- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
Ayyy valla sen boyle yazdikca enerjim yerine geliyoBen bu dünyaya evimin sultanı yavrularımın anası olmaya gelmişim bacım bekarlık beni bozaaar
Haahahahaha iyi insan lafin ustune gelirmisHepinizden igreniyorumkaynanam geliyo hazirlik yapiyorum keske dun o ka konusmasaydik kaygarayiiiiii
Ahahahaha burda yazalım birbirimizi gaza getirelim bacımmmmAyyy valla sen boyle yazdikca enerjim yerine geliyo
Geldim kiz geldim, valla miiii ay cok sevindim super o zaman bu taktigi gelistir gelistir kandirt herifi sekerim
Geliştiricemm şekerimGeldim kiz geldim, valla miiii ay cok sevindim super o zaman bu taktigi gelistir gelistir kandirt herifi sekerim
Kiz git kocana masaj yapsanaOooof yok mu muhabbet edecek dedikodu yapacak sıkıldımmm
Ay o bana yapsın ben daha yorgunumKiz git kocana masaj yapsanane dedikodusu yapalim ayoool hemen hemen
Ne bileyim anlat daaa anlatKiz git kocana masaj yapsanane dedikodusu yapalim ayoool hemen hemen
Aferin kaptin kaptin tebrik ediyorum hahahaNe bileyim anlat daaa anlat
Ama bizim hiç son iş günümüz yokAferin kaptin kaptin tebrik ediyorum hahaha
Yarin haftanin son is gunu cok mutluyum yahuu
Kiz sanarsin ki ben bekar cocuksuzum deliye bakAma bizim hiç son iş günümüz yokHep var hep var
Ay doğru anacım bak ben onu yine unuttumKiz sanarsin ki ben bekar cocuksuzum deliye bakbenimde bebem var, kocam var
Beynine mihlayacagimAy doğru anacım bak ben onu yine unuttum
Çok romantik bir tanışmaydı
Aaa gorusuyomusun simdi ailenle peki?Önemli bir ayrıntıyı unuttum maalesef ki kaçarak evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?