- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Günaydın canımGünaydın. Kıyamam sizlere ya.. Bizim de üstkatımızda henüz 2 aylık kızı ve 2 yaşında oğlu olan bir komşumuz var. Eşi de pazarcılık yapıyor . Haftanın 7 günü pazarda . Dün bütün gece yukarda bebek pışpışldım. Çok gaz sorunu var ufaklığın. Bize dışardan sevmesi hoş da , bi bebek de kolay büyümüyomuş yani anladım.
Yok kiz evlilik yildonumuyduPek romantiksiniz
Giyin süslen kocana :)
Ben de iyiyim kızım iyileşti keyfi yerine geld iştahı da açıldı yemek yiyor emiyor
Çok şükür atlattık gezmeye devam
Doğum günün mü kız:)
Ne o kiz isyanlardasin
E kimsecikler yok azcık iki muhabettin belini kıralımNe o kiz isyanlardasin
Aynen ya su saat mevzusu cok bozdu. Acayip etki ediyor sabah kalktigimda karanlik havayi gormekEstrellaMorente Resmen yataktan kalkarken karanlık soğuk hava , yorgunluk , uykusuzluk yüzünden sanki 5 dk önce uyumuşum da kalkmışım gibi geliyor. İsyanlarda oluyorum sabahları. Bugün benim için de haftanın son iş günü ama yarın sınav var
Hemde çok özledimLittlestar ozledin mi benii
venezia26 sabah bende yataktan kalkarken bir ara aglama modundaydin emme bugun cumaaaa haftanin son gunu efeeeem
Kiz valla kafami kasiyacak vakit bulamiyorum su yil sonu bitsin rahatliycamHemde çok özledimGözüm ekranlarda kaldı nerelerdesin sen bakımm
Kiiiz naptin internetini yidin miBenim net paketim bitti akşam gelince kocişten faydalanıyorumO yüzden gündüz yokum
Valla yemişim 8 gb uçmuş gitmişKiiiz naptin internetini yidin mi
kiiiiz ne karistirdin oyleValla yemişim 8 gb uçmuş gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?