- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Kocası pis ya onu kıskandık topluca ağıt yakma töreni yapıcazSizdeki bu aşağılık kompleksi neden her yorum yazanı cool olma çabasında görmeniz normal mihiç tanımadığım birini neden/neyini kıskanayım mesela
Nasıl sevdim anlatamam kelimeler yetmezYaaa kız ben biliyorum beni çok sevdin gidemiyorsun ayol bende sevdim seni
KızAbi de bence
Hadi canım hadi git sayfana yazdıkça üzülüyorum sanaSizdeki bu aşağılık kompleksi neden her yorum yazanı cool olma çabasında görmeniz normal mihiç tanımadığım birini neden/neyini kıskanayım mesela
Ne var ?Kız
Hadi canım hadi git sayfana yazdıkça üzülüyorum sana
Hahahaha kız Allah seniKocası pis ya onu kıskandık topluca ağıt yakma töreni yapıcaz
Sayfama mı gideyim. Ama benim öyle sizin gibi saçma konular açtığım sayfam yok kiKız
Hadi canım hadi git sayfana yazdıkça üzülüyorum sana
Üslübuna bayıldımNe var ?
Ama saçma olduğu için mi habire yazıyorsun hayatımSayfama mı gideyim. Ama benim öyle sizin gibi saçma konular açtığım sayfam yok ki
Şu ukala tarzıni hayatımda ki eski birilerine benzettim aşırı sinir oldum tez vakitte atılaaaa siteden.Hahahaha kız Allah seni
Yaa ama öyle deme üzülürümŞu ukala tarzıni hayatımda ki eski birilerine benzettim aşırı sinir oldum tez vakitte atılaaaa siteden.
Yok siz laf soktuğunuzu zannettikçe yazıyorum bi de böyle hadi git falan tarzı konuşuyorsunuz ya burda herkes istediği yerde bulunabilir birine git deme lüksünüz yok idrak edin diye yazıyorum. Uzun oldu biraz bilmiyorum algılayabilir misinizAma saçma olduğu için mi habire yazıyorsun hayatım
TekmisinYaa ama öyle deme üzülürüm
Soyadın ilker.. diye basliyorsa bul beniYaa ama öyle deme üzülürüm
Sonunda leeee desen anlarYok siz laf soktuğunuzu zannettikçe yazıyorum bi de böyle hadi git falan tarzı konuşuyorsunuz ya burda herkes istediği yerde bulunabilir birine git deme lüksünüz yok idrak edin diye yazıyorum. Uzun oldu biraz bilmiyorum algılayabilir misiniz
algıladım ama sen daha beni algılamadın ya yazma canım benim merak ediyorsun biliyorum ama üzüyorsun beniYok siz laf soktuğunuzu zannettikçe yazıyorum bi de böyle hadi git falan tarzı konuşuyorsunuz ya burda herkes istediği yerde bulunabilir birine git deme lüksünüz yok idrak edin diye yazıyorum. Uzun oldu biraz bilmiyorum algılayabilir misiniz
Nasıl gelmedi aklıma çok doğru dedin
Sonunda leeee desen anlar
Ya canım sen de miiii seni seviyoreeeeSoyadın ilker.. diye basliyorsa bul beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?