Canım bu konuyu fazla dile getirmek istemiyorum ama bi zamanlar bende aynı senin gibi bi söz dönemi geçirdim. 4 ayda sözlendim karşı taraf o kadar acele ediyordu ki. Nedeni ortaya çıktı sonradan neyse. Bende senin gibiydim biraz ilgi görelim biz kadınlar anında havalara uçuyoruz :) Bir de erkekler söz, nişan evrelerinden sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar bizzat yaşadım bunları. Allahım kurtardı da şuan çok daha iyiyim. Askerden gelince aile arasında yüzük takın derim ben ozamana kadar hiç olmazsa biraz daha tanırsın. Dilerim sonun benim gibi olmaz gerçekten dürüst, doğru bi çocuktur
Kızlar ya bugün hayatımın en önemli hadisesini yaşadım.. Mutluluktan ağlamak mı dersiniz, çığlıklar atmak mı dersiniz..
Sevgilim askere gitme kararı vermişti ve de gitmeden söz yüzüğü takalım istiyordu ancak benim çekincelerim vardı.. Daha geçen yıl nişan atmıştım hem de yeni bir ilişki bizimkisi, her ne kadar geçmişe dayanan bir tanışıklığımız olsa da evlilik kararı vermek oldukça zor, bilirsiniz..
Akşamüstü buluştuk sevgilimle, onu her zaman ve her koşulda bekleyeceğimi ve karşılığında onun da bana biraz zaman vermesini rica ettim yüzük takma konusunda.. O da yüz düşürdü.. Moralimiz bozuldu biraz.. Bindik arabaya bilmediğim bi yol üzerinde kafenin önünde durdu, hadi sana fal baktıralım, falında çıkarsam benimsin, çıkmazsam askerlik sonrasına kadar bu konuda seni zorlamayacağım dedi.. Ben de kabul ettim, güldük vs.. girdik fal kafeye.. Kapattık fincanlarımızı..
Yaşlı bir bayan oturdu masama falıma baktı.. Ama hiç fal gibi değildi..
''Kızım çok güzel bir gelinlik içerisinde görüyorum seni, kuyruklu muyruklu..
Bu çocuğum da seni çok mutlu edecek.. Ve hayat bazı şeyleri ertelemek için çook kısa..
Bu çocuğumla yaşlandığında şunu demeyeceğinden emin misin? Keşke biraz daha yanında uyuyabilseydim? Kafanda bir takım karışık düşünceler var.. Ama bunlar kulak asmaman gereken düşünceler.. Çünkü çok seven bir kalp görüyorum.. '' Deyip dayadı bana psikolojik baskıyı...
Sonra sevgilime dönüp senin de falına bakayım mı yavrum dedi... Sevgilim de benim falıma sevgilim bakacak dedi..
Kadın kalktıktan sonra gülüştük falan.. Geyik yapıyoruz.. Açtım fincanı... YÜZÜKK!!!
SEVGİLİM: Hepsinde fal bakmasan da, hayatımın sonuna kadar kahvemi sen yap istiyorum.. Ben de evinin babası olurum karşılığında? Geceleri de söz ben kalkarım ağlayıp acıktıklarında.. Ben her sabaha seninle uyanmak istiyorum.. Sen benim güvendiğim tek insansın..
Eğer baba olacaksam, çocuklarımın annesi sen olmalısın.. Seni çok seviyorum.. Benimle evlenir misin?
EVET dedim.. Defalarca hem de... Ağlaya ağlayaa... Herkes alkışladı.. Hala rüyada gibiyim kızlar...
Anneme anlatamadım.. Sizlerden akıl almak ve bu mutlu olayı paylaşmak için geldim.. Kızlar çok mutluyum ama korkuyorum da nasıl açıklayacağım millete...
babaannemle halama söyleyecek miyiz.. Hiçbir şey bilmiyorummm... .
Çok uzun oldu kardeşlerimm... Affedin... Kızlar evlenme konusunda kesin kararımı verdim.. Kimse beni böyle mutlu etmemişti.. Onu çok seviyorum..
Anneme nasıl açayım konuyu?
öncelikle mutluluklar dilerim ikincisinde bu fal işi planlı gibi geldi üçüncü acele etme sen yazmışsın geçen yıl nişan attım diye iyce düşün son olarak halamlara dermiyiz demiştin eski nişanlın hala oğlumuydu
son olarak yazını annene oku eminim hoşuna gitcek
hiç bir erkek gece ağlayan çocuk için uyanmaz
Sürpriz güzel ama
Ayakların yerden kesilmesin
Evlilik 3 ayda karar verilecek bişey değil
Ki o kadar çok seviyosa
Yüzük için sana anlayış göstermeli
Yangından mal kaçırıyomuş gibi davranmak şüpheye düşürürdü beni..
Ayyy çok güzel mutlu olursunuz inş.Söyle ailene bence ....
hayır daha evlenmiyorsun sadece evlilik teklifi almışın bu kadar
bu ne panik
Kızlar ya bugün hayatımın en önemli hadisesini yaşadım.. Mutluluktan ağlamak mı dersiniz, çığlıklar atmak mı dersiniz..
Sevgilim askere gitme kararı vermişti ve de gitmeden söz yüzüğü takalım istiyordu ancak benim çekincelerim vardı.. Daha geçen yıl nişan atmıştım hem de yeni bir ilişki bizimkisi, her ne kadar geçmişe dayanan bir tanışıklığımız olsa da evlilik kararı vermek oldukça zor, bilirsiniz..
