- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Muayne ücretleri nedir ve hangi hastaneye gideyimilk ilişkide bile bozulmadı benimki de ikinci ilişkide bozuldu. tabi herkesinki farklıdır. için içini yiyene kadar para biriktir doktora git. ama iki doktora birden git. için rahat etsin. hiç dert edecek bir şey değil.
Çok dert ediyorsanı bir de özel muayene olun cok da kafanıza takmayın olan olmustur eğer düşündüğünüz gibiyse dünyanın sonu değil.Diğer konumda hata yaptım demiştim ama bunu bi ben allah biliyor içim içimi yiyor çok korkuyorum gerçekten zamanında bi hata yaptım şimdiki aklım olsa yapmam çocuktum 17 yaşımda erkek arkadaşım cinsel bölgeme ben istemedim ittim parmağını getirdi sonra eve gittiğimde kan geldi. Bazı yerlerde okudum 1-2 damla yazıyor ama benden bildiğimiz çok geldi adet bezini kaplıcak kadar açık pembe o zaman anlamadım küçüktüm dert etmedim zaten o kandan 1-2 gün sonra regl oldum. Şimdi düşünüyorum acaba gerçektek kızlığım mı bozuldu diye çok korkuyorum kendimi kınıyorum kızıyorum çok salak kızmışım diyorum.
Size soruyorum inşallah bişey olmamıştır doktora gitmeyi düşündüm devlet hastanesi bakmıyoruz dedi. Lütfen cevaplarken kırıcı olmayın yeterince üzgünüm
pardon da nerdeymiş o 20 tl lik doktor? biz boşa para bayılıyoruz valla bu kadın doğumculara o zaman...
yoksa zaten bozuldu diyip sevişmeye devam
olabilir, fiyat arastirmasi yapmanizi oneririm. Muayne ucretine smear falan dahil olmuyor, konu sahibininde ihtiyaci yok zaten. Hamile oldugunuz icin yapilan testlere para bayiliyor olabilirsiniz
Yok hymenoplasti deniyordu sanırım, ona gerek var mı yok mu bunu öğrenmek olabilir amaç.Bi de bu hymen konularina hep doktora git deniyor ya, ne olacak ki doktora gidince? Yani hymen var mi yok mu bunu ogrenince ne degisecek cidden merak ediyorum.
ya antalyada 30a oldum ben 1 yıl önce ama ekstra bişey yapılmadı. Var yani yok değil :)teste mi para bayılıyorum muayeneye mi ayırt edebiliyorum şükür. hey allahım yaaaakapıdan gir en az 50 ile başlar ki 50 de kalmadı 70 e çıktı. özel muayeneye giderseniz 200 ile başlarlar. ocaktan itibaren de zam geldi zaten. siz bana 20 tl lik hastanenin adını ve doktorun adını verirseniz ahhh ne mutlu olurum.
valla hastane tavsiye etmem. kapıları kadın hastalıkları ile uğraşanlar ve gebeler ile dolu olduğundan sizinle iyi ilgilenmeyebilirler ya da ters bir şey söyleyebilirler. bence özel muayenehaneye gidin. onlar da 200 civarıdır. kapıdan prenses gibi girer prenses gibi çıkarsınız. aynı doktor hastanede farklı davranıyor, özel muayenehanesinde faklı davranıyor.Muayne ücretleri nedir ve hangi hastaneye gideyim
teste mi para bayılıyorum muayeneye mi ayırt edebiliyorum şükür. hey allahım yaaaakapıdan gir en az 50 ile başlar ki 50 de kalmadı 70 e çıktı. özel muayeneye giderseniz 200 ile başlarlar. ocaktan itibaren de zam geldi zaten. siz bana 20 tl lik hastanenin adını ve doktorun adını verirseniz ahhh ne mutlu olurum.
bir yıl önce diyorsunuz. 30 diyorsunuz. yine de 20 değil ve aralıktan itibaren zam geldi her yere. geçen marttan beri ki o zaman hamile bile değildim, devamlı rutin kontroller için gidiyordum. yok arkadaş ben hiç 20 lik bir yer bulamadım.ya antalyada 30a oldum ben 1 yıl önce ama ekstra bişey yapılmadı. Var yani yok değil :)
Acı olmadıysa sanmıyorum zarar gördüğünü. İlişkide zar yeterince esnek değilse zorlanıp parçalandığı için kan geliyor. Bazılarının yeterince esnek o sebeple bunlar yaşanmıyor ancak doğumda yırtılabiliyor. Acı olmadıysa sanmıyorum bir şey olduğunu. Adetindendir kan gelmesi de.Acı olmadı
bende de aci olmadi ama cok kanama olduAcı olmadıysa sanmıyorum zarar gördüğünü. İlişkide zar yeterince esnek değilse zorlanıp parçalandığı için kan geliyor. Bazılarının yeterince esnek o sebeple bunlar yaşanmıyor ancak doğumda yırtılabiliyor. Acı olmadıysa sanmıyorum bir şey olduğunu. Adetindendir kan gelmesi de.
Şaka mı bu 4 yıllık evlisin ve zarın bozulmadı bakire misin yani
keşke herkes benim zihniyetimde olsa.Ne kadar çirkince yorum yapıyorsunuz.
Herkes sizin zihniyette değil.
Başınıza geldiğinde öyle yaparsınız siz.
bilmem belki sizin üslup algılamanızda bir sıkıntı vardır. belki sizin hormonlarınızın başka bir derdi vardır.3 senedir bende düzenli olarak muayne oluyorum ve fiyatlardan haberdarim. Konu sahibi izmirde olsaydi ona hastane onerecektim ozelden konustuk zaten. depreșen hormonlarinizi başkalarının üzerine yayin, ilk postunuzdan beri acayip bir uslubunuz var. Biliyorum ki yazdim ama size soylemiyorum fiyat araştırması tavsiyemi yineliyor, konunun uzamamasi icin sizi gozardi ediyor ve iyi geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?