- 11 Nisan 2015
- 1.400
- 1.257
- 63
- 30
Amin canım hepsine uzun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olsunlar
Canim ins hep bole devam eder benim kizimda ilk yemiyordu sukur suan istahi iyi alalh evlatlarmza saglik shhat versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepsine uzun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olsunlar
Canim ins hep bole devam eder benim kizimda ilk yemiyordu sukur suan istahi iyi alalh evlatlarmza saglik shhat versin
Ay maşallah Allah esirgesin. Oğlum mahvetti hala yemez bir lokmayı yarım saatte yutar. İdeal anne olacam diye 6 ay dolmadan hiç birşey vermedim anne sütü alıyor diye. Bunda 40 çıkınca ne bulursam verecem diyorum :):) işin şakası her çocuk farklı... Hep böyle devam eder inş kızınızdaValla çoğu şeyi yiyor canım :)
Kahvaltı, yoğurt, sebze püresi, meyve püresi, muhallebi, bazen balık et tadımlık..
doktorla görüştüm sizin yediğiniz herşeyi yiyebilir bal ve yumurta akı harici dedi bende az az yediriyorum herşeyden maşallah pek hevesli bizim ki de :)
Nazara pek İnanmam ama çevremde ki arkadaşlarımın kızlarıda iştahlı olduğu için konuşuyoruz hep :)Bize soyluyosun cnm bdaha kmseye sakn deme nazar olur bak allah gostermesn
Haklisiniz, spor 3 yildir yapmiyorum yapamiyorum daha dogrusu. dizlerde menüsküs var. yarim saat yurudugumde bile kilitleniyorlar.Spor sadece zayıflamak icin yapılmıyor. Spor ile aynı zamanda kilo alabilir veya sabit kilonu koruyabilirsin. Saglik olarak bir engelin yoksa yap bence.
Ay maşallah Allah esirgesin. Oğlum mahvetti hala yemez bir lokmayı yarım saatte yutar. İdeal anne olacam diye 6 ay dolmadan hiç birşey vermedim anne sütü alıyor diye. Bunda 40 çıkınca ne bulursam verecem diyorum :):) işin şakası her çocuk farklı... Hep böyle devam eder inş kızınızda
İnşallah her çocuk farklı işte :)Ay maşallah Allah esirgesin. Oğlum mahvetti hala yemez bir lokmayı yarım saatte yutar. İdeal anne olacam diye 6 ay dolmadan hiç birşey vermedim anne sütü alıyor diye. Bunda 40 çıkınca ne bulursam verecem diyorum :):) işin şakası her çocuk farklı... Hep böyle devam eder inş kızınızda
Nazara pek İnanmam ama çevremde ki arkadaşlarımın kızlarıda iştahlı olduğu için konuşuyoruz hep :)
Bol su içmen dizlerine iyi gelebilir canım :)Haklisiniz, spor 3 yildir yapmiyorum yapamiyorum daha dogrusu. dizlerde menüsküs var. yarim saat yurudugumde bile kilitleniyorlar.
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olur inşallahAlevbuse evet kız inş :)
Alevbuse evet kız inş :)
Gel sendeKizlar saat 02.05 farkindamisiniz? 5 çayı sohbetine çevirmişsiniz :)))
Kizlar saat 02.05 farkindamisiniz? 5 çayı sohbetine çevirmişsiniz :)))
Evet herşeyden tattırmak LazımBende ole diodum canim dedigin gbi kimibistahli oluyo kimi istahsz ama onceden alistrmak cocugu iyi oluyo zorlanmyosun ek gida icin ne
Genc yasimda hastaliklar yapisti resmen, kendimi 50 yasinda gibi hissediyorum bazenBol su içmen dizlerine iyi gelebilir canım :)
e belki diyetle ilaçsiz idare debilirsinEndokrin doktorlarinin hicbiri yonlendirmiyor diyete. sadece bekle, eger ilaca gerek gorursek ilac kullanirsin diyorlar. ben de ilac kullanmak istemiyorum
Çok cilveli oluyor çok :)Ayy kiz cocugu oglan cocuguna gore daha dadli oluyo yav valla sacini tara pempis pempis gydrr oyyy :)