Kızlığıma birşey olmuşmudur acaba?

Tek sorun zarın olup olmaması ise sizin için muhtemelen o zar artık yok..
Ama bir yakınlaşma yaşayıp sonra Karalar bağlamayı da aklım mantığım almıyor malesef..

Eğer kenarına gelmiş diyorsan büyük ihtimalle regl olmuşsun ama farketmemişsin. Tabi yırtılmış da olabilir. En mantıklısı muayene.

Böyle korkuyorsunuz ya o zaman uzak duracaksin başka çaresi varmı
Hadi doktora gittiniz bozulmuş dedi ne yapacaksın saklayacakmisin
Evnecegin kişide sorun etti????

Bi de bu hymen konularina hep doktora git deniyor ya, ne olacak ki doktora gidince? Yani hymen var mi yok mu bunu ogrenince ne degisecek cidden merak ediyorum.

Maalesef olan olmuş. Geçmiş ola.

Bozulmamıştır girişe zarar vermiştir sadece öyle parmak uzunluğuyla olacak iş değil o.. fazla girmedi diyosun hem de bozulmamıştır merak etme

O kadar takıntı yaptıysan doktora gidip öğren. Bir şey oldu mu olmadı mı diye gerilmekten iyidir. Tanıdığın birinden doktor tavsiyesi alıp anlayışlı birine gidebilirsin.

Azcık kendine saygı duy.
Ne yaşadıysan yaşadın.
İlerde evleneceğin kişiyle bekaret konusunu konuşma ilişkiniz laçkalaşmasın.
Sen ilkimsin vs gibi arabesk cümlelere hele hiç girme.
Bazı zarlar esnek kanamaz, bazılarında doğuştan zar yok.
Zarın var diye değerli olmuyorsun veya yok diye çöp olmuyorsun.
Olan olmuş bitmiş geçmişte bırak.
Bence hiç doktora gitme.
Zarın yoksa fena halde psikolojisi bozulacak bir zihniyet mevcut sende.
Kendine bunu yapma.

Doktora gitmene gerek yok bence ne yaşadıysan yaşadın. Öğrendiğinde ne yapmayı düşünüyosun bir fikrin var mı yani ne geçecek eline? Diyelim zar gitti ki bence bu çok az bi ihtimal çünkü o kadar kolay değil o işler canım napacaksın hayatın boyunca evlenmicek misin? Yoo elbette biri olacak hayatında.. Sana tavsiyem bundan sonra hayatına aldığın her kim olursa olsun tanımadan güvenmeden sana verdiği değeri almadan cinsellik yaşama.. Korkma her ne yaşadıysan yaşadın..

Off sacma sapan seyler. 4 yıllık evliyim, asilama isleminde doktor spekulum takmasina ragmen zarim hic zarar görmedi

Bozulsa ne olacak bozulmasa ne olacak
Bozulmadiysa da kendini kız olarak tanimlama çünkü bekaret sadece ilişkiye girmek demek değil
Buna önem veren biriyle evlenme kendi degerini bil kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin senin hayatin senin kararin.

Bunun adını değiştirmek lazım.

Zar deyince kızlar onu soğan zarı gibi, delinen/yırtılan bir şey zannediyorlar.

Halbu ki içerideki duvarlar yanlara doğru genişliyor bu yüzden kanama olabiliyor, bunun için de bir cinsel ilişki olması lazım.

Genişlemesi lazım yani, anladın mı, onun da parmakla olacağını sanmıyorum.

Hele parmak çarpması, vurması, bisikletten düşme vs imkansız.

Edit: Yazım yanlışı.

Çok teşekkür içim rahatladı herhangi birleşmede olmadı hiç öyle ilişkiye bile girmedim

Bozulmustur diyende olacak, bozulmamis diyen de kime inanacaksin sonucta bu isin uzmani bizler degiliz.
Devlet bakmiyorsa ozel hastaneye gidebilirsin muayne ücreti 20 tl olan da var. Buradan sorarak icini rahatlatamayacagini dusunuyorum.
pardon da nerdeymiş o 20 tl lik doktor? biz boşa para bayılıyoruz valla bu kadın doğumculara o zaman...

Çok teşekkür içim rahatladı herhangi birleşmede olmadı hiç öyle ilişkiye bile girmedim
ilk ilişkide bile bozulmadı benimki de ikinci ilişkide bozuldu. tabi herkesinki farklıdır. için içini yiyene kadar para biriktir doktora git. ama iki doktora birden git. için rahat etsin. hiç dert edecek bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…