arkadaşlar evet bana ders oldu zaten bidaha öel bir duruma düşmüyorum amaaa kendi kendime şimdi düşmemen iyide ya o bikere olunca bozulduysa demektende kendimi alamıyorum.evet üzerimde pantolon vardı fakat tam o noktaya ve sert hareket yapınca ve canımda acıyınca farklı bişe düşünemedim doğal olarak.bide kanama olmamış değil anlayamadımmmki olup olmadığını(doktordanda korkuyorum bakarken bozarmı diye.bide dediğim an ne tepki gösteririr diye offffff mutsuzumm hemde çok
canım at artık bunları kafandan öyle kot üzerinden kızlık bozulsa tarihe yazılırsın öyle saçma şeymi olurmuş doktorada gitme konunuda kapattır bence biri birşey dedikce sen yine öylemi böylemi diyeceksin
Arkadasim git baktir icin rahat etsin merak etme bakarken doktor zarar vermez icin rahat olsun doktorlar bunun icin var doktora basima bi kaza geldi canim acidi biraz suphe icindeyim de bana yardim edin de sadece icimdeki suphe icin baktirmak istiyorum de korkma rahat ol canim git sende kafani kurcalayan bu sorundan kurtulmus olursun bide aynayla kendin bak beyazimsi bi sey varmi
ozeldekı doktorlar sebep bıle sormuyolar devlette adlı vaka olmadan bakmıyor canım sağlık kontrollerınıde yaptırırsın doktor ultrasondan bakar once karnından hem myom kıst vs varmı yokmu bunlardanda haberdar olursun bukadar yıpratma kendını
canım anlatayım neden şüphelendiğimi kesinlikle cinsel birliktelik anlamında hiçbir şey yaşamadım.üzerimde pantolonum hatta altında çorap ve iç çamaşırım vardı..işte sevgilimle yakınlaştık biraz ve pantolonumun üzerinden cinsel organıma dokundu ve birden tam o bölgeye parmağıyla sert bir hareket yaptı o an kısa süreliğinede olsa tam o bölge acıdı.iç çamaşırıma baktım ama hiçbişe anlamadım çünkü çok renkliydi çamaşırımıslaklık vardı falan oyüzden anlamadım.işte böyle kızlar korkuyorum diyorumki pantolon varsa nasıl olabilirki ama bide diyorum canım acıdı tam ora bozulmuştur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?