Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

güzel teklif, mutluluklar dilerim. ısrarla beklemek istediğiniz için kandırmasını bilmiş diyesim geldi :)
lakin ben de acele buluyorum, okumuştum bir kaç konunuzu.. olacağı varsa olur zaten zaman vermek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum, saygı duymalıydı bana kalırsa. 1.5 yıl var diyorsunuz ama koşturmalar iyice başlamadan yani tam anlamıyla ciddiye binmeden kendiniz vakit geçirin bence bir süre.
bir de o kadın gerçekten fal mı baktı yoksa ayarlandı mı biliyor musunuz?
aklıma eskiler geldi de ben de eski sevgilimle fal baktırırken ona güven gibi bir şeyler saymıştı falcı ama adam aldatmış beni, fos çıktı yani.. fallara ilgimi bildiği için ayarlamış olabilir diye düşündüm hatta, daha önce aynı kişiye gitmiştik :))
inşallah hisleriniz sizi yanıltmaz mutlu olursunuz.

Tebrikler ....

Allah ayirmasin insallah ... Sen istedikten sonra Aileninde yaninda olacagindan eminim ...
is sana dusuyo canim.. guzel bir hamanda guzel bir dilde anlatirsin...

Vay hos bir teklif olmus bence tebrik ederim :) annenizle usulunce konusun sevinir o da her anne evlat murveti gormek ister

Çok mutlu oldum senin adına canım. Gözlerim doldu okurken. Çok güzel bir evlilik teklifi olmuş.
Sevgilinin yaratıcılığı on numara . Bence de bu adam kaçmaz

Çok teşekkür ederim bitaneciğim, darısı başına inşallah.. Umarım en de çok mutlu olursun bir ömür.. Kaçırmayı düşünmüyorum da.

Onu bekleyeceğimi biliyordu zaten, kısa dönem yapıcak üstelik. Tabi görüşünüze saygı duyuyorum, hakkınız da var insanoğlu sonucta.. Her hareketin altında bisey olabilir ama bana öyle hissettirmiyor.

Darısı başına canım benim. Anneme sabah bahsedeceğim.. Lise 1den beri tanışıyoruz, ailelerimiz de öyle.. 1,5 yıl var önümüzde evlilik için. O ara tanışırız. :)

Annemden gizli bişe olmaz yarın bahsedeceğim.. Haklısın, yorumların oldukça realist.. Ama ben sevgilimden eminim.. Yine de ne olur ne olmaz zamanla göreceğim.. 1,5 yıl var önümüzde daha bakalım.. Çok teşekkür ederim yorumun için. Senin de her şey gönlünce olsun, çok mutlu olmanı dilerim..

91liyim. Annem de onay veriyor ama nişan attım falan ya ondan dolayı çekiniyorum..
Sen de çok mutlu ol canım benim..

Hepsini ayarlamış tabi ki :) Hayırlısı olsun canım.. O da aynen fala olan ilgimden böyle bir yol seçmiş.. Erkeğim benim..
Sen de çok mutlu ol canıö benim...

Tebrikler ....

Allah ayirmasin insallah ... Sen istedikten sonra Aileninde yaninda olacagindan eminim ...
is sana dusuyo canim.. guzel bir hamanda guzel bir dilde anlatirsin...

Amin canım benim darısı başına..
Artık yarın anlatıcam anneme..

Vay hos bir teklif olmus bence tebrik ederim :) annenizle usulunce konusun sevinir o da her anne evlat murveti gormek ister

Çok teşekkür ederim, sağ ol. <3 <3

Amin canım, inşallah sen de çok mutlu olursun, yüzün hep böyle gülsün

SEVGİLİM: Hepsinde fal bakmasan da, hayatımın sonuna kadar kahvemi sen yap istiyorum.. Ben de evinin babası olurum karşılığında? Geceleri de söz ben kalkarım ağlayıp acıktıklarında.. Ben her sabaha seninle uyanmak istiyorum.. Sen benim güvendiğim tek insansın..
Eğer baba olacaksam, çocuklarımın annesi sen olmalısın.. Seni çok seviyorum.. Benimle evlenir misin?

