Tüylerim diken diken oluyor düşündükçe.. Gözlerim doluyor..
Bunları dinlerkenki titreyişim, kalbimin atışları... Bu duyguları hiçbir zaman unutamam.. Bu anlar asla silinmeyecek.. Öyle mutluyum ki..
Darısı başına canım.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. Sen de her zaman mutlu ol canım, günün dününden güzel olsun her zaman :)
Aminnnnnnnnn, İnşallah canımunutulur mu hiç küçücük bir bakış bile ısıtırken insanın içini, böyle güzel şeylerin olması hiç silinir mi akıldan benimde düğünüm olacak kısmetse ama henüz teklifim yok bakalım olacak mı
Biraz sıkıştır bakalım :) olmadı sen edersin.. Belki o da plan yapıyordur nasıl yapsam diye.. Aklında kalan evlilik hayatında yaşayacağın gerçek mutlulukların olsun canım benim... Bir sürü olsunlar hem de.. :)
Aminn ne güzel dilekler bunlar Rabbim duysun sesiniaynısı senin içinde olsun mutluluğun kat be kat artsın :) şu an askerde canım :) ben teklif edeyim dedim iğneleye iğneleye yok dedi yapacakmış o gerçi saçma ama şu saattn sonra olması insan yine de istiyor :)
ohooo yeni gördüm, bizim kız parmagına yüzügü takıp avatar fotografı yapmış bilem
oncelikle tebrik ederim canım...
anneme nasıl soyleyecegim sorusunu cok dusunme pat diye soyle.
hem kardesin var zaten, yalnız kalmayacak. ve evlilik icin askere gitmesi donmesi en az daha 1yılınız var.
hala ve babanneye de iş ciddiye bindikten sonraki aşamalarda paylasılmasılması gerektigini dusunuyorum. keyfini kacıracak cumleler kuracaklardır ama mesafeli fakat akraba olarak usullere uygun bir ilişki kafi.
fakat benim eleştirim şu olacak ki cok hızlısınız... ve daha 1yıl var desen bile onu tanıma, ilişkinin oturma zamanlarını askerde-uzakta gecireceksiniz.
bunu istemek karar vermekle uygulamaya gecirmek bir degil demistim senin bir onceki konunda. hem yeniden uni okumak gibi dusuncelerin vardı,
evlilik ve egitim birbirinden farklı konular ama etkilenme ihtimalleri de yuksek seyler. o yuzden tek tavsiyem onun ikna ediciligindne ziyade gelecek icin kurdugun plan programına ona da yer açarak ilişkiyi yurutmen. yoksa her konuda onun tezcanlılıgına uyarsan ilerde cok sorun yasarsınız gibi...
:) aminn sağol canım inşallahrenkli kısma gülümsedim :))) Allah kavuştursun canım benim.. :) Allah gönlüne göre versin..
Vallahi at gibi sevgilim var, çok hızlı hahahYine üniversiteye gideceğim bi değişiklik yok planlarda.. önümüzde de 1,5 yıl kadar bir zaman dilimi var..
Her şeyin hayırlısı olsun canım benim.. Aşk sarhoşuyum.. :) Anacığımın kalbine inmez inşallahKız kardeşime çıtlattım, ne kadar evlengensin dedi.. ne demek olduğunu anlayamadım da sanırım sevişgen gibi bişey Darısı bekarların başınaaa :))
:) aminn sağol canım inşallah
buna da ben koptum
renkli kısma gülümsedim :))) Allah kavuştursun canım benim.. :) Allah gönlüne göre versin..
Vallahi at gibi sevgilim var, çok hızlı hahahYine üniversiteye gideceğim bi değişiklik yok planlarda.. önümüzde de 1,5 yıl kadar bir zaman dilimi var..
Her şeyin hayırlısı olsun canım benim.. Aşk sarhoşuyum.. :) Anacığımın kalbine inmez inşallahKız kardeşime çıtlattım, ne kadar evlengensin dedi.. ne demek olduğunu anlayamadım da sanırım sevişgen gibi bişey Darısı bekarların başınaaa :))
Eski konularını, yaşınızı vs. bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim evlenme teklifi cidden çok hoş. Erkek arkadaşına helal olsun. Tebrik ederim.
Tebriklerrrr :)
cumlelerinden sarhoşlugun belli oluyorhep boyle mutlu ol...
daha coook yorum yaparım da BDVde geyikten banlanmalayım
senin daha onceki sorununda eve gelmesi, eski nisanlınla konusması vs durumunda annen ne munasebet diye tepki gostermediyse bunda da birsey demez bence, biraz seni kaybetme korkusu sarar ama zaten yaşca daha kucukken bile bazı seyleri kabullenmisken su an hiiiic sorun cıkarmaz, alışır hemen
kız kardesine selamlaren az senin kadar esprili bir demek ki...
darısı diger bekarların başına canımseninki cok guzel romantik fakat ben tam bir odunum, aman boyle surprizler istemem surekli bizimkini uyarıyorum zaten 30dan once o işi unut diye
Eski konularını, yaşınızı vs. bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim evlenme teklifi cidden çok hoş. Erkek arkadaşına helal olsun. Tebrik ederim.
kız benimki arabada yanımda msj attı yaptı öle bi duygusalki sorma hahhaa
Çoook teşekkürler :)
Çok sağ ol canımmmm, sen de çok mutlu ol da ne 30u kız ne ara bebek yapacaksın?
Öyledir bacım a.s :) Annem ne derse o ama umarım destekler.. :) Seviyor da sevgilimi.. :) Estağfurullah.. Asıl odun bendim ama bildiğin ağladım hüngür hüngür. Bünye alışmamış ki böyle mutlu olmalara :)
30a yakın nikah yine o yıllarda da cocuk iyidir. en kotu ihtimalle 35 olur. diyorum. neyse bunlar karısık konular. tebriklerini bolmeyeyimp
konusuruz bilare
tekrar mutluluklar dilerim.... ama lutfen gaza gelip acele etme, tum heycanı en uclarda yaşa ama ayakların hep yere bassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?