Kızlarrrrr sevgilim evlenmekten korkuyormuş ayrıldık :(

Günaydınn canım ..Evet hiç görüşemedik türlü türlü bahanelerinde..bi görsen var ya gelmemek için sülalesine kıran girdi herkes teker teker öldü 6 ayda ..neyse muhtemelen dediğiniz gibi..Zaten bir konuşmasında şey dedi belki benim bir hareketim ters gelicek sana belki begenmiceksin gibi bir şey dedi..:26::18:

kiii belki de gelmicek..yine sülalesinden biri ölücekk ..her geleceginde böyle oldu çünkü..Çarşamba gününe kadar tamam dicem gel merak ediyorum gelicek mi yine bahane mi bulacak :44:

Maddi durumu Dediğine göre yalan değilse Türkiye standartlarının üstünde..Ben özgürlüğüme çok düşkün yaşadım bir evin tek oğluyum kimseye hesap vermeden yasıyorum simdi korkuyorum kendime güvenmiyorum seni üzerim diye dedi..Yok yakınlaşmaya izin vermem merhaba merhaba okadar amaç konuşmak olmalı çünkü normal bi sevgili değiliz ..:44:

Canım sen onun boğazına mı sarılıyorsun evlenelim diye özleyen insan seven insan gelir görüşür evlilikten korkmakla ne alakası var bunun insan anlaştığı sevdiği insanla yuva kurma hayalleri kurar ama önce sevgisini gösterir fedakarlık yapar. Bende eşimle farklı şehirlerdeydim her fırsat bulduğunda geldi 1 seneye yakın öyle görüştük. Bayramlar, yılbaşı, doğumgünüm, haftasonları vs. Uykusuz gelip gece öyle tüm gün dolaştığımızı bilirim. Niyeti de ciddiydi ve yaşı da çok küçük değildi korkabilirdi. Ama seven insan gelir görür bence ne istediğini bilmiyor arayacağına gelsin o zaman geldim görüşelim desin yine gelmiyor telden söylüyor olmaz canım olmaz boşver..

aynen yaa ..bukadar da pes..hakkaten madem geldim ben desin demi..oyalandığımı hissediyorum :44: benim ablamın sevigilisi daha bile uzaktılar 15 güne bir gelrdi oda..en azndan 6 ay gelmemek ne demek yaa fıs ya bu ilişki fıssss ben bile kızmaya başladım kendime püfff :18:

Bu tip erkekler neden var anlamam.Hem evlilikten korkarlar hem de adam gibi çekip gitmeyi beceremezler.Karşı tarafa dünyayı zehir etmeye çalışıyorlar sanırım,başarıyorlar da Onu bırakacağınızı anladığı için kıymete binmişsiniz şuan devam edin bence taviz vermeyin

Olabilir mi sahi ?

Genelde bu tarz bahaneleri olanlar evli çıkıyor çok gördük mağlesef. sürekli iletişim halindemisiniz arada cebi falan kapalı oluyormuydu hiç camdan konuştunuzmu evindeyken falan bu tarz sorular sorun kendinize

Ayrıca bu tipler kandırmak için ağzından evlilik lafı düşmez başlarda göz boyamak bunlar hep

evet sevgili iken sürekli iletişim halinde idik(tabi ayrıldıktan sonra şimdi de değil böyle değiliz ama )..sevgili iken çokk nadir telefon kapatırdık gece 2''ye kadar konuştuğumuz olurdu.. Bir kere hastaydım sayıklıyordum çok kötydüm sabaha kadar telefon acık kaldı korkup uyanırsam sesini duyarım diye kapatmamıştı telefonu .. O derece. en fazla gün içinde 3-4 saat görüşemezdik ondada ya işte olurdu yada uyurduk yada yemek yerdi vs.

evet yaa aynennnn ne ayrılabildik ne barışabildik yazdım ona dün...oda sakin ol demiş sadece off sinirrr

çok basit sizinle görüşmek için gelecek çünkü üzerinde evlilik baskı yok gelecektir sizinle bir arada olup o duyguyu yanınızdayken de hissedecek mi bunu ölçmek isteyecek ve gelecek gelmezse hep içinde kalacak, siz o gün çok iyi bir iz bırakın onda ve o istese bile biraz süründürün ne kaybettiğini görsün

elindekini kaybedince kıymete bindi işte tipik erkek davranışı.
kanma bunlar düzelmezzzz. süslen püslen git görüş ama sert dur azarla. hadi işine de yolla geri gitsin

bu adamın evli, olmadığına eminmisin ????????????????
Eğer gelirse ilk yapacağın şey kimliğini istemek olsun
ben hiç inanmadım
var altında bir çapanoğlu

Hem evlenmekten korkuyo , Hemde goruselim diyo..
hayret birsey , amaci ney ???

