- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Darkdreams
-
keşke herkes benim zihniyetimde olsa.
kendimi zar parçasından ibaret görmüyorum.
her şeyi yapıp sırf beyimi "bakireyim" diye kandırabilmek için zarımı korumaya çalışmıyorum. kimseye yalan söylemiyorum.
zara zeval gelmediği sürece kendini bakire sayıp başkalarına yalan söyleyen bir zihniyete asla saygı göstermem.
asıl çirkin olan budur
bu sebepten kadınların öldürülmesine tabi ki sonuna kadar karşıyım.Doğrucu davutluğunuzu övmeniz takdire şayan.
Hala bu sebebten öldürülen kadınların olduğu bir ülkedeyiz.
Herkes sizin zihniyetinizde olmak zorunda değil.
ve önceki mesajıma ekleme yapmıştım. dediğim gibi, evlenmeden önce ilişkiye girmeyen kadınlara saygım sonsuz.Doğrucu davutluğunuzu övmeniz takdire şayan.
Hala bu sebebten öldürülen kadınların olduğu bir ülkedeyiz.
Herkes sizin zihniyetinizde olmak zorunda değil.
Bozulmuş.Diğer konumda hata yaptım demiştim ama bunu bi ben allah biliyor içim içimi yiyor çok korkuyorum gerçekten zamanında bi hata yaptım şimdiki aklım olsa yapmam çocuktum 17 yaşımda erkek arkadaşım cinsel bölgeme ben istemedim ittim parmağını getirdi sonra eve gittiğimde kan geldi. Bazı yerlerde okudum 1-2 damla yazıyor ama benden bildiğimiz çok geldi adet bezini kaplıcak kadar açık pembe o zaman anlamadım küçüktüm dert etmedim zaten o kandan 1-2 gün sonra regl oldum. Şimdi düşünüyorum acaba gerçektek kızlığım mı bozuldu diye çok korkuyorum kendimi kınıyorum kızıyorum çok salak kızmışım diyorum.
Size soruyorum inşallah bişey olmamıştır doktora gitmeyi düşündüm devlet hastanesi bakmıyoruz dedi. Lütfen cevaplarken kırıcı olmayın yeterince üzgünüm
Görüşünüze saygı duyuyorum ama üslubunyz çok sert kırıcı oluyorsunuz azcık empati kursanız keşke küçüktüm şuanki aklım olsa yapar mıyım eskiye döksek şimdiki aklım olsa hemen güvendim çocuktum cahildim saftım. Psikolojik tedavide görüyorum farklı sebeplerden buda bi sebebi ama kadın doktoruma bile söyleyemiyorum. Bu konuyuda açmıcaktım nasıl olsa kimse tanımıyor bu sitede beni rezil olursamda olayım umrunda değil yeterince rezil bi davranış yapmışım. Çaresizim he olaki kızlığım gitti ve veya var eskisi gibi çocuk değilim aynı hataya düşmem emin olbu sebepten kadınların öldürülmesine karşıyım.
ama bunun çözümü böyle küçük hesaplara girişmek mi?
böyle hanzolarla evlenmezsin. bakire değilsin diye seni öldürecek adamın tekine aşık olmayacaksın.
haaa sen de bakireliğe önem veriyorsan kusura bakma evlenene kadar sevişmeyeceksin.
bitti. bu işin matematiği bu kadar basit.
ve önceki mesajıma ekleme yapmıştım. dediğim gibi, evlenmeden önce ilişkiye girmeyen kadınlara saygım sonsuz.
bu konuda tabi ki benimle aynı zihniyette olmak zorunda değiller. sevişip sevişmemekte özgürler.
ama doğrulukta benimle aynı zihniyette olunması gerektiğini düşünüyorum kimse de kusura bakmasın.
"zara zeval gelmesin ön sevişmeye devaaaamm kocacım ilkim sensin." bu saygı duyulacak bir şey değildir.
ya seviş arkasında dur. ya da sevişme.
böyle yalana, ikiyüzlülüğe "aynı zihniyette olmak zorunda" değil diyemezsiniz.
benim sertliğimle erkeklerin geri kafalılığı ne alaka?17 yaşında yapmış olduğu şeyin bilincinde olmayıp pişmanlığını dile getirmiş.
Hemcinsiniz olarak bu kadar sert davranılıyorsa erkeklerin zar konusundaki geri kafalılığı normal geliyor artık.
Ayrıca konu sahibi bana ahlak dersi verin dememiş.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim cidden konu kapatılsın şikayet edin moralimi bazıları bozuyor
Yorum yapan herkese teşekkür ederim cidden konu kapatılsın şikayet edin moralimi bazıları bozuyor
büyük ihtimalle beni yanlış anladın. ben senin sevişmene laf etmiyorum ki. hatadır yapmışsındır.Görüşünüze saygı duyuyorum ama üslubunyz çok sert kırıcı oluyorsunuz azcık empati kursanız keşke küçüktüm şuanki aklım olsa yapar mıyım eskiye döksek şimdiki aklım olsa hemen güvendim çocuktum cahildim saftım. Psikolojik tedavide görüyorum farklı sebeplerden buda bi sebebi ama kadın doktoruma bile söyleyemiyorum. Bu konuyuda açmıcaktım nasıl olsa kimse tanımıyor bu sitede beni rezil olursamda olayım umrunda değil yeterince rezil bi davranış yapmışım. Çaresizim he olaki kızlığım gitti ve veya var eskisi gibi çocuk değilim aynı hataya düşmem emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?