Ne guzelOnlar benim nefesim hwrseyim hayatta yaşadığım tüm olumsuzlukları onlara bakınca umutuyorum
Maşallah Allah bozmasın canm allah bağışlasın bacimEvet 3 yillik evliyim, 2 yasindada bir cimcimem var
Tesekkur ederimMaşallah Allah bozmasın canm allah bağışlasın bacim
Çünkü annem bana iyi anne olamadı ben hep bunun hayaliyle yaşadım evlatlarımı asla sevgisiz ve yanliz birakmiycamNe guzel
Aa uzuldum senin adina ama bak olsun kendi yuvani guzelce kurmussun birak gecmisi kendi yoluna gelecegine bak evlatlarinla beraberÇünkü annem bana iyi anne olamadı ben hep bunun hayaliyle yaşadım evlatlarımı asla sevgisiz ve yanliz birakmiycam
Öyle yapıyorum bende çok şükür ama geçmiş işte aklıma gelince çok kötü oluyorumAa uzuldum senin adina ama bak olsun kendi yuvani guzelce kurmussun birak gecmisi kendi yoluna gelecegine bak evlatlarinla beraber
Evet o kayinpeder yeni az evvel gittilerHaahahahaha iyi insan lafin ustune gelirmiskalmaya mi geliyo kiz
Oooh kurtuldun yani bacıcığımmmEvet o kayinpeder yeni az evvel gittiler
Deme yaaaBugun isler cok yogun
Kolay gelsin örtmenimmmBugun isler cok yogun
Ayyyy kurtulsam ne olur her hafta sonu ordayim onemli olan temelli kurtulmak kotu gelin benOooh kurtuldun yani bacıcığımmm
Anammmm iyi gelin var mı kii bende çok kötüyümAyyyy kurtulsam ne olur her hafta sonu ordayim onemli olan temelli kurtulmak kotu gelin ben
Hahahahha essek seniiiAnammmm iyi gelin var mı kii bende çok kötüyüm
Eee napıyorsun bakalım bebişin nasılHahahahha essek seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?