- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Kocan senin tabagina sap atar yakindaAhhahahahah öyleyimdir
Yaniii bende bekliyorum oyle hareketlerKocan senin tabagina sap atar yakindaAahahahahah
Masallah valla azmine hayran kldmBu arada kısır ıslak kek börek ve poğaça yaptım piştiler bile ama benim görümcek gelmeyecekmiş çıkın çıkın siz gelin kızlar çayıda koyarm hemen
Ay ne sanşli karisinBu arada kısır ıslak kek börek ve poğaça yaptım piştiler bile ama benim görümcek gelmeyecekmiş çıkın çıkın siz gelin kızlar çayıda koyarm hemen
Teşekkür ederim şekerimmmMasallah valla azmine hayran kldm
İyyyyy ben olmusum haberim yok benim kocada her dakka ustune atlamami bekliyo zar bana kalsa ayda birYaniii bende bekliyorum oyle hareketleronuda korkuttum iyice
Valla bilmiyorum gelemicem yarın gelirim inşallah dedi bende dedim içimden yarın kuru çayı bulursunAy ne sanşli karisin
Hasbam niye vazgecmis gelmekten
Kiz aksama yemekle ugrasma bari onlari yersiniz iste yanina cay yaparsin olur biter.
Ayrica kocan bulmus boyle kariyi killisini aramasin
Bende tam bi pasta borek yapma hastasiyim ama kizdan sonra artik fazla firsatim olmuyo asiyida haftaya yapicam bananeeeeTeşekkür ederim şekerimmmMuftakta iş yapmayı çok severim yemek yapmaya aşıpım ben Sen ne yaptın aşı ne zaman şimdi
Kız ayda bir olur mu ayıp ayıp kırkında netçen senİyyyyy ben olmusum haberim yok benim kocada her dakka ustune atlamami bekliyo zar bana kalsa ayda bir
Hahaha bencede yanii terbiyesizlik yapmasinValla bilmiyorum gelemicem yarın gelirim inşallah dedi bende dedim içimden yarın kuru çayı bulursunYok anam yok yemek yapmam çok sever kocişim zaten kısır mısır Dimi kızzz bulmuş benim gibisini genç ;, güzel , hamarat,.... Üretken
Bebekle zor oluyor haklısın vallaa ... Haftaya git kızzz bizimde haftayaBende tam bi pasta borek yapma hastasiyim ama kizdan sonra artik fazla firsatim olmuyo asiyida haftaya yapicam bananeeee
Sevmiyommmm yaaKız ayda bir olur mu ayıp ayıp kırkında netçen sen
Kiyamam kuzularaBebekle zor oluyor haklısın vallaa ... Haftaya git kızzz bizimde haftaya4.ay aşısı
Evlendiğim günden beri ediyorumHahaha bencede yanii terbiyesizlik yapmasintehtit et sende onu akillansin
Gunisigi bu gecmis olsun tatlim
Sevmiyommmm yaabide isten oyle yorgun argin suratsiz geliyoki yapasim gelmiyo icimdeki banu alkani o öldürdü
Sekerim goturmedim asiya kiyamadim haftaya gidicezHahaha bencede yanii terbiyesizlik yapmasintehtit et sende onu akillansin
Gunisigi bu gecmis olsun tatlim
Aaa ayıp ediyo amaa suratsız kocişi bende istemem surstsızsa bi sy bile çok anacımSevmiyommmm yaabide isten oyle yorgun argin suratsiz geliyoki yapasim gelmiyo icimdeki banu alkani o öldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?