Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

Aminnnnnnnnn, İnşallah canım unutulur mu hiç küçücük bir bakış bile ısıtırken insanın içini, böyle güzel şeylerin olması hiç silinir mi akıldan benimde düğünüm olacak kısmetse ama henüz teklifim yok bakalım olacak mı

Biraz sıkıştır bakalım :) olmadı sen edersin.. Belki o da plan yapıyordur nasıl yapsam diye.. Aklında kalan evlilik hayatında yaşayacağın gerçek mutlulukların olsun canım benim... Bir sürü olsunlar hem de.. :)

Aminn ne güzel dilekler bunlar Rabbim duysun sesini aynısı senin içinde olsun mutluluğun kat be kat artsın :) şu an askerde canım :) ben teklif edeyim dedim iğneleye iğneleye yok dedi yapacakmış o gerçi saçma ama şu saattn sonra olması insan yine de istiyor :)

ohooo yeni gördüm, bizim kız parmagına yüzügü takıp avatar fotografı yapmış bilem
oncelikle tebrik ederim canım...

anneme nasıl soyleyecegim sorusunu cok dusunme pat diye soyle.
hem kardesin var zaten, yalnız kalmayacak. ve evlilik icin askere gitmesi donmesi en az daha 1yılınız var.
hala ve babanneye de iş ciddiye bindikten sonraki aşamalarda paylasılmasılması gerektigini dusunuyorum. keyfini kacıracak cumleler kuracaklardır ama mesafeli fakat akraba olarak usullere uygun bir ilişki kafi.

fakat benim eleştirim şu olacak ki cok hızlısınız... ve daha 1yıl var desen bile onu tanıma, ilişkinin oturma zamanlarını askerde-uzakta gecireceksiniz.
bunu istemek karar vermekle uygulamaya gecirmek bir degil demistim senin bir onceki konunda. hem yeniden uni okumak gibi dusuncelerin vardı,
evlilik ve egitim birbirinden farklı konular ama etkilenme ihtimalleri de yuksek seyler. o yuzden tek tavsiyem onun ikna ediciligindne ziyade gelecek icin kurdugun plan programına ona da yer açarak ilişkiyi yurutmen. yoksa her konuda onun tezcanlılıgına uyarsan ilerde cok sorun yasarsınız gibi...

renkli kısma gülümsedim :))) Allah kavuştursun canım benim.. :) Allah gönlüne göre versin..

Vallahi at gibi sevgilim var, çok hızlı hahah Yine üniversiteye gideceğim bi değişiklik yok planlarda.. önümüzde de 1,5 yıl kadar bir zaman dilimi var..
Her şeyin hayırlısı olsun canım benim.. Aşk sarhoşuyum.. :) Anacığımın kalbine inmez inşallah Kız kardeşime çıtlattım, ne kadar evlengensin dedi.. ne demek olduğunu anlayamadım da sanırım sevişgen gibi bişey Darısı bekarların başınaaa :))

:) aminn sağol canım inşallah
buna da ben koptum

Son düzenleme:

cumlelerinden sarhoşlugun belli oluyor hep boyle mutlu ol...
daha coook yorum yaparım da BDVde geyikten banlanmalayım
senin daha onceki sorununda eve gelmesi, eski nisanlınla konusması vs durumunda annen ne munasebet diye tepki gostermediyse bunda da birsey demez bence, biraz seni kaybetme korkusu sarar ama zaten yaşca daha kucukken bile bazı seyleri kabullenmisken su an hiiiic sorun cıkarmaz, alışır hemen
kız kardesine selamlar en az senin kadar esprili bir demek ki...
darısı diger bekarların başına canım seninki cok guzel romantik fakat ben tam bir odunum, aman boyle surprizler istemem surekli bizimkini uyarıyorum zaten 30dan once o işi unut diye

Eski konularını, yaşınızı vs. bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim evlenme teklifi cidden çok hoş. Erkek arkadaşına helal olsun. Tebrik ederim.

Çoook teşekkürler :)

Çok sağ ol canımmmm, sen de çok mutlu ol da ne 30u kız ne ara bebek yapacaksın?
Öyledir bacım a.s :) Annem ne derse o ama umarım destekler.. :) Seviyor da sevgilimi.. :) Estağfurullah.. Asıl odun bendim ama bildiğin ağladım hüngür hüngür. Bünye alışmamış ki böyle mutlu olmalara :)

Eski konularını, yaşınızı vs. bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim evlenme teklifi cidden çok hoş. Erkek arkadaşına helal olsun. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim canım... Darısı başına, Allah daha güzelini yaşatsın.. :)

kız benimki arabada yanımda msj attı yaptı öle bi duygusalki sorma hahhaa

Hoşmuş :)

30a yakın nikah yine o yıllarda da cocuk iyidir. en kotu ihtimalle 35 olur. diyorum. neyse bunlar karısık konular. tebriklerini bolmeyeyim p
konusuruz bilare
tekrar mutluluklar dilerim.... ama lutfen gaza gelip acele etme, tum heycanı en uclarda yaşa ama ayakların hep yere bassın

Hayırlısı olsun diyelim.. Teşekkürler tekrardan canım..

Eski konularını çok net bildiğim, okuduğum için malesef ben de olumsuz düşünenler grubundanım.

91lisin, 7 ay önce olaylı bi'şekilde nişan attın, şimdi 3 aylık bi'ilişki ve yine yüzük takma olayına girdiniz.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bu durum sende neden yok cidden? Tekrardan hata yapmaktan korkmuyo musun?

3 ayda sevgilim dünyanın en harika evlenme teklifini yapsa kabul edemezdim herhalde. Evlilik yahu bu ömrümü birleştireceğim insanı 3 ayda tanımış olamam, tanımadan da aileme, akrabalarıma karşı bu adam benim evleneceğim adam diyemem.

Bilmiyorum hevesini kırmak istemiyorum ama ciddi anlamda jet hızıyla ilerliyosun. Malesef her şey o evlilik teklifi gibi toz pembe değil. Acele işe .... karışır demişler. 1,5 yıl sonra evleneceğiz demişsin ama daha adam gibi tanımadan taktığın o yüzüğü tekrar çıkartmak zorunda da kalabilirsin.

İki duygusal cümleye kafandaki tüm sorular, kaygılar vs gitti mi gerçekten, eğer öyleyse insanlara çok çabuk güveniyosun derim şu yaptığı bana kalırsa askere gitmeden garantiye alayım kafasından başka bi'şey değil. 23 yaşındayım askere gitmeden 3 ayda yüzük takacak erkek ömrümde görmedim zira erkekler bizler gibi aptal aşıktan çok daha mantıkla yaklaşıyolar evlilik olayına:44::44:

Hakkında hayırlısı olsun inşallah biz yanılıyoruzdur.

Oncelikle tebrik ederim bende 2ay cikip 3ay evlendim:) kader olunca oluo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…