Neden gorusmek istiyoki ? Acaba supriz felanmi yapacak ?
ama yapmak isteyen insan neden boyle davransin ...

Geldiginde gorusme , niyeti evlenmek degilse.

Kızlar yazamadım araya hafta sonu girdi..ben ilişkimiz döneminde bir salaklık yapmıstım benden para istemişti bende salak gibi kanıp ihtiyacı var diye göndermiştim(2ay önce falan)..Şimdi dedim ki zor durumdayım borcunu geri ödersen sevinirm dedim.Tamam Özge ödücem deyip durdu 3 gün geçti aradan hala ödediği yok..Sonra ben baya ağır konsutum nası bi erkeksin sözünde durduğun yok borcuna sadık değilsin ben nası bi adama aşık olmuşum..Sen benden para medet umacak kadar mı acizsin..Zor durumdayım diyorum 3 gündür atlatıyorsun ben bi kızım başkalrına muhtaç etmeye utanmıyor musun?? baya ağır konstum yani sonra aradı beni tamam Özge göndricem paranı sen iyi misin önemli olan sağlığın (amelıyat olmam gerekiyordu onu söylüyor,) bende "değilim iyi" sorma dalga geçer gibi bana iyi misin diye sorma dedim !!! Sonra ben sinirden ağlamaya başladım nasıl bu kadar aptalca para verdim diye (kızıyordum kendime) oda telefonda ağlıyordu sana söylecek çok şeyim var ama susuyorum varsın sen beni kötü bil özge..sadece iyi ol beni boşver Allah canımı alsın ne kötü bi adamım..falan diye ağladım..hiç sesimi çıkarmadım sonra ben uyucam geç oldu dedim kapatma açık kalsn dedi hayr dedim kaptacam git sen evlenmeye korkusu olmayan senn paranı yiyecek bi kız bul benim sesimi duymaktansa dedim..öyle bi geceydi dün yani

Kızlar yazamadım araya hafta sonu girdi..ben ilişkimiz döneminde bir salaklık yapmıstım benden para istemişti bende salak gibi kanıp ihtiyacı var diye göndermiştim(2ay önce falan)..Şimdi dedim ki zor durumdayım borcunu geri ödersen sevinirm dedim.Tamam Özge ödücem deyip durdu 3 gün geçti aradan hala ödediği yok..Sonra ben baya ağır konsutum nası bi erkeksin sözünde durduğun yok borcuna sadık değilsin ben nası bi adama aşık olmuşum..Sen benden para medet umacak kadar mı acizsin..Zor durumdayım diyorum 3 gündür atlatıyorsun ben bi kızım başkalrına muhtaç etmeye utanmıyor musun?? baya ağır konstum yani sonra aradı beni tamam Özge göndricem paranı sen iyi misin önemli olan sağlığın (amelıyat olmam gerekiyordu onu söylüyor,) bende "değilim iyi" sorma dalga geçer gibi bana iyi misin diye sorma dedim !!! Sonra ben sinirden ağlamaya başladım nasıl bu kadar aptalca para verdim diye (kızıyordum kendime) oda telefonda ağlıyordu sana söylecek çok şeyim var ama susuyorum varsın sen beni kötü bil özge..sadece iyi ol beni boşver Allah canımı alsın ne kötü bi adamım..falan diye ağladııı..hiç sesimi çıkarmadım sonra ben uyucam geç oldu dedim ==> kapatma açık kalsn dedi hayr dedim kaptacam git sen evlenmeye korkusu olmayan senin paranı yiyecek bi kız bul benim sesimi duymaktansa dedim..öyle bi geceydi dün yani :18::2:

bu adamın evli, olmadığına eminmisin ????????????????
Eğer gelirse ilk yapacağın şey kimliğini istemek olsun
ben hiç inanmadım
var altında bir çapanoğlu

Hakkaten iyi fikir kimliğini kesinlikle istiyeceğimmmm çok iyi fikir..Tabi gelmeye hala yüzü var ,ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…