Ben ne yaptım sana en son cevap bile vermedim okuyup çıkıyorum psikopatmisinKıskananlar saldırdı da saldırdı bide beni çok sevdiler ya hele Evva ahir olsun özlem olsun Feminist mi ne o olsun çıldırdıöar ne diyeyim canım
Herhalde senin eşin öyle temizliyorİveet tatlım onuda en çok seninle temizleme şeklini kıskandım hadi dur itiraf edeyim kız senin koca kolay yolu bulmuş bide şikayet ediyorsun temizlemiyor iğreniyorum diye
Anam ben o konuyu bilmiyom.Link filan varmi?Bunun da 2 haftalik bebek tekmeliyodu.Uzulunce de hep gobegini tutarak agliyodu.Cıks hamile karnındaki bebeği balkona çıkartıp hava aldıran benim favorim.
Kız kıskanma canım beniiimm çalışın sizinde olurYanlış cevap
"Ayy onu da mı kıskandın leeee"olacak çizgini bozma lütfen
Kız sende kendini göstermeye mi geldin kız sen balkonda öyle mi yapıyon Ayyyy ne güldümAnam ben o konuyu bilmiyom.Link filan varmi?Bunun da 2 haftalik bebek tekmeliyodu.Uzulunce de hep gobegini tutarak agliyodu.
Ha tamam gizli takip öptüm canım mucksBen ne yaptım sana en son cevap bile vermedim okuyup çıkıyorum psikopatmisin
Kız sen konu açmadınmı karşılıklı senin dertlerine üzülüp ağlaştık ya hatırlamıyormusun yoksaHerhalde senin eşin öyle temizliyortavsiyelerim sana kalsın hayatım oy beni de kıslanırmış eşi ona yaparmışta bana tavsiye verirmiş tşk ederim tatlım
Dimi pis kıskançlar, kadının kocasının pis şeyini bile kıskanıyor lar ıyyy ne insanlar var dimiKıskananlar saldırdı da saldırdı bide beni çok sevdiler ya hele Evva ahir olsun özlem olsun Feminist mi ne o olsun çıldırdıöar ne diyeyim canım
Bulursam atarım harika bir fakediAnam ben o konuyu bilmiyom.Link filan varmi?Bunun da 2 haftalik bebek tekmeliyodu.Uzulunce de hep gobegini tutarak agliyodu.
Aynı senBulursam atarım harika bir fakedi
Ay kızzzzzz canım kıskanma hayatımm kıskanma canııım üst komşuma selamlar hahahahahKız sen konu açmadınmı karşılıklı senin dertlerine üzülüp ağlaştık ya hatırlamıyormusun yoksa
Hadi sen uyu canım biz sohbet ediyoruzAynı sen
Ay hayatım sen benim sayfadasın canım gzölwri de bozuk bunun hahahahahHadi sen uyu canım biz sohbet ediyoruz
Tamam leeeeKız kıskanma canım beniiimm çalışın sizinde olur
Yok be.O konuyu bilmiyom dedim.Bide goz hastaliklari bolumune konu ac bacim.Anam yazik uyeligin gidecek.Bi dahakine daha guzel konularla gel.Boyle cok sıkıcı oldu.Kız sende kendini göstermeye mi geldin kız sen balkonda öyle mi yapıyon Ayyyy ne güldüm
Bulursunuz insaAllahBulursam atarım harika bir fakedi
Kaçık seniAy kızzzzzz canım kıskanma hayatımm kıskanma canııım üst komşuma selamlar hahahahah
Kız baktın tek başına baş edemiyon kara kızları toplayıp mı geldin Ayyyy canım yapma böylee amaaaa öptüm seni iyi geceler hayatımKaçık seni
Evet cino gibisin bir bu duvara işiyon bir öbürüne yetişemiyorum sanaKız baktın tek başına baş edemiyon kara kızları toplayıp mı geldin Ayyyy canım yapma böylee amaaaa öptüm seni iyi geceler hayatım
Bulursunuz insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?