- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
Ben iki çocugumdada hiç çikarmadım.oglum simdi cok buyudu yakışmiyor artik cikardik ama kizima hala takiyorum ve enerjisine cok inaniyorum.Ooof ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorumlu kehribar kolyeyi denedin mi canım diş çıkarırken faydalı oluyor diyorlar
Ben almanyadan aldim turkiyede acayip uçuk fiyatlar istiyolar hem gercekmi sahtemi belli olmuyor.Denemedim kuzum nasıl birşey o?
Uykusuzluğa bende dayanamazdım anne olunca uykuyu unuttum
Gayet klasik gozukuyorKizlar benim yazdiklarim şuan ne renk ve ne boyutta görünüyor ?
Yani renk menk yokmu ya ? ama ayarlardan.okadar ugrasmistimmmGayet klasik gozukuyor
Mesaj atarken degistirmen gerekiyor bir de kalici olmasini istiyorsan pro olman lazimYani renk menk yokmu ya ? ama ayarlardan.okadar ugrasmistimmm
Du bida bakim :))
Anladim canım sağol :)))Mesaj atarken degistirmen gerekiyor bir de kalici olmasini istiyorsan pro olman lazim
Burdayım şekerim burdayım giriyorum mesajı beğenip cevap yazakken benim sıpa ağlıyor
Aaay nasıl yaptın kızz bende yapayımAnladim canım sağol :)))
Yukardaki ayarlardan yaptım, dedim acaba bana değilde diğerlerinemi görünüyor
Meğer olay başkaymış
Azcık kıskandımAnladim canım sağol :)))
Meğer olay başkaymış
Hah bak simdi oldu :) gule gule kullanAnladim canım sağol :)))
Meğer olay başkaymış
Yap canim. msj yazmadan once cikiyorya yukarda, şu emojileri filan yaotigimiz yerlerin yanlarini bi kariştir bak bulursun oralardaAaay nasıl yaptın kızz bende yapayım
Bi site var canın bana bayağı güvenilir geldi bende almak istiyorum çok iyi yorumlar okudum sence kolye mi alayım bileklik miBen almanyadan aldim turkiyede acayip uçuk fiyatlar istiyolar hem gercekmi sahtemi belli olmuyor.
Buralarda nerelerde tam olarak satiliyo onu bile bilmiom gerci.
Sende tak kizina canim bulursan gerceğini.
Arada cikarip kendinede tak sonra bebege tak tekrar.
Anne cocuk bağı güçleniyor
Eşkıya dünyaya hükümdar olmazNe izliyosunuz kizlar ? ben anneyi takip edememistim hiç. gecen aksam oturdum baştan izleyim dedim tam 5 bolumu iki gecede anca bitirdim, şaşı olcaktım nerdeyse :)
Bişileri kaçırıp sonra netten reklamsiz bikac bolun ardarda izlemeyi daha cok seviorum :)
Ayy o fettan ceylan ne diyecek çok merak ettim kuzum bilmiyorum ki şeeeyLittlestar benimde icimi pek acmadi kiz seninkinin nesi var hasta mi? atesi falan mi varki? geniz akintisi burun tikanikligi gaz maz her sey olabilir
canım ben kolyeden yanayım, kolyelere bak derim. kaca mesela kolye ?Bi site var canın bana bayağı güvenilir geldi bende almak istiyorum çok iyi yorumlar okudum sence kolye mi alayım bileklik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?