Başka kapıyaYa canım sen de miiii seni seviyoreeee
O kadar çok yazıyorsunuz ki yetişemiyorum hahhah erkek diyorlar bide ne kadar gülüyorum bir bilsenizBaşka kapıya
Tüm doğa severler gelmiş biriniz baş edemediniz hepiniz geldiniz bakıyorum Nebahat selamlarBu konuyu okuyunca eski fakeleri özledim.Nebahat abla burayı okuyorsan arada yaz da biraz gülelim.
Bence erkek değilsin leeeeO kadar çok yazıyorsunuz ki yetişemiyorum hahhah erkek diyorlar bide ne kadar gülüyorum bir bilseniz
Yaa tşk ederimm Bi inanan var en azındanBence erkek değilsin leeee
Tekmisin dedim cevap vemedinO kadar çok yazıyorsunuz ki yetişemiyorum hahhah erkek diyorlar bide ne kadar gülüyorum bir bilseniz
Tekmisin derken anlamadım ondan yazmadımTekmisin dedim cevap vemedin
Evde tekmisinTekmisin derken anlamadım ondan yazmadım
Yok kocam da varEvde tekmisin
İyi tek kalmaYok kocam da var
Niye kızİyi tek kalma
Zorla mı evlendi ?Yok kocam da var
Çok dengesizsin kendine bişey yaparsınNiye kız
YoooooooZorla mı evlendi ?
Ayy çok tşk ederimm canım ama fake değilim canıms mucksNormalde fake hesaplar çok gıcık olurlar bu baya sevimli
Sen öyle sanıyorsun. Bak bu site de yok, sen aslında yazmıyorsun, aslında sen hiç yoksun olmadın da. Bu bir rüya hadi uyumaya git.Yooooooo
Yav he heAyy çok tşk ederimm canım ama fake değilim canıms mucks
Kız çok kıskanma yaaa senin kocan yok diye kıskanıyorsun yapma canım yüzündeki kırışıklık artacak üzülürüm sonraaSen öyle sanıyorsun. Bak bu site de yok, sen aslında yazmıyorsun, aslında sen hiç yoksun olmadın da. Bu bir rüya hadi uyumaya git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?