- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Beni sevmeyen ölsunKız ben seni çok sevdim
Ölsün kızBeni sevmeyen ölsun
Yaaaa demek sana bşy olmamış bana tavsiye ediyorsun tşk ederim canımHa bu arada konuya dönecek olursak eşiniz ne istiyorsa onu yapın size bir şey olmaz
Abi de benceGece gece karsima nerden ciktin yasabah erken kalkcam islerim duruyo ama seni birakip gidemiyorum abla
Inşallah düşündüğünüz gibi abladırGece gece karsima nerden ciktin yasabah erken kalkcam islerim duruyo ama seni birakip gidemiyorum abla
Hajajjajaj vazgectim oyle olsa ilk kaynanam gidebilir kayinpapa yalniz kalmasinÖlsün kız
Ya valla çok tatlısın Allah yolunu bahtını açık etsin herşey gönlünce olsunGece gece karsima nerden ciktin yasabah erken kalkcam islerim duruyo ama seni birakip gidemiyorum abla
Ajjajajja oyle yazmaya korktum abi deme yavrum lazim olur felan der simdiAbi de bence
Bak yine kendi zekânı baz aldın bu cevapla beni bozduğunu falan zannettinYaaaa demek sana bşy olmamış bana tavsiye ediyorsun tşk ederim canım
Manyak bu abiYa valla çok tatlısın Allah yolunu bahtını açık etsin herşey gönlünce olsun
Yaaa yazma boyle ama boyle dersen sana nasil fake diyebilirimYa valla çok tatlısın Allah yolunu bahtını açık etsin herşey gönlünce olsun
Ay kız bu beni kıskanıp duruyo kız madem bu kadar laf attın cool olduğunu sandın kız kalk git yeter leeeeInşallah düşündüğünüz gibi abladır
Manyak bu abi
Yaaa kız ben biliyorum beni çok sevdin gidemiyorsun ayol bende sevdim seniBak yine kendi zekânı baz aldın bu cevapla beni bozduğunu falan zannettin
Sizdeki bu aşağılık kompleksi neden her yorum yazanı cool olma çabasında görmeniz normal miAy kız bu beni kıskanıp duruyo kız madem bu kadar laf attın cool olduğunu sandın kız kalk git yeter leeee
Cümlenin somundaki leeee!!! Sen kesinAy kız bu beni kıskanıp duruyo kız madem bu kadar laf attın cool olduğunu sandın kız kalk git yeter leeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?