- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Kiiiz gozun kor olmayaaaa!EstrellaMorente bacim keyfin bol olsuunnn oohh bak bende limonlu kek çırptımm :yemek:
En ucuzu 95 ti sanırım 120-130 a kadar varcanım ben kolyeden yanayım, kolyelere bak derim. kaca mesela kolye ?
Fiyatlar burda biraz uçuk sanki..
Gerçi euro ile carptiğin zaman ayni fiyata geliyo şura bura
Amannn verdim oğluşu babasının kucağına azcık başka Bi şeyle ilgileneyim dedimKiiiz gozun kor olmayaaaa!hangi ara yaptin onu seeeeen, ay bu hatun beni deli ediyo hahaha senin de bol olsun bebegim ellerine kollarina saaagliiiik
Iyi yapmissin yavru ceylanim. Barnaklarina ellerine kollarina saglikAmannn verdim oğluşu babasının kucağına azcık başka Bi şeyle ilgileneyim dedim
Oy oy oyy datlu diline kurban olam ben seninIyi yapmissin yavru ceylanim. Barnaklarina ellerine kollarina saglik
Ahhh o diller dillerOy oy oyy datlu diline kurban olam ben senin
İyiyiz canım kızım daha iyi çok şükürSagol canimmnaptin sen minik nasil oldu iyimisiniz?
İlk defa duydum ilginçmişBen almanyadan aldim turkiyede acayip uçuk fiyatlar istiyolar hem gercekmi sahtemi belli olmuyor.
Buralarda nerelerde tam olarak satiliyo onu bile bilmiom gerci.
Sende tak kizina canim bulursan gerceğini.
Arada cikarip kendinede tak sonra bebege tak tekrar.
Anne cocuk bağı güçleniyor
Karpuz hamarat helal olsunKiiiz gozun kor olmayaaaa!hangi ara yaptin onu seeeeen, ay bu hatun beni deli ediyo hahaha senin de bol olsun bebegim ellerine kollarina saaagliiiik
Oyy masallah onaİyiyiz canım kızım daha iyi çok şükür
Uyudu bugün deliksiz uyanmadı:)
Hahahahhahah amannn ne edek anam çillerimden coookkk meymunumm de gecOoooo benim ki sayamayacağını bildiği için hiç başlamıyooo
Benim herif sonunda istegim demet cicekten aldigi icin bende ona hazirlik yapiyorum pasta falan kolyemide yarin alicakmis oleyyyy keyifler super yaniiiKızlar keyfiniz nasıl neler yapıyorsunuzz
Çocuklar nasıl
Pek romantiksinizBenim herif sonunda istegim demet cicekten aldigi icin bende ona hazirlik yapiyorum pasta falan kolyemide yarin alicakmis oleyyyy keyifler super yaniiisen naailsin
Burdayım kuzuHatuniçeleeerrrr nerdesiniz yahuuu
Bizde bugün tam iki buçukta uyudukBurdayım kuzu
Bebiş uyumuyor hiç delireceğim valla
Çok bunaldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?