Kızlarrrrr sevgilim evlenmekten korkuyormuş ayrıldık :(

hayalet06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
584
43
18
35
Kütahya
KIzlarrr 6aYLIK BİR İLİŞKİM VARDI..UZAK ŞEHİRLERDEYİZ EPEY UZAK..SEVGİLİM İLİŞKİMİZ BOYUNCA YAŞADIĞIM ŞEHRE GELMEMEK İÇİN TÜRLÜ TÜRLÜ BAHANELER UYDURDU..HER GELECEĞİNDE BİR ŞEY CIKTI GELMEDİ..BÖYLE BÖYLE AYLAR GEÇTİ..EN SON HAYKIRDIM YETERRRRRRRRRRRRRRRRR PSİKOLOJİMİ BOZDUNNNN YETER BİR KEZ OLSUN ADAM OL GURURLU OL BE YETER NİYETİNİ SÖYLE NEDEN GELMİYOSUN NEDEN DİYE AĞLADIM HIÇKIRA HIÇKIRA..TAMAM DEDİ BEN EVLENMEKTEN KORKUYORUM AMA KENDM İÇİN DEGİL SENİ ÜZMEKTEN KORKUYORUM DEDİ...BNDE HAH ŞÖYLEEE ADAM OL SENİN NİYETİN BELLİ HAYDİ YOLUN AÇIK OLSUN SAKIN BENİ ARAMA BİR DAHA DEDİM VE AYRILDIKKK..SONRA ARADAN 4 GÜN GEÇTİ HİÇBİR ŞEKİLDE TELEFONLARINA CVP VERMEDİM MSJLARINA WHATSAPP'A VS..4 GÜNÜN ARDINDAN DAYANAMADIM ARADIM NE İSTİYORSUN NEDEN HALA ARIYORSUN SÖYLE DEDİM.. NE OLUR BİR KEZ OLSUN YÜZYÜZE GÖRÜSELİM BİR YEMEK YİYELİM KONUSALIM 1-2 GÜN VAKİT GECİRELİM DEDİ..YA DALGA MI GEÇİYORSUN OĞLUM GÖRÜŞÜNCE NOLCAK KORKLULARIN GECİCEK Mİ DİYORUM BİLMİYORUM ÖZGE HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM SADECE BİR KEZ OLSUN YÜZ YÜZE GÖRÜSELİM GELİNCEYE KADAR İSTERSEN HİÇ KONUSMA BENİMLE AMA BİR KEZ OLSUN GÖRÜSELM BU ÇARSAMBA GÜNÜ GELİCEM DEDİ..AMACINI ANLAMADIM KIZLAR NAPMAYA CALSIYOR BU COCUK NE AYRILIYOR NEDE İLİŞKİMİZ ADAM AKILLI İLERLİYOR!!!!ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİCEKMİŞ..AZ ÖNCE ARADI SENİ SEVİYORUM ÖZGE DEDİ NE DERSEN HAKLISIN AMA ÇARŞAMBA GELİCEM O GÜNE KADAR SABRET VS TARZNDA BİRŞEYLER DEDİ GELİNCE NE OLCAGINI ODA BİLMİYORMUS SÖYLEDİĞİNE GÖRE..SİZCE GÖRÜŞMELİ MİYİM AMACI NE BU COCUGUN SİZCEEE ?

Enteresan ! önce okuyunca sevmiyormuş zaten klasik bahane diye düşündüm, ardından sık sık araması acaba gerçekten mi evlenmekten korkuyor düşüncesini oluşturdu. Ya da kaybedeceğini anlayınca kıymete bindiniz. Allah sabır versin, böylesi kararsızla uğraşmak zor.

bence görüşmemelisin.gözden ırak olan gönüldende ırak olur.benim eşimde şehir dışındaydı ama her haftasonu geliyodu sonra uykusuz işe gidiyodu ama şikayet bile etmiyodu.bu zamanda adam gibi adam bulmak zor yazık etme kendine

off evet yok seviyor bir kadın hisseder seviyor ama amacı belli değil...cidden sevse evlenmekten korkmazdı sevgi boyutunda mı problme var bilemedim ne yapsam onu hiiiç bilemedim hele

haklısın bir yanım öyle diyor bir yanım acaba ne olcak görüsünce ileride keske görseydim dermiyim diye süphe ediyorum ..zaten kararsz bir insanm iyice cıkmaza düştüm yaa

Yemin ediyor seni seviyorum sadece anlatamıyorum işte korkuyorumdiyor ..sanki amelıyat edicem alt tarafı evllik yaa bu ne arkadaş iyice düşündükçe sinir oluyorummmm
Ya evlenicem dersin devam edersn yada haydi bye bye olay bu mudur budur !!! Neden oyalar net olmaz bilemedim yaa !! Ben evllk amaclı brlkte olan mutaasspı bir kızım belirttim en basında ilişkinn ...

