- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
Meyve emzigine elma koymusum yiyo yavrucugum herifte ozel derse gitti bende kicimi uzatmis seda ablayi izliyomEee napıyorsun bakalım bebişin nasıl
Oooh gel keyfim gel bende bebişimi uyuttum akşama düğün var kıyafetleri ütülüyorumMeyve emzigine elma koymusum yiyo yavrucugum herifte ozel derse gitti bende kicimi uzatmis seda ablayi izliyomsen napiyosun senin bebis nasil
Yav vallahi kiskaniyorum bu ne hamaratlikOooh gel keyfim gel bende bebişimi uyuttum akşama düğün var kıyafetleri ütülüyorum
Ahahaha yok kızzzzz pekte hamarat değilimmmYav vallahi kiskaniyorum bu ne hamaratlik
Yeme beniAhahaha yok kızzzzz pekte hamarat değilimmm
Tamam tamam birazcıkkkYeme beni
Dugundw oyuna dalip cocugu ihmal etmeTamam tamam birazcıkkk
Vallhi nasıl yapıcam bende bilmiyorum dayanamam ki ben dökerim kurtlarııııDugundw oyuna dalip cocugu ihmal etme
Bak bakVallhi nasıl yapıcam bende bilmiyorum dayanamam ki ben dökerim kurtlarıııı:
Ben bayılırımmmm o müzikler davul kalbime kalbime vuruyor sankiBak bakbende oynamayi hic sevmem
Anammmm basıldıkNoluyoor!Baskin basanindir hanimlar
Zor tabi hiç bitmiyor ama onlar hem iş hem ev hemde bebelere yetişmeye çalışıyor biz evi tam yapamıyoruz dahaYorgun kadin geldiii ohhhh bizde butun gun keyif yaptik dermisim valla ev isi daha zor gibi haksizmiyim
Zor anacım zoorrramannnnn kadinlik zooorrrrrr
Kız nerelerdesin seennBen yokken neler kaynattınız nasılsınız bakalımm :)
Canım valla ben ev işlerinden bebişten gezmekten bir türlü giremedim:)Kız nerelerdesin seennMerak ettim vallahi Ben duğune gidecektim gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?