Kızlığıma birşey olmuşmudur acaba?

Muayne ücretleri nedir ve hangi hastaneye gideyim
 
Çok dert ediyorsanı bir de özel muayene olun cok da kafanıza takmayın olan olmustur eğer düşündüğünüz gibiyse dünyanın sonu değil.
 
pardon da nerdeymiş o 20 tl lik doktor? biz boşa para bayılıyoruz valla bu kadın doğumculara o zaman...


olabilir, fiyat arastirmasi yapmanizi oneririm. Muayne ucretine smear falan dahil olmuyor, konu sahibininde ihtiyaci yok zaten. Hamile oldugunuz icin yapilan testlere para bayiliyor olabilirsiniz
 
Yani o kadar kan geldiyse bozulmuştur büyük ihtimalle. Ama zorlamadan kaynaklı herhangi bir kası falan zorlayıp yaralandıysan o ayrı.
Ama bekaret her ihtimalle gitmiş, sonuçta bir ilişki denemesi olmuş.
 
Ya bide parmaginimi sokmus pislik? Bari hakkini verseydiniz madem bisey yaptiniz.. bence bozulmustur tatlim ya ama uzulme nasilsa zar diken doktorda cok artik
 
olabilir, fiyat arastirmasi yapmanizi oneririm. Muayne ucretine smear falan dahil olmuyor, konu sahibininde ihtiyaci yok zaten. Hamile oldugunuz icin yapilan testlere para bayiliyor olabilirsiniz

teste mi para bayılıyorum muayeneye mi ayırt edebiliyorum şükür. hey allahım yaaaa kapıdan gir en az 50 ile başlar ki 50 de kalmadı 70 e çıktı. özel muayeneye giderseniz 200 ile başlarlar. ocaktan itibaren de zam geldi zaten. siz bana 20 tl lik hastanenin adını ve doktorun adını verirseniz ahhh ne mutlu olurum.
 
ya antalyada 30a oldum ben 1 yıl önce ama ekstra bişey yapılmadı. Var yani yok değil :)
 
Muayne ücretleri nedir ve hangi hastaneye gideyim
valla hastane tavsiye etmem. kapıları kadın hastalıkları ile uğraşanlar ve gebeler ile dolu olduğundan sizinle iyi ilgilenmeyebilirler ya da ters bir şey söyleyebilirler. bence özel muayenehaneye gidin. onlar da 200 civarıdır. kapıdan prenses gibi girer prenses gibi çıkarsınız. aynı doktor hastanede farklı davranıyor, özel muayenehanesinde faklı davranıyor.
 

3 senedir bende düzenli olarak muayne oluyorum ve fiyatlardan haberdarim. Konu sahibi izmirde olsaydi ona hastane onerecektim ozelden konustuk zaten. depreșen hormonlarinizi başkalarının üzerine yayin, ilk postunuzdan beri acayip bir uslubunuz var. Biliyorum ki yazdim ama size soylemiyorum fiyat araştırması tavsiyemi yineliyor, konunun uzamamasi icin sizi gozardi ediyor ve iyi geceler diliyorum.
 
ya antalyada 30a oldum ben 1 yıl önce ama ekstra bişey yapılmadı. Var yani yok değil :)
bir yıl önce diyorsunuz. 30 diyorsunuz. yine de 20 değil ve aralıktan itibaren zam geldi her yere. geçen marttan beri ki o zaman hamile bile değildim, devamlı rutin kontroller için gidiyordum. yok arkadaş ben hiç 20 lik bir yer bulamadım.
 
Kusura bakma ama yine mi aynı konu demeden geçemedim.. yüz kere açıldı bu konu.. biz bilemeyiz. Doktora gitmen lazım dan başka bi cevap yok.
 
Acı olmadıysa sanmıyorum zarar gördüğünü. İlişkide zar yeterince esnek değilse zorlanıp parçalandığı için kan geliyor. Bazılarının yeterince esnek o sebeple bunlar yaşanmıyor ancak doğumda yırtılabiliyor. Acı olmadıysa sanmıyorum bir şey olduğunu. Adetindendir kan gelmesi de.
 
bende de aci olmadi ama cok kanama oldu
 
Ne kadar çirkince yorum yapıyorsunuz.
Herkes sizin zihniyette değil.
Başınıza geldiğinde öyle yaparsınız siz.
keşke herkes benim zihniyetimde olsa.
kendimi zar parçasından ibaret görmüyorum.
her şeyi yapıp sırf beyimi "bakireyim" diye kandırabilmek için zarımı korumaya çalışmıyorum. kimseye yalan söylemiyorum.

zara zeval gelmediği sürece kendini bakire sayıp başkalarına yalan söyleyen bir zihniyete asla saygı göstermem.
asıl çirkin olan budur.

dini inancı ya da başka herhangi bir sebepten dolayı evlenmeden önce ilişki yaşamayan herkese saygım sonuna kadar mevcut.
ama erkeğin eli kızın vajinasına dışarda parkta oturken girmediğine göre bir şeyler yaşıyorlar değil mi?
soyunuyolar, öpüşüyolar, koklaşıyolar. sürtünüyolar ve de nicesi.

amaaaa o penis, o parmak asla vajinaya giremez.
çıplakken yüzeyel sevişmekle penetrasyon arasındaki farkı bana söyleyebilir misiniz?

aradaki tek fark penetrasyon varsa bakireyim diye yalan söyleyemezsin, yoksa söylersin.
bitti.
bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum.

şükür ki yaptığım işin arkasında durabiliyorum.
eşime bakireyim diye yalan söylemeyeceğim.
şükür ki yalan söyleyebileyim diye saçma saçma işlere girişmedim, böyle hesaplar peşine düşmedim.

bana çirkin demeden önce sevişip sevişip kendini zardan koruyanların yaptığı iki yüzlülüğün ne kadar mide bulandırıcı olduğunu bir düşünün.
 
Son düzenleme:
bilmem belki sizin üslup algılamanızda bir sıkıntı vardır. belki sizin hormonlarınızın başka bir derdi vardır. göz ardı ettiğinize göre cevap vermeden duramayan ya da okuduğu normal mesajlardan bile rahatsız olan bununla başa çıkamayan bir yapınız vardır. çok geçmiş olsun. şu her hamile takvimi olana da hormon muhabbeti yapmaktan vazgeçin ya. hamileliği ne sanıyorsanız. piffff
 
Tuvalet egitimi alana kadar kız çocuklarını mikroptan koruyan ve diger yaslarda islevini kaybeden hymen yırtılsa ne olacak ki? Kaldı ki esnek zar diye bir sey de var. Cogunlugun ilk deneyimleri itiraf etmese de 17-18 yas zaten. Önemsiz bir sey icin icin icini yemesin. Bu cografyada her sey kapali kapilar ardinda donuyor. Bekaret kalsa da iki yuzlu cok sey donuyor. Zombinin beyin aradigi gibi zar zar zar diye gezen erkeklere bakmayin zaten en sapik ruhlar onlardan cikiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…