- 14 Mart 2013
- 8.013
- 4.023
- 448
Allah bu romantik adamın öküz olduğu günü göstermesin amin :)
İşi biliyor seninki ama ben askere gidip gelmeden yüzük takmazdım şahsen..
Aceleye gerek yok.. Gelir gelmez nişan yapar 3 aya evlenirsiniz.
Eğer hala aynı fikirdeyseniz..
Acele niye?
Eski konularını çok net bildiğim, okuduğum için malesef ben de olumsuz düşünenler grubundanım.
91lisin, 7 ay önce olaylı bi'şekilde nişan attın, şimdi 3 aylık bi'ilişki ve yine yüzük takma olayına girdiniz.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bu durum sende neden yok cidden? Tekrardan hata yapmaktan korkmuyo musun?
3 ayda sevgilim dünyanın en harika evlenme teklifini yapsa kabul edemezdim herhalde. Evlilik yahu bu ömrümü birleştireceğim insanı 3 ayda tanımış olamam, tanımadan da aileme, akrabalarıma karşı bu adam benim evleneceğim adam diyemem.
Bilmiyorum hevesini kırmak istemiyorum ama ciddi anlamda jet hızıyla ilerliyosun. Malesef her şey o evlilik teklifi gibi toz pembe değil. Acele işe .... karışır demişler. 1,5 yıl sonra evleneceğiz demişsin ama daha adam gibi tanımadan taktığın o yüzüğü tekrar çıkartmak zorunda da kalabilirsin.
İki duygusal cümleye kafandaki tüm sorular, kaygılar vs gitti mi gerçekten, eğer öyleyse insanlara çok çabuk güveniyosun derim şu yaptığı bana kalırsa askere gitmeden garantiye alayım kafasından başka bi'şey değil. 23 yaşındayım askere gitmeden 3 ayda yüzük takacak erkek ömrümde görmedim zira erkekler bizler gibi aptal aşıktan çok daha mantıkla yaklaşıyolar evlilik olayına:44::44:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah biz yanılıyoruzdur.
Oncelikle tebrik ederim bende 2ay cikip 3ay evlendim:) kader olunca oluo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:-D. Vazgeçtim kız duygu tak anasını satayım yüzüğü gitsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
böyle bir teklife hayır diyecek kadın çok azdır
önünde 1.5 senen varmış
evet dedin diyeyarın masaya oturmayacaksın
herşey gönülne göre olsun
evt .askere gidip gelydi iyiydi :) ama hayırlısı olsun:) ne güzel evlenme teklifi etmiş ya...
ay inş yüzüğün içi telve dolmamıştırmutluluklar
teklife bayıldımmm çok çok güzel bir teklif almışsın canım umarım mutlu mesut olursunuz 1 ömür.
ne diyelim hayırlı olsun
Allah utandırmasın canım.. yüzünüz hep güldün
Rab' bim tamamına erdirsin :)
duygu selam,
evlenme teklifi acayip güzel ve özel olmuş.
bence aile arasında söz anlamında bir şey takıp, böylece ailelere de gidip gelerek, ailelerde görüşerek sanki daha sağlıklı olur gibi geldi bana.
zaten annen ailesini filan tanıdıkça olumlu/olumsuz yönlerini görür bence.
sen şimdi aşk sarhoşu bişi görmezsinki adam başını feci döndürmüşama annen anlar bence.
annene güzelce aç konuyu, zaten nasipde varsa gelip seni bulur.
hayırlısı de tak sözü bence. Allah bir ömür boyu huzurlu bir evlilik yuva nasip etsin canım.
bir daha da geçmişi hatırlama boşver, geçmiş geçmişte kaldı.
Yorumları okuyamadım ama,yazdığın konudan yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.Nedir bu evlenme yüzük takma telaşın.İnsan askerliğini yapar,gelir düzenini kurar,sorumluluk alacak maddi ve manevi gücü kendinde bulur,sen de ayaklarının üstünde duracak kadar kendi hayatını tutarsın elinde sonrasında takılır yüzük.
Konularının bazısına şöyle bir göz gezdirdim de 3,5 aylık sevgilisin.Başından daha önce de bir yüzük olayı geçmiş.Anladığım kadarıyla da,sevgilinin öyle pek birikimi yok ve senin ailenin verdiği evde oturmayı düşünüyorsunuz.Sana göre sorun yoksa,erken değilse,hayırlı olsun.
Canım benim seni tanımıyorum fakat yorumlarından felan sıcakkanlı, sevecen, bıcır bıcır biri olduğunu düşünüyorum. Insallah gülen yüzün hiç solmaz.
Lâkin sana bir iki şey söylemek istiyorum. Ciddiye alıp almamak sana kalmış bir şey. Ben sadece her yaştan kadının mutlu olmasını hayatının huzurla dolu olmasını isterim. O yuzden kendimce, nacizane fikirlerde bulunabilirim sadece.
Bak duygu, 3 ay bir insanı tanımak için çok ama çok kısa bir süre. Istedigin kadar okul arkadaşın olsun. Hele birde tam ergenlik çağında ki bir insanın karakteri sık sık değişir. O zaman çok iyi olabilirde şimdi olgunlastıkça o iyi huyu değişmiştir. Eğer ki insanları bu kadar kısa sürede tanisaydin kusura bakma ama eski nişanlın ile ayrilmazdın. Üstelik daha 22 yaşından bir genç kizsın. Daha yeni bir nisandan ayrilmissin. Neden bu kadar acele ediyorsun anlayamadım.
Olduki nişanladın ve bu 1, 5 yıl içinde ayrıldın. 22 yaşında 2 nişan atmış olmak senin ve ailen için iyi bir şey mi sence bir düşün canım. . Evlenme teklifini kabul etmiş olabilirsin. Ama bu söz işi askerlik bitinceye kadar bekleyebilir. Illa ailelerin araya girmesi e gerek yok şu an. Sen kendin ona söz vermiş olabilir ve askerden gelince bir zaman sonra ailelerin huzurunda da verebilirsiniz bu sözü.
Biraz kendi başına hayatın tadını çıkarmaya bak. Gez toz Eğlen. Neden bu kadar çabuk tekrar bir yükün altina girip kendini bu yaşta bu kadar sorumluluk haline sokasın ki.
Emin ol soylediklerimizi hepsi tecrübe.. şu an istediğin kadar inkar et fakat kesinlikle beyninle değil kalbinle düşünüyorsun. Emin ol kalbin hızlı atışını yavaşlatığı zaman ,o zaman beynin devreye girerse sende çok hasar bırakır.
Sana bir büyüğün olarak tavsiye,yüzük takmak için bu kadar acele etme.Çocuk oyuncağı değil yüzük takmak.Ailesinin durumu çok çok çok iyiyse o zaman oturacağınız yerden ev alsınlar.Bir ikinci durumda nerde oturacağına annen veya onun ailesi değil,evlenecek insanlar karar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?