Akşamüstü buluştuk sevgilimle, onu her zaman ve her koşulda bekleyeceğimi ve karşılığında onun da bana biraz zaman vermesini rica ettim yüzük takma konusunda.. O da yüz düşürdü.. Moralimiz bozuldu biraz.. Bindik arabaya bilmediğim bi yol üzerinde kafenin önünde durdu, hadi sana fal baktıralım, falında çıkarsam benimsin, çıkmazsam askerlik sonrasına kadar bu konuda seni zorlamayacağım dedi.. Ben de kabul ettim, güldük vs.. girdik fal kafeye.. Kapattık fincanlarımızı..
Yaşlı bir bayan oturdu masama falıma baktı.. Ama hiç fal gibi değildi..
''Kızım çok güzel bir gelinlik içerisinde görüyorum seni, kuyruklu muyruklu..
Bu çocuğum da seni çok mutlu edecek.. Ve hayat bazı şeyleri ertelemek için çook kısa..
Bu çocuğumla yaşlandığında şunu demeyeceğinden emin misin? Keşke biraz daha yanında uyuyabilseydim? Kafanda bir takım karışık düşünceler var.. Ama bunlar kulak asmaman gereken düşünceler.. Çünkü çok seven bir kalp görüyorum.. '' Deyip dayadı bana psikolojik baskıyı...
Sonra sevgilime dönüp senin de falına bakayım mı yavrum dedi... Sevgilim de benim falıma sevgilim bakacak dedi..
Kadın kalktıktan sonra gülüştük falan.. Geyik yapıyoruz.. Açtım fincanı... YÜZÜKK!!!
SEVGİLİM: Hepsinde fal bakmasan da, hayatımın sonuna kadar kahvemi sen yap istiyorum.. Ben de evinin babası olurum karşılığında? Geceleri de söz ben kalkarım ağlayıp acıktıklarında.. Ben her sabaha seninle uyanmak istiyorum.. Sen benim güvendiğim tek insansın..
Eğer baba olacaksam, çocuklarımın annesi sen olmalısın.. Seni çok seviyorum.. Benimle evlenir misin?
EVET dedim.. Defalarca hem de... Ağlaya ağlayaa... Herkes alkışladı.. Hala rüyada gibiyim kızlar...
Anneme anlatamadım.. Sizlerden akıl almak ve bu mutlu olayı paylaşmak için geldim.. Kızlar çok mutluyum ama korkuyorum da nasıl açıklayacağım millete...
babaannemle halama söyleyecek miyiz.. Hiçbir şey bilmiyorummm... .
Çok uzun oldu kardeşlerimm... Affedin... Kızlar evlenme konusunda kesin kararımı verdim.. Kimse beni böyle mutlu etmemişti.. Onu çok seviyorum..
Anneme nasıl açayım konuyu?
Ben bu güzel teklifin üzerine ağlarım ya çok ama çok harika bi evlenme teklifi olmuş doğal ve samimi
Allah nazarlardan saklasın ve bi ömür boyu böyle samimi bişekilde sürsün
Bu mutlulukla sen annen konusunu atlatırsın
Annen özel bi nedeni mi var yoksa klasik olarak annene söyleme tedirginliğimi yaşıyorsun
eşimde askere gitmeden önce bana evlenme teklifi etmişti. şimdi diyo ki o zaman evet evliliğe hazır değildim ama seninde parmağını boş bırakıp gidemezdim çok korkuyodum askerdeyken beni bırakırsın diye diyo. hee pişmanmıyım çok şükür asla değilim.
ve çok güzel bir teklif almışsın şu an uçman normal tadını çıkar.
ama iyi düşün bu evlilik şaka değil belki benim için doğru bir karardı ama senin için olmayabilir. bide ben 6 ay beklemiştim sen 1,5 sne inan bana bu çooooookk uzun bir dönem ve çk zorlu iyi düşün doğru karar ver derim
Çok teşekkür ederim, ağladım da zaten.. Darısı başına.. Güzel dileklerin için çok teşekkürler canımcım.. :)
Annemle arkadaş gibiyiz, asla bir şey saklamam.. Sadece başımdan bi nişan geçti yakın zaman önce.. o yüzden çekiniyorum.
çokkkk teşekkürler
Amiiiiin hayırlısıyla
Hiiç çekinme o zaman madem arkadaş gibisiniz o da seni anlayışla karşılayıp senin mutluluğuna ortak olacaktır :13:
Allah pişman etmesin canım, çok mutlu olmanızı dilerim..
Düşününce olumsuz bi nokta göremiyorum, sadece hızlı ilerliyoruz ama hızlı ve sağlam adımlar şükür :)
Kısa dönem askerlik yapacak ama ağustosta gidicek diye umuyoruz.. Teşekkür ederim yorumun için canım.. :)
Öyle umuyorum canım.. Teşekkürler.. :))))
için rahat olsun tabiki öyle olacaktır
erkek arkadaşın kısa dönem yapıcakmış askerliğini o da süper olmuş bence göz açıp kapayıncaya kadar bitmiş ve yanına gelmiş olcak
zaten askerlik dönemi sizin için bir imtihan olacak. umarım hayırlı bir insandırda sizde çok mutlu olursunuz
Umarım kolay geçer canım, Allah herkesi sevdiğine bağışlasın.. :)
Şuan için öyle gözüküyor, hayırlısı olsun inşalllah.. Sen de çok mutlu ol canım, çok teşekkürler.
Amin duygu dediğin gibi Allah herkesi sevdiğine bağışlasın
Evlilik teklifi alarak zemini oluşturmuş bulunuyorsun geriside bunun gibi seni yormayacak kadar geçer inşallah
Nerede yapacağı belli mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?