- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Vallahi öğret idolümsün nutellammmmmNe demek yavrum ogretiriz ayipsin
Oyy agzini yirimVallahi öğret idolümsün nutellammmmm
Mesela kocişe nasıl iş yaptırılırr nasıl davranılırrOyy agzini yirimne istiyon giz sor cevapliyorum
Haha yaz kizim, 100 kilo cimento!Mesela kocişe nasıl iş yaptırılırr nasıl davranılırrBir gün iş yapmadan nasıl durulur falan filan yaağniii
Yaaa ben onları yapınca iş başka yerlere gidiyoooHaha yaz kizim, 100 kilo cimento!
Simdi kocaya isveli cilveli hareketler yaparak yaptircaksin, tatli sozler soyleyeceksin, naz niyaz yapacaksin
Ay ben kocişe o resimleri gostersem beni vururrLittlestar bir arkadaşım eşini alttan alta işlemişti. ne bileyim isntagramda ev işi yapan ya da yemek yapan erkek fotolarını gösterir, ev işi yapınca çok seksi oluyon falan derdi. Şimdi evi süpürme ve vileda işi çocukta
Kiz oyle degil mesela diyeceksin ki; kocacimmm ben cok yoruldum bugun hadi bulasiklarida sen yikasaaan ama yikadiktan sonra odullendircenYaaa ben onları yapınca iş başka yerlere gidiyooo_O
Ayyyyy anladımmmmmmKiz oyle degil mesela diyeceksin ki; kocacimmm ben cok yoruldum bugun hadi bulasiklarida sen yikasaaan ama yikadiktan sonra odullendircen
Aferin zeki ogrenciAyyyyy anladımmmmmmyapacam bunu
Sağol örtmenimmmmAferin zeki ogrencihemen kapti isi bayilttin mi imami
Ay bu ne hiz sekerimSağol örtmenimmmmBayılttımmm pilavı çorbayıda yaptımmmm oooh rahatmm
Ayyy teşekkür ederim efenimmmmAy bu ne hiz sekerimmasallah nazar degmesin ellerinize saglik efeniiim
Hahahaha allah seni kahretmesinAyyy teşekkür ederim efenimmmmtek rakibim Türk hava Yolları
Kapışalıım bacımmmmmHahahaha allah seni kahretmesinbende yakinda ev hanimi olursam kapisalim
Ayy insallah cok yakindaaaKapışalıım bacımmmmm
Heyecanla bekliyorumAyy insallah cok yakindaaahahaha
Ayyy benimde anacımmmAy icim sisti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?