Kızlar ne dİyeyİm ..hepİnİzden allah razı olsun..hep yanımda oldunuz..dualarınızı eksİk etmedİnİz...ÜzÜlmemek elde deĞİl..5 yıl bekledİk ve mucİzemİze kavuŞtuk..rabbİme sıĞınıyorum...dİlİyorumkİ bunu veren mevlam arkasından Çok bekletmeden tekrar nasİp eder...saĞlıklı hayırlı bİr evlat...
Canlarım aĞlamayayım dİyorum rabbİmİn takdİrİ...ama gÖzlerİm nehİrler gİbİ...bazen elİm karnıma doĞru gİdİyor...ben hep meleĞİmle konuŞurdum anneyİ bırakma..rabbİm bana baĞıŞla dİye..olmadı..rabbİm bÖyle hayırlı gÖrdÜ dİyorum...dÜn akŞam ultrasondakİ resİmlerİne baktım ÖptÜm ÖptÜm mİnİk meleĞİm benİ bıraktın gİttİn dedİm..gÖzlerİm yİne sel oldu...dİleĞİm rabbİm bu sevİncİ yaŞamyı tekrar nasİp eder...Çok bekletmeden...herkeslere...saĞlıklı hayırlı evlat versİn...amİn....
Canlarım ÜmmÜhan arkadaŞınızdan dualarınızı eksİk etmeyİn....rabbİm gÖnlÜnÜzdekİlerİ sİzlere versİn......amİnnnnnnnnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkesin cuması mübarek olsun...bu mübarek günde ümmühan arkadaşınıza dua etmeyi unutmayın..rabbim çok bekletmeden sağlıklı hayırlı bir evlat versin..isteyen herkese...amin..........
merhaba kizlar ben ilk defa yaziyorum.ben yumurta toplanmasindan cok korkkuyorum cokmu agri oluyor?
anestezi almaktan korkmuyorsan hiç korkma yumurta toplanmasından çünkü hiç sissetmiyeceksin sadece ayıldığında adet sancısı gibi sancı oluyor çok kısa süre ve şiddetli ağrı değil yani bende öyle oldu korkulacak bişey yok yani ama anesteziden korktuğum için tedirgin olmuştum ama çok rahat bir işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?