- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Oooh ne güzel sosyal hatun seniiCanım valla ben ev işlerinden bebişten gezmekten bir türlü giremedim:)
Bugün sakindim yine ama haftasonu doluyum yine
Yarın misafirlerim gelecek yarından sonra arkadaşlarımızla buluşup gezeceğiz avmde
Öyle yanı özledim sizi
Sen niye gitmedin düğüne kızz
Gitseydin keşke canımm belki dikkati dağılırdı iy gelirdi :)Oooh ne güzel sosyal hatun seniibiraz huzursuzlandı ağladı oğlum bende solanda rahat edemem diye gitmedim
Biizmkide çok sever gezmeyi aman oyle huysuz olunca mememi bırakmıyorGitseydin keşke canımm belki dikkati dağılırdı iy gelirdi :)
Benim kız gezmeyi pek sever evde ağlasa dışarıda sesi çıkmaz:)
Ek gıdaya başlayınca eve girme kız gez toz :)Biizmkide çok sever gezmeyi aman oyle huysuz olunca mememi bırakmıyorrahat edemem dışarda diye gidemedim...ek gıdalara başlayalım daha rahat gezeriz inşallah
Yerim ben onu yaaŞu an memede oyun yapıyor bırakınca ağlıyor
hahahahaha bende gezerdim kızzz sezeryan mı oldu doğumun ben normal doğum yaptımEk gıdaya başlayınca eve girme kız gez toz :)
Gerçi ben kız doğduğundan beri dışarlardayım hep
Hamileykende çok gezerdim
PAzartesi doğumum vardı pazar akşamı sokaklardaydım
Sezeryan oldu canımhahahahaha bende gezerdim kızzz sezeryan mı oldu doğumun ben normal doğum yaptım
Biraz inanmayacaksın belki ama çok kolaydı doğumun çok şükür sancım dikişim falan çoktu ama zorlanmadım hiç.Hatta çok sevdim doğumu rabbim bir daha yaşamayı nasip etsinSezeryan oldu canım
Nasıl dayandın kız normal Doğuma
Amin inşallah ikincide de bu güzellikleri yaşarsın canım ne şanslısın Doğumun kolay geçmiş :)Biraz inanmayacaksın belki ama çok kolaydı doğumun çok şükür sancım dikişim falan çoktu ama zorlanmadım hiç.Hatta çok sevdim doğumu rabbim bir daha yaşamayı nasip etsin
İnşallah canım inşallahAmin inşallah ikincide de bu güzellikleri yaşarsın canım ne şanslısın Doğumun kolay geçmiş :)
Benim canım tatlı
Ayyy normal dogummmm cok feci benimkide normaldiSezeryan oldu canım
Nasıl dayandın kız normal Doğuma
Ayy anlatsana kuzummm nasıldı sonra da ben anlatayımAyyy normal dogummmm cok feci benimkide normaldi
O aciyi nasil anlatiyim ki neeemin agirdigini dahi anlamiyodum belim cok feciydi ama onun sancisini cok hissediyodum 4 bucuk saat sanci cektimAyy anlatsana kuzummm nasıldı sonra da ben anlatayım
Doğru söylüyorsun canım gerçekten tarifsizO aciyi nasil anlatiyim ki neeemin agirdigini dahi anlamiyodum belim cok feciydi ama onun sancisini cok hissediyodum 4 bucuk saat sanci cektim
Normal doğumu merak etmiyorum değillO aciyi nasil anlatiyim ki neeemin agirdigini dahi anlamiyodum belim cok feciydi ama onun sancisini cok hissediyodum 4 bucuk saat sanci cektim
Ben kayıptım geldim şimdi o kayıplardaKızz @nutellalikek nerdesin anacım sen boş bırakmazdın buraları özletiyorsun bak kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?