Çok mutlu oldum senin adına canım. Gözlerim doldu okurken. Çok güzel bir evlilik teklifi olmuş.
Sevgilinin yaratıcılığı on numara . Bence de bu adam kaçmaz
Askere gitmeden evvel kızın başını bağlayayım mantığında bir hareket olduğunu düşünüyorum ben ne yazık ki böyle hamlelerin.
Hiç hoşuma gitmiyor ve samimi gelmiyor. Korku ile yapılmış gibi geliyor. Hadi ben şu yüzüğü bir takayım da, o da ben gelene dek beni beklesin.
Bunu garantiye alayım tarzı bir hinlik var gibi işin içinde. Ben olsam kabul etmezdim sanırım böyle bir şeyi. Hayat bu bilinmez gerçi ama ...
Yine de inşallah siz çok mutlu olursunuz diyorum.
Ayyy çok orjinal bi evlilik teklifi olmuş özendim valla
Hayırlara vesile olur inşallah...önceki konularınızı bilmiyorum tüm yorumlarıda okumadım acıkçası ama birileri çok kısa sürede gelişti herşey söz yapmayın falan demiş....daha birbirinizi tam tanıyamadıysanız ve önünüzde askerlik gibi de bi engel varsa sözü askerden sonra yaparsınız ne olacakki.....
Ama annenizin haberi olsun bu durumdan.....en azindan anneme söyledim o biliyor herseyi dersiniz....
Aşk sarhoşluğuyla insan herşeyi kabul edebiliyor
Bu hızlı temponun sonunda üzülen taraf olmanı istemiyorum. O konuda değişti diyosan, ki umarım değişmiştir, bir şey diyemem.
Benim de eski sevgilim biz başladıktan 3 ay sonra askere gitmişti gitmeden önce yüzük almıştı, ay ne sevinmiştim o zamanlar. Askerden dönmesine yakın yazın nişan yaparız dedi. E ben okuyorum daha dedim, asla olmaz dedim. Bi trip attı bana anlatamam. Askerden geldikten sonra da değişti, 1 sene katlandım sonra tek bi kelime etmeden ayrıldı benden.
Ha bu demek değil ki, herkes aynı, seninki de böyle yapacak. Ama bu hızı biraz yavaşlatmandan yanayım. Artık kabul etmişsin zaten, ama en azından temkinli yaklaş biraz daha canım
Annene de bir şekilde aç konuyu, böyle bir işi annenden gizli yaparsan çok sorun çıkar. Her şey gönlünce olsun canım
canım öncelikle tebrik ederim muhteşem bi teklif olmuş romantik değilimdır ama böyle özgün teklifleri hep beğenmişmdır insanı özel hissettirir Annene gelince öncelikle kaç yaşındasın? Hem annen biliyosa pek sorun olacağını düşünmüyorum bi ne sevgilinin işi falan hazırsa yani en fazla bi hafta surat asıp laf sokar o kadar geçer sonra neyse tekrar tebrik ederim mutluluklar hep böyle olun Inş :)
güzel teklif, mutluluklar dilerim. ısrarla beklemek istediğiniz için kandırmasını bilmiş diyesim geldi :)
lakin ben de acele buluyorum, okumuştum bir kaç konunuzu.. olacağı varsa olur zaten zaman vermek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum, saygı duymalıydı bana kalırsa. 1.5 yıl var diyorsunuz ama koşturmalar iyice başlamadan yani tam anlamıyla ciddiye binmeden kendiniz vakit geçirin bence bir süre.
bir de o kadın gerçekten fal mı baktı yoksa ayarlandı mı biliyor musunuz?
aklıma eskiler geldi deben de eski sevgilimle fal baktırırken ona güven gibi bir şeyler saymıştı falcı ama adam aldatmış beni, fos çıktı yani.. fallara ilgimi bildiği için ayarlamış olabilir diye düşündüm hatta, daha önce aynı kişiye gitmiştik :))
inşallah hisleriniz sizi yanıltmaz mutlu olursunuz.
Tebrikler ....
Allah ayirmasin insallah ... Sen istedikten sonra Aileninde yaninda olacagindan eminim ...
is sana dusuyo canim.. guzel bir hamanda guzel bir dilde anlatirsin...
Vay hos bir teklif olmus bence tebrik ederim :) annenizle usulunce konusun sevinir o da her anne evlat murveti gormek ister
mutlulugun daım olur inş.
Amin inşallah Cancağzım
Amin canım, inşallah sen de çok mutlu olursun, yüzün hep böyle gülsün
SEVGİLİM: Hepsinde fal bakmasan da, hayatımın sonuna kadar kahvemi sen yap istiyorum.. Ben de evinin babası olurum karşılığında? Geceleri de söz ben kalkarım ağlayıp acıktıklarında.. Ben her sabaha seninle uyanmak istiyorum.. Sen benim güvendiğim tek insansın..
Eğer baba olacaksam, çocuklarımın annesi sen olmalısın.. Seni çok seviyorum.. Benimle evlenir misin?
Bu ne güzel bir cümledir böyle :Allah sonsuz mutluluk nasip etsin inşallah
Duygu, birlikteliğiniz hayırlı, uğurlu olsun.. güzel bir başlangıç olmuş, umarım bundan sonraki askerlik, iş v.s. aşamalarında ki, en zorlu süreç askerlik, zira biz yarıyolda bırakıldık ve kötü izler bırakan bir durum yaşandı, ama siz şanslısınız, kısa dönem olacağından çok zorlanmazsınız, herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırsınız. bir buçuk yıl iyi bir süreç tanıma bakımından, ailelerin tanışıyor olması da avantaj. aileler arasında da uyum yakalanırsa daha ne olsun.
düğün şarkınız da naçizane önerim Sezen Aksu nun '' seyirlik değil ömürlük olsun, dilerim bu defa bu son olsun, bir yastıkta nasip olsun..''
Sağ ol canım benim.. :)) Her şeyin hayırlısı olsun.. Hayırlıysa biz de yarı yolda kalmış olalım canım.. Sezen Aksu yu çok severim.. Düğün şarkımız olmasa da belki kızımızın adı olur.. İnşallah ömürlük olur :) Güzel yorumun için çook teşekkür ederim canım.. Darısı başına.. Umarım sen benden de fazla mutlu olursun.. Allah razı olsun.. :)
Duygu, başıma geleli 35 yıl oldu..yarıyolda bırakılan oğlum olmuştu, ama hayırlısındandır belkide... dediğin gibi hayırlısıysa olsun.
Konunun pek dertlik kısmı kalmadı galiba tebrikleride almışsın en bolundan...
Yalnız frene bassan iyi edersin. TEMKİNLİ ol yani
Daha 2 aylıkken sana gecelik alıp, haber bile vermeden annesiyle tanıştıran bir erkek ve hatırlamadığım bir kaç şey.
Havalardasın ama inişin lütfen hızlı olmasın
Her genç kız tav olur bunlara, nereden vuracağını iyi biliyormuş
Çok eminim dediğin insanla taş çatlasın 4 aydır falan birliktesin
Neden bu kadar hızlı ilerlediğini düşündün mü?
Biraz etrafın tozunu al her yer fazlasıyla pembe olmuş..
bu arada '' annem ne olacak şimdi'' sorusunun cevabını atlamış olmayayım, bu mutluluk sarhoşluğu atlattıktan sonra ilk işin, bu yaşananları tüm gerçekliğiyle ve ayrıntılarıyla anneciğinle paylaşmak olmalı, o senin en doğru yol göstericin olacaktır. zira seni en iyi o tanır. hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?