Kizlarrrrr:))

Oooh ne güzel sosyal hatun senii biraz huzursuzlandı ağladı oğlum bende solanda rahat edemem diye gitmedim

Gitseydin keşke canımm belki dikkati dağılırdı iy gelirdi :)
Benim kız gezmeyi pek sever evde ağlasa dışarıda sesi çıkmaz:)
Biizmkide çok sever gezmeyi aman oyle huysuz olunca mememi bırakmıyor rahat edemem dışarda diye gidemedim...ek gıdalara başlayalım daha rahat gezeriz inşallah

Biizmkide çok sever gezmeyi aman oyle huysuz olunca mememi bırakmıyor rahat edemem dışarda diye gidemedim...ek gıdalara başlayalım daha rahat gezeriz inşallah
Ek gıdaya başlayınca eve girme kız gez toz :)
Gerçi ben kız doğduğundan beri dışarlardayım hep
Hamileykende çok gezerdim
PAzartesi doğumum vardı pazar akşamı sokaklardaydım

Ek gıdaya başlayınca eve girme kız gez toz :)
Gerçi ben kız doğduğundan beri dışarlardayım hep
Hamileykende çok gezerdim
PAzartesi doğumum vardı pazar akşamı sokaklardaydım
hahahahaha bende gezerdim kızzz sezeryan mı oldu doğumun ben normal doğum yaptım

Biraz inanmayacaksın belki ama çok kolaydı doğumun çok şükür sancım dikişim falan çoktu ama zorlanmadım hiç.Hatta çok sevdim doğumu rabbim bir daha yaşamayı nasip etsin
Amin inşallah ikincide de bu güzellikleri yaşarsın canım ne şanslısın Doğumun kolay geçmiş :)
Benim canım tatlı

O aciyi nasil anlatiyim ki neeemin agirdigini dahi anlamiyodum belim cok feciydi ama onun sancisini cok hissediyodum 4 bucuk saat sanci cektim
Doğru söylüyorsun canım gerçekten tarifsiz benim gece 12,de sancılarım başlamıştı 3dakikada bire inince gittik hastaneye sancm çok yoktu hatta ebeler doğum olmaz yarın gelsin falan dediler ama çatı muayenesinde 6cm açıklığım varmış doğum başladı dediler.3.30 da doğum haneye girdim 4.30 da doğdu bebişim çok şukur tabii dikişleri ustume çıkan ebeyi hatırlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…