- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Ayy çok tşk ederimm canım ama fake değilim canıms mucks
sen yine mi geldin bence erkek olan sensin yoksa bu kadar bastırarak söylemezsinYav he heeee anlat abim pardon bacım
Valla seni deSeni tanımak güzeldi
Beni niye yok sayıyorsunsen yine mi geldin bence erkek olan sensin yoksa bu kadar bastırarak söylemezsin
Kızlar yetişemiyorum hepiniz bir laf atma muhattap olma peşinde söyle bakim senin derdin de söyle canım benim söyleBeni niye yok sayıyorsun
evet bak bıyıklarım da varsen yine mi geldin bence erkek olan sensin yoksa bu kadar bastırarak söylemezsin
Hahahaha,Ya uslubunu hamilelik haberini kocasina gobegine kurdela baglayarak mujdeleyen ablaya benzettim.Ama onun kocasi temizdi.Kineolu cay filan iciyolardi.O kadar imrenmistimki sirf o kurdela olayi icin cocuk yapar insan.Bi de kaynanasina ingilizce bebek var yazili pastayla haber vermisti de zalim gorumcesi yanlis cevirince aralari bozulmustu.
Kız sen yoksa benim kocayı mı kıskandın senin kocan yok muuu ayyyyy kızzzevet bak bıyıklarım da var
Eğleniyoruz suç muKızlar yetişemiyorum hepiniz bir laf atma muhattap olma peşinde söyle bakim senin derdin de söyle canım benim söyle
Cıks hamile karnındaki bebeği balkona çıkartıp hava aldıran benim favorim.Ya uslubunu hamilelik haberini kocasina gobegine kurdela baglayarak mujdeleyen ablaya benzettim.Ama onun kocasi temizdi.Kineolu cay filan iciyolardi.O kadar imrenmistimki sirf o kurdela olayi icin cocuk yapar insan.Bi de kaynanasina ingilizce bebek var yazili pastayla haber vermisti de zalim gorumcesi yanlis cevirince aralari bozulmustu.
Hemde çok pisliğini kıskanmış olabilirim meselaKız sen yoksa benim kocayı mı kıskandın senin kocan yok muuu ayyyyy kızzz
Ayy onu da mı kıskandın yaaa tatlıııımmmmmHemde çok pisliğini kıskanmış olabilirim mesela
Arada gel konu açBende yazanlarla eğleniyorum işte
Kıskananlar saldırdı da saldırdı bide beni çok sevdiler ya hele Evva ahir olsun özlem olsun Feminist mi ne o olsun çıldırdıöar ne diyeyim canımArada gel konu aç
İveet tatlım onuda en çok seninle temizleme şeklini kıskandım hadi dur itiraf edeyim kız senin koca kolay yolu bulmuş bide şikayet ediyorsun temizlemiyor iğreniyorum diyeAyy onu da mı kıskandın yaaa tatlıııımmmmm
Kız ne oldu niye yüzün asık
Yanlış cevapAyy onu da mı kıskandın yaaa tatlıııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?