günaydın canım,
anladıgım kadarı ile 6 aydır hiç görüşülmemiş bir ilişki ve evlilik beklentisine sokan bir sevgili ...değişik geldi bana bir an ve evlilik muhabbetinden sonra biten bir ilişki ,gelmek istemesinin nedenide bana göre sen onu gördükten sonra ondan ayrılamıcaksın o da ilişkisini uzaktan uzaga devam ettirecek bu kadar zaman gelmemişde niye şimdi gelesi tutmuş ben bu işte bir pislik sezdim...ayrıca hiç görmedigin bir insanla evlilik hayali kurma çünkü hayal kırıklıgına ugrarsın..belkide o seni begenmicek sen onu bıraktın diye geliyor...erkekler kızlar tarafından terkedilmeyi hazmedemez gelecek görecek senin ondan daha çok hoşlanmanı saglıcak sonrada aramıcak...ama ben senin yerinde olsam görüşürüm onun yapmak istedigini ben yapar sonra da byby derim 6 ay boyunca aklın nerdeydi ben senden sogudum derdim... :)
konu sahibinin yanıtlarına bakayım dedim ama hanımlar siz ondan daha hayalperestsiniz.
gaza getirmeyin.
hangi adam hic gorusmedigi birine once korkuyorum dedigi halde sonra da ilk gorusmede evlenme teklifi edecek?
el altında tutuyordu bizim kızı, baktı elinden kactı kacacak. bari bi goreyim de pisman olmayayım dedi.
gorustukten sonra çarpılır aşık olursa bilemem. ama sanmıyorum.
bence macera aramaya geliyor yanına.
Evlenmekten falan korkuyor mu, orasini bilemem de...
6 ay boyunca hic gelmemesi dusundurucu...
Maddi durumu yok desem, gelince is iyice ciddilesecek, benim ailemin durumu bunu kaldirir mi diye panikliyor desem, kotu bir evliligin cocugu ise yarattigi travma desem, sadece bahane uyduruyor, o uzaktan uzaga flort durumu hosuna gidiyor, isin ciddiye binmesinden tirsiyor desem, sizi hic onemsemiyordu da siz resti cekince mi onemsedi desem ne desem bilemedim...
Belki bu kadar sey senin aklinda bir isik yakar...
Bence bulusun, derdi neymis bir dinleyin...
Bu arada soylemeden duramam, eger geldim o kadar elim bos donmiyim derse de, yakinlasmak isterse de izin vermeyin, su an bu iliski cok muamma, daha cok uzulursunuz...
Belki gunahini aliyorum ama ne me lazim ben soyleyeyim...
Açıklamalarınızdan sonra evli olduğu aklıma geldi nedense
Canım sen onun boğazına mı sarılıyorsun evlenelim diye özleyen insan seven insan gelir görüşür evlilikten korkmakla ne alakası var bunun insan anlaştığı sevdiği insanla yuva kurma hayalleri kurar ama önce sevgisini gösterir fedakarlık yapar. Bende eşimle farklı şehirlerdeydim her fırsat bulduğunda geldi 1 seneye yakın öyle görüştük. Bayramlar, yılbaşı, doğumgünüm, haftasonları vs. Uykusuz gelip gece öyle tüm gün dolaştığımızı bilirim. Niyeti de ciddiydi ve yaşı da çok küçük değildi korkabilirdi. Ama seven insan gelir görür bence ne istediğini bilmiyor arayacağına gelsin o zaman geldim görüşelim desin yine gelmiyor telden söylüyor olmaz canım olmaz boşver..
Olabilir mi sahi ?
Genelde bu tarz bahaneleri olanlar evli çıkıyor çok gördük mağlesef. sürekli iletişim halindemisiniz arada cebi falan kapalı oluyormuyduhiç camdan konuştunuzmu evindeyken falan bu tarz sorular sorun kendinize
Ayrıca bu tipler kandırmak için ağzından evlilik lafı düşmez başlarda göz boyamak bunlar hep
Bu tip erkekler neden var anlamam.Hem evlilikten korkarlar hem de adam gibi çekip gitmeyi beceremezler.Karşı tarafa dünyayı zehir etmeye çalışıyorlar sanırım,başarıyorlar daOnu bırakacağınızı anladığı için kıymete binmişsiniz şuan devam edin bence taviz vermeyin
şimdi duruma açıklık getireyim...beni istemeye gelenlerin olduğunu bu durumdan rahatsız olduğunu ve benimle ciddi düşündüğünü ilk önce ben geliyim daha sonra annemi getireyim tanışsınlar en azından ailen seni rahat bırakır diye ilişkinin 2.ayında kendisi bahsetti bana..bende daha birbirimizi görmedik bile sen bile önce ondan sonra o kısım kolay dedim başlarda ..sonra baktım kendisi sürekli özge evlenelim biz birlikte çok mutluyuz vs sürekli konuları kendi açtı..kendisnin işi iyi ev, var arabası var askerliğini yapmış her şeyim hazır sadece istanbul' da ki kızlara(çalıştığı ortamdan dolayı) güvenmiyordum evlenmeyi düşünmüyordum sen çıktın karşıma olabileceğine inandım özge gibilerden konuştu..sonra söz verdi bir pazartesi aksamıydı dediki sabah yola çıkıcam 08'de çıkarım 3-4 gibi olurum yanında..tamam dedim ben erkenden kalktım iş yerine akşama kadar (onunla bulsuncaya kadar)gömleiğimin ütüsü bozlur diye askıya asarak yedekte götürdüm saçalrımı düzleştrdm süslendim püslendim makyajımı yapmadım 2den sonra yapıyım akmasın diye falan..sonra iş yerinde sürekli arıyorum kapalı telefonu..ben tabi nolur nolmaz diye giyindim süslendim püslendim..akşam 7 oldu hala yok kapalı ..ben eve de gidemiyorum annemlerden zor izin aldım eve gidersem bidaha çıkamam diye..sonra neden sonra ben umudumu kestim açtı telefonu özge benim basım belada biri beni rahatsız ediyor gelemicem falan bahaneler uydurdu anlıcagınız..inandım bende saf gibi affettim..sonra devam etti ilişkimiz her geleceğinde bir şey cıktı annesi hastalandı babasıyla annesi boşanacak oldu..düşünün ben hep iyi niyetle bekledikçe yapmadı..bende haykırdım evet yeterr dedim niyetini söyle sonra itiraf etti "evlenmekten korkuyorum" diye..yoksa benim cok hevesli olduğumu yazmışsınız ..durumu bastan sona degerlendrrsenz daha iyi anlarsınız belki..
evet yaa aynennnnne ayrılabildik ne barışabildik yazdım ona dün...oda sakin ol demiş sadece off sinirrr
çok basit sizinle görüşmek için gelecek çünkü üzerinde evlilik baskı yok gelecektir sizinle bir arada olup o duyguyu yanınızdayken de hissedecek mi bunu ölçmek isteyecek ve gelecek gelmezse hep içinde kalacak, siz o gün çok iyi bir iz bırakın onda ve o istese bile biraz süründürün ne kaybettiğini görsün
bu adamın evli, olmadığına eminmisin ????????????????
Eğer gelirse ilk yapacağın şey kimliğini istemek olsun
ben hiç inanmadım
var altında bir çapanoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?