaten misafirden pek hoşlanmam bir de misafir gibi oturdukları zaman işim bitiyor
Aynen ben de öyleyim,bazen acaba ben mi yabaniyim diyorum ama gerçekten arkadaş,kuzen vs.değilse olay göreve dönüşüyor e can bu sıkılıyor yani..Bir de rahat ettirmeye çalış,açıklama yap,tatmin et,bu iş hiç benlik değil![]()
Ay canim cok yoruldum aciklama yapmaktan,konu fake diye düsün hatta bende fake'im hic okumadin farzet.Bunun aciliyeti nerde acaba ? Ben göremedim de ?
Ay canim cok yoruldum aciklama yapmaktan,konu fake diye düsün hatta bende fake'im hic okumadin farzet.
Veya normal sohbet etmek istersen bize katıl..
Bazilarina saka yaptim sakaa :)
Ay canim cok yoruldum aciklama yapmaktan,konu fake diye düsün hatta bende fake'im hic okumadin farzet.