Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

Canım bu konuyu fazla dile getirmek istemiyorum ama bi zamanlar bende aynı senin gibi bi söz dönemi geçirdim. 4 ayda sözlendim karşı taraf o kadar acele ediyordu ki. Nedeni ortaya çıktı sonradan neyse. Bende senin gibiydim biraz ilgi görelim biz kadınlar anında havalara uçuyoruz :) Bir de erkekler söz, nişan evrelerinden sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar bizzat yaşadım bunları. Allahım kurtardı da şuan çok daha iyiyim. Askerden gelince aile arasında yüzük takın derim ben ozamana kadar hiç olmazsa biraz daha tanırsın. Dilerim sonun benim gibi olmaz gerçekten dürüst, doğru bi çocuktur

Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi canım... Bakalım yani.. Bi insan kendini belli ediyor, aile ve yetiştirilme tarzı da önemli..
Çok dürüst ve de sevgi dolu bir sevgilim var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah sana geçmişi unutturcak birisini nasip eder inşallah canım..

öncelikle mutluluklar dilerim ikincisinde bu fal işi planlı gibi geldi üçüncü acele etme sen yazmışsın geçen yıl nişan attım diye iyce düşün son olarak halamlara dermiyiz demiştin eski nişanlın hala oğlumuydu

son olarak yazını annene oku eminim hoşuna gitcek

hiç bir erkek gece ağlayan çocuk için uyanmaz

Fal işi zaten planlıymış, o her şeyi organize etmiş.. :) Romantik erkeğim..
Eski nişanlımla akrabalığım falan yoktu ama halamla babaannem çok dedikodu ve fenalar, annemle babam ayrı oldukları ve ben onlara uzak davrandığım için buldukları yerde iğnelerini geçiriyorlar. Annem çok şaşkın, akşama anneciğime güzel sofralar hazırlıyorum bakalım.. :) Renklendirdiğim kısma da çok güldüm, Allah da seni güldürsün canım.. Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.. :)

Sürpriz güzel ama
Ayakların yerden kesilmesin
Evlilik 3 ayda karar verilecek bişey değil

Ki o kadar çok seviyosa
Yüzük için sana anlayış göstermeli
Yangından mal kaçırıyomuş gibi davranmak şüpheye düşürürdü beni..

Biraz sevimli bir emrivaki oldu ama hayır diyemiyorum.. Hayırlısı olsun, 1,5 yıl var önümüzde :))

hayır daha evlenmiyorsun sadece evlilik teklifi almışın bu kadar
bu ne panik

Ben bu güzel teklifin üzerine ağlarım ya çok ama çok harika bi evlenme teklifi olmuş doğal ve samimi
Allah nazarlardan saklasın ve bi ömür boyu böyle samimi bişekilde sürsün
Bu mutlulukla sen annen konusunu atlatırsın
Annen özel bi nedeni mi var yoksa klasik olarak annene söyleme tedirginliğimi yaşıyorsun

eşimde askere gitmeden önce bana evlenme teklifi etmişti. şimdi diyo ki o zaman evet evliliğe hazır değildim ama seninde parmağını boş bırakıp gidemezdim çok korkuyodum askerdeyken beni bırakırsın diye diyo. hee pişmanmıyım çok şükür asla değilim.
ve çok güzel bir teklif almışsın şu an uçman normal tadını çıkar.
ama iyi düşün bu evlilik şaka değil belki benim için doğru bir karardı ama senin için olmayabilir. bide ben 6 ay beklemiştim sen 1,5 sne inan bana bu çooooookk uzun bir dönem ve çk zorlu iyi düşün doğru karar ver derim

Çok teşekkür ederim, ağladım da zaten.. Darısı başına.. Güzel dileklerin için çok teşekkürler canımcım.. :)
Annemle arkadaş gibiyiz, asla bir şey saklamam.. Sadece başımdan bi nişan geçti yakın zaman önce.. o yüzden çekiniyorum.

Allah pişman etmesin canım, çok mutlu olmanızı dilerim..
Düşününce olumsuz bi nokta göremiyorum, sadece hızlı ilerliyoruz ama hızlı ve sağlam adımlar şükür :)
Kısa dönem askerlik yapacak ama ağustosta gidicek diye umuyoruz.. Teşekkür ederim yorumun için canım.. :)

çokkkk teşekkürler
Amiiiiin hayırlısıyla
Hiiç çekinme o zaman madem arkadaş gibisiniz o da seni anlayışla karşılayıp senin mutluluğuna ortak olacaktır :13:

zaten askerlik dönemi sizin için bir imtihan olacak. umarım hayırlı bir insandırda sizde çok mutlu olursunuz

için rahat olsun tabiki öyle olacaktır
erkek arkadaşın kısa dönem yapıcakmış askerliğini o da süper olmuş bence göz açıp kapayıncaya kadar bitmiş ve yanına gelmiş olcak

Umarım kolay geçer canım, Allah herkesi sevdiğine bağışlasın.. :)

zaten askerlik dönemi sizin için bir imtihan olacak. umarım hayırlı bir insandırda sizde çok mutlu olursunuz

Şuan için öyle gözüküyor, hayırlısı olsun inşalllah.. Sen de çok mutlu ol canım, çok teşekkürler.

Umarım kolay geçer canım, Allah herkesi sevdiğine bağışlasın.. :)

Şuan için öyle gözüküyor, hayırlısı olsun inşalllah.. Sen de çok mutlu ol canım, çok teşekkürler.

Amin duygu dediğin gibi Allah herkesi sevdiğine bağışlasın
Evlilik teklifi alarak zemini oluşturmuş bulunuyorsun geriside bunun gibi seni yormayacak kadar geçer inşallah
Nerede yapacağı belli mi :26:

Amin duygu dediğin gibi Allah herkesi sevdiğine bağışlasın
Evlilik teklifi alarak zemini oluşturmuş bulunuyorsun geriside bunun gibi seni yormayacak kadar geçer inşallah
Nerede yapacağı belli mi :26:

İnşallah tatlım.. Daha pek bir şey belli değil, tecilini bozdurdu, bakıyor işte.. Ben duymak istemiyorum tarih belli olana kadar. Ağlıyorum sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…