- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
kimseyle bebeğim hakkında burdasizle konuştuğum gibi konuşamıyorum çünkü hamiş hamişleri anlıyor hadi gelin biraz bebeişlerimizi çekiştirelim nasıl gidiyor kızlar hamilelikkk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen anlamıyor vallahi hamiş olmayankimseyle bebeğim hakkında burdasizle konuştuğum gibi konuşamıyorum çünkü hamiş hamişleri anlıyor hadi gelin biraz bebeişlerimizi çekiştirelim nasıl gidiyor kızlar hamilelikkk![]()
hemde en çok dertleşmeye, anlaşılmaya ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeBen hiç kimseyle konuşamıyorum bu durumu eşimde pek anlayamıyor bnde dertleşmek isterim duygularım alt üst oluyor
Dimi yaa herkes ne çok biliyor sanki herşeyi yaşamışlar gibiAynen oyle kimse anlamiyor icimizdeki firtinayi telasi endiseyi varsa yoksa kendi hikayeleri ne hikmetse hepsi aslan gibi hamilelik yasamis masallah![]()
maşallah Her bebişin yaşattıkları farklı demek ❤ benimde ilk bebeğimHerkesin hikayesi farkli benim ucuncu cocugum olacak inan ilk gibi bazi seyleri ilk kez yasiyorum hissediyorum bambaska hepsinde yasadigim duygu
canımmm 19 yaşında mısın senBen hiç kimseyle konuşamıyorum bu durumu eşimde pek anlayamıyor bnde dertleşmek isterim duygularım alt üst oluyor
kaç haftalık bebişlerin canımHerkesin hikayesi farkli benim ucuncu cocugum olacak inan ilk gibi bazi seyleri ilk kez yasiyorum hissediyorum bambaska hepsinde yasadigim duygu
amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza ❤35 haftam dolacak kismetse 1 temmuz dogumum sende saglikla kucagina alirsin yavrunu insallah
Bende öyle yaaayy kızlar hiç sormayın heleki ben takıntılı oldum kafam alt üst duygularım birbirne girmiş sanırım biraz eşime kan kustururyorum ağlıyoum sinirleniyorum kendimi tanıyamıyorum çok alıngan olmaya başladımmm
Bu hormonlar yüzünden kızlar heeppayy kızlar hiç sormayın heleki ben takıntılı oldum kafam alt üst duygularım birbirne girmiş sanırım biraz eşime kan kustururyorum ağlıyoum sinirleniyorum kendimi tanıyamıyorum çok alıngan olmaya başladımmm
Evet 19 yaşındayım siz ne kadarlık hamilesiniz bnm ki daha çok küçük biraz da bilgisizim hamilelik konusunda..canımmm 19 yaşında mısın sen
Bende genelde eşim yokken ağlıyorum duygusal bi video falan izlesem hemen akıveriyor gözyaşlarım özellikle bebek videoları görünce ama eşimin yanında ağlamamaya çalışıyorum onun yanında ağlayınca endişeleniyor ne yapacağını şaşırıyorayy kızlar hiç sormayın heleki ben takıntılı oldum kafam alt üst duygularım birbirne girmiş sanırım biraz eşime kan kustururyorum ağlıyoum sinirleniyorum kendimi tanıyamıyorum çok alıngan olmaya başladımmm