- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Çok şükür görüşüyorum canımmAaa gorusuyomusun simdi ailenle peki?
Biz is yerinden tanistik
Bana hiç aymadı ama hadi günaydın olsun bakalım
Hayrola kiz keyfin mi yokBana hiç aymadı ama hadi günaydın olsun bakalım
Yok vallahi çok uykum var benim sıpa saat başı uyandı bu geceHayrola kiz keyfin mi yok
Valla günaydın ama hava çok soğuk yatak sıcacık hala çıkamadım
İşin yoksa çıkma kızzz yat ohhh misss benim yerimede yatValla günaydın ama hava çok soğuk yatak sıcacık hala çıkamadım
Ben ne edem geldimde calisiyorum bileValla günaydın ama hava çok soğuk yatak sıcacık hala çıkamadım
Yok şekerim rahatsız değil çok şükür ama emmek için uyandı bu gece çok
İsim çok ve 3 çocuk beni bekler off offf çıkmazdım inan senin yerinde yatardım ama mecburumİşin yoksa çıkma kızzz yat ohhh misss benim yerimede yat
Valla çalışan demir pas tutmaz canm kolay gelsin keşke bende çalışsaydım
ooooy maşallah Allah ömür versin küçük mu senin yavruşlar okula gidn yok muİsim çok ve 3 çocuk beni bekler off offf çıkmazdım inan senin yerinde yatardım ama mecburum
Kocaman yalan inanmayin oyle seylereValla çalışan demir pas tutmaz canm kolay gelsin keşke bende çalışsaydım
Okula giden var 2 tane biri 2. Sınıf diğeri anasinifina 3.cusu 2 yaşında teyzesiooooy maşallah Allah ömür versin küçük mu senin yavruşlar okula gidn yok mu
BendeeeeeKocaman yalan inanmayin oyle seylere
Oy masallah allah saglikli hayirli omurler versinOkula giden var 2 tane biri 2. Sınıf diğeri anasinifina 3.cusu 2 yaşında teyzesi
Amin canm sagolOy masallah allah saglikli hayirli omurler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?