Bu ne güzel bir cümledir böyle : Allah sonsuz mutluluk nasip etsin inşallah

Tüylerim diken diken oluyor düşündükçe.. Gözlerim doluyor..
Bunları dinlerkenki titreyişim, kalbimin atışları... Bu duyguları hiçbir zaman unutamam.. Bu anlar asla silinmeyecek.. Öyle mutluyum ki..
Darısı başına canım.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Sen de her zaman mutlu ol canım, günün dününden güzel olsun her zaman :)

Duygu, birlikteliğiniz hayırlı, uğurlu olsun.. güzel bir başlangıç olmuş, umarım bundan sonraki askerlik, iş v.s. aşamalarında ki, en zorlu süreç askerlik, zira biz yarıyolda bırakıldık ve kötü izler bırakan bir durum yaşandı.
neyse ki, siz şanslısınız, kısa dönem olacağından çok zorlanmazsınız, inşallah herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırsınız. bir buçuk yıl iyi bir zaman tanıma bakımından, ailelerin tanışıyor olması da avantaj. aileler arasında da uyum yakalanırsa daha ne olsun.

düğün şarkınız da naçizane önerim Sezen Aksu nun '' seyirlik değil ömürlük olsun, dilerim bu defa bu son olsun, bir yastıkta nasip olsun..'' olmalı, çok yakışır sizin birlikteliğinize.

Son düzenleme:

Sağ ol canım benim.. :)) Her şeyin hayırlısı olsun.. Hayırlıysa biz de yarı yolda kalmış olalım canım.. Sezen Aksu yu çok severim.. Düğün şarkımız olmasa da belki kızımızın adı olur.. İnşallah ömürlük olur :) Güzel yorumun için çook teşekkür ederim canım.. Darısı başına.. Umarım sen benden de fazla mutlu olursun.. Allah razı olsun.. :)

Duygu, başıma geleli 35 yıl oldu.. yarıyolda bırakılan oğlum olmuştu, ama hayırlısındandır belkide... dediğin gibi hayırlısıysa olsun.

Son düzenleme:
Duygu, başıma geleli 35 yıl oldu.. yarıyolda bırakılan oğlum olmuştu, ama hayırlısındandır belkide... dediğin gibi hayırlısıysa olsun.

Darısı oğlunuzun başına o zaman :) Tuhaf oldum şuan.. Yaşıtım birisiyle konuşuyorum gibi hissetmiştim.. Tekrar teşekkür ederim yorum için.. :)

Konunun pek dertlik kısmı kalmadı galiba tebrikleride almışsın en bolundan...
Yalnız frene bassan iyi edersin. TEMKİNLİ ol yani
Daha 2 aylıkken sana gecelik alıp, haber bile vermeden annesiyle tanıştıran bir erkek ve hatırlamadığım bir kaç şey.
Havalardasın ama inişin lütfen hızlı olmasın
Her genç kız tav olur bunlara, nereden vuracağını iyi biliyormuş
Çok eminim dediğin insanla taş çatlasın 4 aydır falan birliktesin
Neden bu kadar hızlı ilerlediğini düşündün mü?
Biraz etrafın tozunu al her yer fazlasıyla pembe olmuş..

Önümüzde 1,5 yıl var canım evlilik için nerden baksan. Biri beni durdursun vallah.. Saatlerdir düğünümde çifte telli oynadığımı hayal ediyorum.. Düğün pastamı bile kestim valla :) Aşktan etrafımı göremiyorum.. :) Hakkımda hayırlısı olsun... :)

bu arada '' annem ne olacak şimdi'' sorusunun cevabını atlamış olmayayım, bu mutluluk sarhoşluğu atlattıktan sonra ilk işin, bu yaşananları tüm gerçekliğiyle ve ayrıntılarıyla anneciğinle paylaşmak olmalı, o senin en doğru yol göstericin olacaktır. zira seni en iyi o tanır. hayırlısı...

Annemden hiçbir şey gizlemem.. Şimdi kalbine insin istemedim.. :)
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…