- 29 Aralık 2014
- 202
- 40
- 38
- 29
- Konu Sahibi Younggirl3778
-
Belki ama kötü sonuçtan korktum bir de açıkcası yüzüme jilet yapmak istemiyorum eğer işe yaramazsa lazer daha kötü olur bu seferO aldiginiz makineyi biyik bolgesinde deneseniz belki bacaktan daha once sonuc verir
Eğer sorun yoksa bence lazer en iyisi.Hangi bölüme yaptırdın testi?Kan tahlili şeklinde oluyor değil miBir kaç ay önce yaptırmıştım hormon sorunum yok çok şükür
Benim bacak tüylerim de çok çabuk uzuyor epilatör kullanmama rağmen :/ lazere gideceğim vücut için ama bıyıklar için ağdaya devam
Öncelikle merhabalar.Sorunum klasik bi bayansal sorun.Tam 10 gün önce ağdayla aldım dudak üstümü ve yine berbat alınacak haldeler.Haftada bir almak zorunda kalıyorum ya bu nasıl bir sorundur.Acısında falan değilim de her hafta ağda her hafta ağda ne olacak sonum.Neden böyle oluyor? Var mı bana bir tavsiye??
Evet biraz pahalı gerçekten ama işe yarayacağını düşünüyorum onda da tek sorunum jiletle almak gerekiyor öncesinde o işi sevmedimbiraz zaman geçsin o konuyla ilgili de konu açarım takipte kal... :*
Aynen..Valla ben rutin kontrol için kadın doğuma gitmiştim hormon tahlili vermişti. Orda yaptırmıştım..Eğer sorun yoksa bence lazer en iyisi.Hangi bölüme yaptırdın testi?Kan tahlili şeklinde oluyor değil mi
Ya aslında 4 5 günde bir desek yeridir.Ağdadan daha iyi diyorlar sonuçta ağda cilde de zarar veriyor.Ne kadar sıklıkta alıyorsun ki
Gerçekten işe yarıyor mu? Ne Kadara almıştınız, riski var mı?? Ben korkuyorum ev tipi lazer satın almayaMerhaba size tek onerim silk' n glide 150.000 atis tavsiye ederim ev tipi lazer kesinlikle cozum derim ben cok memnunum ....cok pahali birsyde degil komple vucudunuzada uugulayabilirsiniz..)
Arkadaşlar lazer diyorsunuz ama lazer herkeste ne yazikki aynı sonucu vermiyor kıl yapısı ten rengi hormonlar kıl kökünün rengi vs her şey etkiliyor. Şimdi arkadaşın aklına düşürüp para tuzağı haline gelmiş lazer merkezlerinden birine düşürmeyelim. Konu sahibi önce doktora gidip test yaptır. Bişi çıkarsa tedavini ol sonra doktor kontrolünde lazerini yaptır. Bi tanıdığım böyle yaptı hiçbi şey çıkmıyormuş artık yüzünde öyle diyordu. Cildi de bebek gibiydi.
Inanmıyorum bende arada cımbızla alırım da ağdadan sonra hemen çıkanları alırımYa aslında 4 5 günde bir desek yeridir.
İki uç sene önce her gün aliyodum ya saka gibi
Gerçekten işe yarıyor mu? Ne Kadara almıştınız, riski var mı?? Ben korkuyorum ev tipi lazer satın almaya
Reklam yapıyormuş gbii olmasın da philips lumea aldım bende daha yeni.Siz yüzünüzde kullandınız mı?Merhaba size tek onerim silk' n glide 150.000 atis tavsiye ederim ev tipi lazer kesinlikle cozum derim ben cok memnunum ....cok pahali birsyde degil komple vucudunuzada uugulayabilirsiniz..)
Ya inanma inanmaInanmıyorum bende arada cımbızla alırım da ağdadan sonra hemen çıkanları alırım
Teşekkürler bende lazer var zaten uygulamayı düşünüyorum ama galiba ilk iş doktor...Arkadaşlar lazer diyorsunuz ama lazer herkeste ne yazikki aynı sonucu vermiyor kıl yapısı ten rengi hormonlar kıl kökünün rengi vs her şey etkiliyor. Şimdi arkadaşın aklına düşürüp para tuzağı haline gelmiş lazer merkezlerinden birine düşürmeyelim. Konu sahibi önce doktora gidip test yaptır. Bişi çıkarsa tedavini ol sonra doktor kontrolünde lazerini yaptır. Bi tanıdığım böyle yaptı hiçbi şey çıkmıyormuş artık yüzünde öyle diyordu. Cildi de bebek gibiydi.
Teşekkür ederim cevabınız için. Işe yaramasına sevindim.Ben aldim 150.000 atis kampanyadan 600 tl ye ve gayette memnunum daha 1 seansimi yaptim masallah diyeyim yer yer cikma yok yarin 2. Seansimi yapicam kimi yerdede killari tuttugumda elimde kaliyor ve yaza kadar ins dahada guzel sonuclar alacagima inaniyorum emin olun 3 ay arastirdim sk eleyip ince dokuyan biriyim ve hic b kadar para verip netten alisveris yapmamiztim ama cok memnunim tavsiye ederimm...
Reklam yapıyormuş gbii olmasın da philips lumea aldım bende daha yeni.Siz yüzünüzde kullandınız mı?
Nasıl yani ağdadAn sonra falan mı yapıyorsunuz kıllar varken de olmaz yani kıllar yanar bu seferdeKesinlikle jilet uygulamaniza gerek yok ben hic bir bolgeme uygulamadan yapiyorum gayette memnunum
Teşekkürler o zaman ben hiç vakit kaybetmeden tüm vücut lazere başlıyorumHormon testi yaptiginda eger ki erkek hormonlari daha cok calisiyorsa arkadasin yapilacak hic bir sey yok bizzat kendim yasadim bunu doktorun bana onerisi su olmustu lazere baslayin biran once ani killar ve tuyler hic bir hapla veyahut tedavi ile yok olmuyor.... Yasayan biri olarak konusuyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?