- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 113
- 38
Hemen okuyuo donucem.Emeginiz icin tskler.kayinannem ben odada yokken gozunu belerterek cikcikcik yapti
herkeze selamlar diliyorum uyeligimi dun aksam acmaya calistim ama beceremedim sanirim dun gece telefonuma not defterime yazmistim direk onu buraya yapistiricam cunku kendimi duzgun ifade etmek istiorum sabaha kadar uyuyamadim keder ve elem icimi bir kor gibi yakti esimde banamisin demedi...www.kadinlarkulubu.com
Kız uyuma kızzzzz uykum kaçtı zatenKız baktın tek başına baş edemiyon kara kızları toplayıp mı geldin Ayyyy canım yapma böylee amaaaa öptüm seni iyi geceler hayatım
Kız bu Evva ahir kara kızları toplayıp bana güya laf sokuyor çıldırdı kıskançlıktan çatladıKız uyuma kızzzzz uykum kaçtı zaten
Hatırlıyorum o konuyu ben ya zalım görümceYa uslubunu hamilelik haberini kocasina gobegine kurdela baglayarak mujdeleyen ablaya benzettim.Ama onun kocasi temizdi.Kineolu cay filan iciyolardi.O kadar imrenmistimki sirf o kurdela olayi icin cocuk yapar insan.Bi de kaynanasina ingilizce bebek var yazili pastayla haber vermisti de zalim gorumcesi yanlis cevirince aralari bozulmustu.
Dedim ona kıskanma şu kadının kocasının pis şeyini ama yok kıskanç işteKız bu Evva ahir kara kızları toplayıp bana güya laf sokuyor çıldırdı kıskançlıktan çatladı
E bu da ayni.Gobegini tutuyo ve kinaolu cay iciyo.kayinannem ben odada yokken gozunu belerterek cikcikcik yapti
herkeze selamlar diliyorum uyeligimi dun aksam acmaya calistim ama beceremedim sanirim dun gece telefonuma not defterime yazmistim direk onu buraya yapistiricam cunku kendimi duzgun ifade etmek istiorum sabaha kadar uyuyamadim keder ve elem icimi bir kor gibi yakti esimde banamisin demedi...www.kadinlarkulubu.com
Kıskançlıktan çatlayan özleeem sen daha burda mısın özledim sneşHatırlıyorum o konuyu ben ya zalım görümce
Sendemi yeni üyesin benim gibiHele laf sokayım cool yım diyez kızlar bana yorum yapmayın yaaa sonra çook üzülüyorummm
Odamı kıskanıyor tüüüü gördünmü yazık seniKıskançlıktan çatlayan özleeem sen daha burda mısın özledim sneş
yav sen nasıl bi insansın maşallah elin kolun hızlı tebrik ederim yerinde durmak neir bilmiyorsunKız bu Evva ahir kara kızları toplayıp bana güya laf sokuyor çıldırdı kıskançlıktan çatladı
Ama o hep cayla mayla evliligini kurtarmaya calismisti.En cokda ciddiye alip msj yazanlara guluyorum.Adam resmen ben fakeyim diyo.Hatırlıyorum o konuyu ben ya zalım görümce
kız uzak dur bundan bela canim buSendemi yeni üyesin benim gibi
He kız kocamı da kıskanıyorDedim ona kıskanma şu kadının kocasının pis şeyini ama yok kıskanç işte
Kız kıskanç çatlamadın mı sen kııızz yerim seni canım benimAma o hep cayla mayla evliligini kurtarmaya calismisti.En cokda ciddiye alip msj yazanlara guluyorum.Adam resmen ben fakeyim diyo.
kız uzak dur bundan bela canim bu
He kıskanıyom leeeOdamı kıskanıyor tüüüü gördünmü yazık seni
Kız bunlar böyle bak laf sokuyorum gelip gelip yazıyorlar ne yapayımSendemi yeni üyesin benim gibi
Hmm very ilginç aynı konuyu süsleyerek tekrar işliyor demekE bu da ayni.Gobegini tutuyo ve kinaolu cay iciyo.Ayni adam farkli senaryolarla gelmis.Ama cay ve gobek hic degismemis.
Catladim ama gulmekten.Anam daha iptal olmadi uyeligin.Bakalim ne kadar devam edecek.Kız kıskanç çatlamadın mı sen kııızz yerim seni canım benim
Ne gibikız uzak dur bundan bela canim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?