Şehrinize gelmenin evlenmekle ne alakası varmış ki? Uzakta olunca korkmuyormuymuş? Sanki gelince direkt nikah masasına oturacakmışsınız gibi, hay Allah anlamadım valla? Yaşlarınız kaç ki, aslında şu da var daha 6 aylık flört edip üstelik bir de yüzyüze hiç gelmediyseniz daha birbirinizi tanımıyorsunuz demektir, evlilik konuşmak için erken bana göre.

benim ailem bu konuda biraz baskıcı..istemeye gelenler oluyo falan filan bende sürekli bahane bulup olmaz begenmedm içm ısınmadı falan diyorum annemlerde bu frsatlar bidaha cıkmaz degerlendr diye baskı yapıyorlar..haklı buluyorum..25 yasındayım..sevgilim 28 yaşında..ben ona belirtmiştim fazla sevgili kalıcak durumum yok ailem baskı yapıyor diye kabul etmşti ilkşnn basında

6 ay hiç yanına gelmeyen erkekle evlilik düşünmek yanlış zaten.
Sen ayrılmak isteyince hiç olmazsa bir kere buluşayım aklı karışsın diye düşünmüş olabilir bence.
Çünkü buluştuğun zaman ister istemez aklın karışacak.
Seven, buluşmak isteyen erkek bahane uydurmaz 6 ay boyunca.

aklım karısınca nolcak ki,...ben yine evlenmk için brlkte olcam ..ben gönl eglendremem kmseyle bunu biliyor aklm karsnca ne olcak ne amaclıyor anlmadım dogrusu yaa..siz olayların dısında oludugunuz için daha iyi yargılayabilirsnz vahim durumu

Asla yargılamıyorum arkadaşım.
Fikir istedin bende cevap sundum.
Ayrıca cevap yazarkem tamamen objektif düşünüyorum.
Karşındaki erkek sana değer vermiyor ki o kadar sürede buluşmaya yanaşmıyor.
Gerçekleri söyleyince neden agresif oluyorsun ki?
Boşuna duygularınla oynamasına izin verme demek istedim ben.
Yinede karar senin..

Nasıl tanıştınız siz? Aile ve yaşayış tarzını anladım ciddi bir ilişki de isteyebilirsiniz ama hiç yüzyüze gelmeden evlenip evlenmeyeceğinizi anlayamazsınız ki ne kadar ciddi bir ilişki de isteseniz, yani bir insanı sevebilmek için tanımak şart bence, yüzyüze gelmeden ne kadar seviyorum desede bana inandırıcı gelmez açıkçası, siz fikrinizi en başında belirtmişsiniz bu gelip sizi görmesine, tanımasına engel değil gelir gelmez hoop nikah masasında soluğu alacak değilsiniz ya.

Son düzenleme:

yok canm olurmuu tabiki yargılayınnnn ben asla sana sinrlenmedimm o sevglim denen adamın beni düsürdgü duruma snrlendim..sizler iyiki varsnz yaaa siz yorum yapmasanz inann farknda olmam bile cok seyin...sayenzde farkındalıklarım artıyor o yuzden kk'ya actım konuyu..her satırın için ellerine sağlık canım benim..yargılamak derken siz daha iyi degerlendrrsznz durumu demek istedim

evet gelip görse belki daha iyi ilerlicek hersey..tek sorun gelmemesi görmemesi..simdi gelicem diyor görüssem ne kaybederim bilmiyorum..evet degr verse gelirdi yanıma am sımdi neden gelicem diyor ve gelicek mi gercekten son dakka yine bir olay mı ckıarıp gelmemezlik yapıcak ki :44:

Afedersin yanlış anlamışım :)
Umarım doğru kararı verirsin.
Hakkında hayırlısı olsun

bence görüşme derim..!! çünkü gerçekten seviyor olsaydı 6 ayda en azından ayda bir gelebilmeliydi şartlarını zorlayıp.. Benim eski erkek arkadaşımla 1.senenin sonunda okulu bittiği için ayrı şehirlerde yaşamaya başladık ama her 10-15 günde bir gelir 1-2 gün kalır giderdi ki o ara işi de yoktu babasından da çok zor para alırdı geldiğinde çoğunlukla çok az parayla gezer tozardık ama sırf özlediği görmek istediği için gelirdi.. eğer görüşürsen kafan karışacak belki seni oyalayacak ha bugün evleneceğiz ha yarın diyerek sonra yine böyle bi bahaneyle ayrılacaksınız sonra bi bakmışsın yılların geçmiş gitmiş. son karar tabi senin ama ben onun sevgisine pek inanamadımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…