- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
- Konu Sahibi Darkdreams
-
yoksa zaten bozuldu diyip sevişmeye devamBi de bu hymen konularina hep doktora git deniyor ya, ne olacak ki doktora gidince? Yani hymen var mi yok mu bunu ogrenince ne degisecek cidden merak ediyorum.
Maalesef olan olmuş. Geçmiş ola.Diğer konumda hata yaptım demiştim ama bunu bi ben allah biliyor içim içimi yiyor çok korkuyorum gerçekten zamanında bi hata yaptım şimdiki aklım olsa yapmam çocuktum 17 yaşımda erkek arkadaşım cinsel bölgeme ben istemedim ittim parmağını getirdi sonra eve gittiğimde kan geldi. Bazı yerlerde okudum 1-2 damla yazıyor ama benden bildiğimiz çok geldi adet bezini kaplıcak kadar açık pembe o zaman anlamadım küçüktüm dert etmedim zaten o kandan 1-2 gün sonra regl oldum. Şimdi düşünüyorum acaba gerçektek kızlığım mı bozuldu diye çok korkuyorum kendimi kınıyorum kızıyorum çok salak kızmışım diyorum.
Size soruyorum inşallah bişey olmamıştır doktora gitmeyi düşündüm devlet hastanesi bakmıyoruz dedi. Lütfen cevaplarken kırıcı olmayın yeterince üzgünüm
Parmakla o kadar kanaması zor. Tabii hızla çarpıp yaralamadıysa. Çok canınız acımış mıydı?Öyle diyom ama parmağı öyle içine kadar gelmedi kanarına geldi ittim zaten çok kan gelmesi düşündürüyor
Şaka mı bu 4 yıllık evlisin ve zarın bozulmadı bakire misin yaniOff sacma sapan seyler. 4 yıllık evliyim, asilama isleminde doktor spekulum takmasina ragmen zarim hic zarar görmedi
Çok teşekkür içim rahatladı herhangi birleşmede olmadı hiç öyle ilişkiye bile girmedimBunun adını değiştirmek lazım.
Zar deyince kızlar onu soğan zarı gibi, delinen/yırtılan bir şey zannediyorlar.
Halbu ki içerideki duvarlar yanlara doğru genişliyor bu yüzden kanama olabiliyor, bunun için de bir cinsel ilişki olması lazım.
Genişlemesi lazım yani, anladın mı, onun da parmakla olacağını sanmıyorum.
Hele parmak çarpması, vurması, bisikletten düşme vs imkansız.
Edit:
Acı olmadıParmakla o kadar kanaması zor. Tabii hızla çarpıp yaralamadıysa. Çok canınız acımış mıydı?
pardon da nerdeymiş o 20 tl lik doktor? biz boşa para bayılıyoruz valla bu kadın doğumculara o zaman...Bozulmustur diyende olacak, bozulmamis diyen de kime inanacaksin sonucta bu isin uzmani bizler degiliz.
Devlet bakmiyorsa ozel hastaneye gidebilirsin muayne ücreti 20 tl olan da var. Buradan sorarak icini rahatlatamayacagini dusunuyorum.
ilk ilişkide bile bozulmadı benimki de ikinci ilişkide bozuldu. tabi herkesinki farklıdır. için içini yiyene kadar para biriktir doktora git. ama iki doktora birden git. için rahat etsin. hiç dert edecek bir şey değil.Çok teşekkür içim rahatladı herhangi birleşmede olmadı hiç öyle ilişkiye bile girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?