- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Evet öyle ama korkuyorum gerçekle yüzleşmektenZorlamıştır kan da gelmiştir ama burada kimse kızlık zarının zarar görüp görmediğini bilemez, muayene olmanız gerekiyor. Devlet bakmıyorsa özel muayenehanesi olan bir doktora görünün, en azından olup olmadığını bilin. Böyle şüpheyle hayatınızı sürdüremezsiniz.
Evet öyle ama korkuyorum gerçekle yüzleşmekten
Öyle diyom ama parmağı öyle içine kadar gelmedi kanarına geldi ittim zaten çok kan gelmesi düşündürüyorÜzülmeyin ama muhtemelen bozulmuş. Yine de özel bir doktora gidip ona sorun ...
Öyle ama ilerde evlenirsem bunu nasıl dicem hele ailemeNereye kadar korkacaksınız, olduysa da oldu yani yapacak bir şey var mı?
Bildiğiniz var mı ücret abartılı değilmiş bende fazla sandımBozulmustur diyende olacak, bozulmamis diyen de kime inanacaksin sonucta bu isin uzmani bizler degiliz.
Devlet bakmiyorsa ozel hastaneye gidebilirsin muayne ücreti 20 tl olan da var. Buradan sorarak icini rahatlatamayacagini dusunuyorum.
Öyle ama ilerde evlenirsem bunu nasıl dicem hele aileme
Bildiğiniz var mı ücret abartılı değilmiş bende fazla sandım
Özelden yazıyorum canım çok sağolhangi sehir?
Bu arada cevrendeki ozel hastanelerin numaralarini internetten bulup arayabilirsin. Kadin dogum muayne ucreti ne kadar demen lazim ama bolumden bolime ücret degisiyor çünkü. Begenmezsen tesekkur edip, kapatirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?