Kızlarrrr EVLENİYORUMMMMM :))) peki annem ne olacak?? :/

:-D. Vazgeçtim kız duygu tak anasını satayım yüzüğü gitsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle bir teklife hayır diyecek kadın çok azdır

önünde 1.5 senen varmış
evet dedin diyeyarın masaya oturmayacaksın

herşey gönülne göre olsun

evt .askere gidip gelydi iyiydi :) ama hayırlısı olsun:) ne güzel evlenme teklifi etmiş ya...

Canım önünüzde gerçekten 1,5 yıl varsa iyi. Aceleci insanlar genellikle bu süreyi kısaltmasını da bilir. Ne kadar tatlı dille olursa olsun emrivaki emrivakidir gibi geliyor. En azından başta bir buçuk sene dendiyse öyle olsun. Umarım çok çok mutlu olursun.

Tabiki de korkularım vardı, yanına giderken bir sürü olumsuz konuşma hazırlamıştım. Ben de nişan attıktan sonra bir daha uzun süre kimseyle olamayacağımı düşündüm ama sevgilimi görünce her şey değişti.. Konularımı net biliyormuşsun, hiç de öyle yası tutulası bir ilişki değildi, benim için gerçek bir ilişki bile değildi hatta, aramızda kmler ve sorunlu bir abla, sorunlu anne... Hastalıklı bir adam.. onunla 2,5- 3 yıllık tanışıklığım vardı ama olmadı bak..
Şuan, her anımı benimle paylaşmak isteyen, bir baba gibi üzerime titreyen, sorumluluk sahibi bir erkek var yanımda.. Onu neden kaçırmak isteyeyim ki?
Dışarıya yansıttığımla, içeride beni didik didik eden kaygılarım bir değil, ama çok mutluyum.. Akın beni oturtup 2 dakika düşündürmüyor ' bu adam beni mutlu eder mi? ' diye.. Kötü hissettirmiyor.. Çünkü o benim sevgilim değil, dostum da. Ben yaşadığım şeye kader diyorum. Önümüzde 1,5 sene var.. Kaderde varsa 1 yüzük daha atılır, insan ölüsü değil ya.. Evet erkekler duygusal değil bizim kadar, Akın çok başka ama.. Tam bir aile babası olarak görüyorum onu.. Umarım yansıttığı gibi bir insandır.. Hakkımızda hayırlıı olsun.. Çok teşekkür ederim yorumun için canım.. :)

Oncelikle tebrik ederim bende 2ay cikip 3ay evlendim:) kader olunca oluo

Haklısın canım ya, onca ortak arkadaşımız var mesela, hep alışveriş yaptğım avmde dükkanları varmış o kadar, nişan attıktan sonra çıktı karşıma..
Kaderimmiş gibi hissediyorum.

:-D. Vazgeçtim kız duygu tak anasını satayım yüzüğü gitsin

Taktım bileemm :))))

böyle bir teklife hayır diyecek kadın çok azdır

önünde 1.5 senen varmış
evet dedin diyeyarın masaya oturmayacaksın

herşey gönülne göre olsun

Askerliği bekleyeceğiz canım, kısa dönem yapacak ama ağustosta falan gidecek.. Gelmesi bu ayları bulsa, biz yazın evleniriz sanırım.. Öyle uzun bi zaman dilimi var önümüzde. Allah razı olsun, senin de gönlünce olsun canım benim :)

evt .askere gidip gelydi iyiydi :) ama hayırlısı olsun:) ne güzel evlenme teklifi etmiş ya...

Bu yorum kime pek anlayamadım ama üzerime alınayım :)) Teşekkür ederim...

ay inş yüzüğün içi telve dolmamıştır mutluluklar

teklife bayıldımmm çok çok güzel bir teklif almışsın canım umarım mutlu mesut olursunuz 1 ömür.

ne diyelim hayırlı olsun
Allah utandırmasın canım.. yüzünüz hep güldün
Rab' bim tamamına erdirsin :)

duygu selam,

evlenme teklifi acayip güzel ve özel olmuş.

bence aile arasında söz anlamında bir şey takıp, böylece ailelere de gidip gelerek, ailelerde görüşerek sanki daha sağlıklı olur gibi geldi bana.
zaten annen ailesini filan tanıdıkça olumlu/olumsuz yönlerini görür bence.
sen şimdi aşk sarhoşu bişi görmezsinki adam başını feci döndürmüş ama annen anlar bence.

annene güzelce aç konuyu, zaten nasipde varsa gelip seni bulur.
hayırlısı de tak sözü bence. için daha rahat olsun diye çok duyurmazsın çevrene. Allah bir ömür boyu huzurlu bir evlilik yuva nasip etsin canım.
bir daha da geçmişi hatırlama boşver, geçmiş geçmişte kaldı.

Son düzenleme:
Yorumları okuyamadım ama,yazdığın konudan yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.Nedir bu evlenme yüzük takma telaşın.İnsan askerliğini yapar,gelir düzenini kurar,sorumluluk alacak maddi ve manevi gücü kendinde bulur,sen de ayaklarının üstünde duracak kadar kendi hayatını tutarsın elinde sonrasında takılır yüzük.

Allah razı olsun canım benim, darısı tüm bekarların başına.. Umarım sen de çok mutlu olursun, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Bu tek taş söz yüzüğü anlamını taşıyor bizim için zaten, 30 martta da nişan yüzüklerimizi takacağız inşallah.. Aileler birbirini tanıyor zaten ama pek samimi değillerdi, nişan döneminde kaynaşırlar artık.. Anneme de sabah söylemiş bulundum üstü kapalı.. İki de bir beni arıyor.. Eve geldiğinde iyice detaylıca konuşacağız.. :) Allah o acı günleri bi daha yaşatmasın, ne bana ne de başka bir genç kıza.. Çok teşekkür ederim yorumun için tekrardan :)

Geçen sene mezun oldu üniversiteden, sevgilim mühendis.. Kısa dönem askerlik yapacak hem de evlenince benim annemin verdiği evde oturacağız..
Evlenince okuluma devam edeceğim.. Bakınca bi sıkıntı gözükmüyor.. Önümüzde 1,5 yıl var zaten.

Konularının bazısına şöyle bir göz gezdirdim de 3,5 aylık sevgilisin.Başından daha önce de bir yüzük olayı geçmiş.Anladığım kadarıyla da,sevgilinin öyle pek birikimi yok ve senin ailenin verdiği evde oturmayı düşünüyorsunuz.Sana göre sorun yoksa,erken değilse,hayırlı olsun.

Önümüzde 1,5 sene var canım.. Hem benim annemin hayali o yönde, anneme yakın yerde oturmamı istediği için şuan oturduğum evin yakınından ev aldık çok yeni.. Sevgilimin ailesinin durumu çok çok iyi.. Maddi problemimiz yok Allaha şükür. Her şey nasip kısmet.

Canım benim seni tanımıyorum fakat yorumlarından felan sıcakkanlı, sevecen, bıcır bıcır biri olduğunu düşünüyorum. Insallah gülen yüzün hiç solmaz.

Lâkin sana bir iki şey söylemek istiyorum. Ciddiye alıp almamak sana kalmış bir şey. Ben sadece her yaştan kadının mutlu olmasını hayatının huzurla dolu olmasını isterim. O yuzden kendimce, nacizane fikirlerde bulunabilirim sadece.

Bak duygu, 3 ay bir insanı tanımak için çok ama çok kısa bir süre. Istedigin kadar okul arkadaşın olsun. Hele birde tam ergenlik çağında ki bir insanın karakteri sık sık değişir. O zaman çok iyi olabilirde şimdi olgunlastıkça o iyi huyu değişmiştir. Eğer ki insanları bu kadar kısa sürede tanisaydin kusura bakma ama eski nişanlın ile ayrilmazdın. Üstelik daha 22 yaşından bir genç kizsın. Daha yeni bir nisandan ayrilmissin. Neden bu kadar acele ediyorsun anlayamadım.

Olduki nişanladın ve bu 1, 5 yıl içinde ayrıldın. 22 yaşında 2 nişan atmış olmak senin ve ailen için iyi bir şey mi sence bir düşün canım. . Evlenme teklifini kabul etmiş olabilirsin. Ama bu söz işi askerlik bitinceye kadar bekleyebilir. Illa ailelerin araya girmesi e gerek yok şu an. Sen kendin ona söz vermiş olabilir ve askerden gelince bir zaman sonra ailelerin huzurunda da verebilirsiniz bu sözü.

Biraz kendi başına hayatın tadını çıkarmaya bak. Gez toz Eğlen. Neden bu kadar çabuk tekrar bir yükün altina girip kendini bu yaşta bu kadar sorumluluk haline sokasın ki.

Emin ol soylediklerimizi hepsi tecrübe.. şu an istediğin kadar inkar et fakat kesinlikle beyninle değil kalbinle düşünüyorsun. Emin ol kalbin hızlı atışını yavaşlatığı zaman ,o zaman beynin devreye girerse sende çok hasar bırakır.

Sana bir büyüğün olarak tavsiye,yüzük takmak için bu kadar acele etme.Çocuk oyuncağı değil yüzük takmak.Ailesinin durumu çok çok çok iyiyse o zaman oturacağınız yerden ev alsınlar.Bir ikinci durumda nerde oturacağına annen veya onun ailesi değil,evlenecek insanlar karar verir.

Düşüncelerin için çok teşekkür ederim.. Umarım senin de gülen yüzün hiç solmasın.. :)
Sevgilimi kaybetmeyi hiç istemiyorum.. Yanında çok güvende hissediyorum.. Kısa zamanda birçok defa kendisini kanıtladı..
Daha önce 3 sene tanıdım ama 3 aylık etkiyi göremedim.. Bir söz verildi, nasipde varsa bu yüzük de atılır. Bi söz verdim ve de hiçbir pişmanlık yaşamıyorum..
Kalbimden konuşuyorum :) Hakkımızda hayırlısı olsun.. Çok haklı bir yorum ama inşallah sevgim galip gelir.. Çok çok çok Teşekkür ederim... :)

Yaşımız genç, kalkıp da ailemin yanından ev alın diyemem.. Ama zaten boşta bir ev var, evlenince içine geçip oturabilceğim..
Hem yaşımız genç daha, başlarda maddi olarak da etkilenmememiz için iyi olur diye düşündüm.. Sevgilimin de karşı çıkacağı pek ihtimalde gözükmüyor.
Zaten evlenince eşimin ailesinden dükkanların kira getirisini almasını istemiyorum, halihazırda güzel bir mesleği var ve ben evlenince de okuluma devam edeceğim, bu yüzden eve bi katkım olamayacak maddi olarak, bu yüzden de annemin evinde oturalım istiyorum.. Çok teşekkür ederim yorum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…