kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
arkadaşlar kızlık zarı muayenesi yaptırmak emin olmak istiyorum ama korkuyorum.yaptıran varmı?her doktor yaparmı?yoksa yapmıyorum o muayeneyi dermi?ve en önemlisi muayene sırasında çok açacağı için zar bozulurmu yırtılırmı.yırtılır korkusuyla gidemiyorum

doktor nasıl muayene edeceğini bilir boşuna panik yapıyorsun madem bi şeye kalkıştın katlanacan artık

peki hiç yaptıran yokmu?nasıl oluyor.doktor nasıl yapacağını biliyor daaa ne bileyim okadar açınca nasıl yırtılmasınkiiondan korkuyorum

Özel bir doktora git muaynesi 100 tl olan özel doktor çok kızlık zarıma baktırmak istiyorum de ne şekilde de korkularım var de o nedenle kontrol ettirmek istiyorum de.Emin ol bakarken bozulacak birşey değil bu masaya yatırıp bacaklarını ayırıp gözüyle bakacak öyle ayırırken bozulacak yırtılacak birşey değil bu içine birşeyde sokacak değil muayne etmek için sen kızlık zarı kontrolü için gidiyorsun doktor bunu bakarken bozacak hali yok ya.Bütün kızlar doğal olarak öyle sanki çok kolay bozulacak birşey sanıyor bunu emin olun öyle değil öyle olsaydı zaten bu kadar vajinusmus hastası kadın olmazdı

inanın özel çalışan doktor bulamıyorum.küçük bi yerdede oturduğum için olabilir.doktorlar hep ya özel hastane ya devlet hastanesi.devlet hastanesine gidemem ama özel hastanede bakarmı bilmiyorum ve ciddi anlamda korkuyorum.yoksa hiç baktırmasammı baktırsammı falan diye düşünmekten çıldırcam

Baktır kurtul anladığım kadarıyla şüpheye düşürecek şeyler olmuş seni ama emin ol kızlık zarı bozulsa anlardın istersen seni şüphelendiren şeyi yaz ona göre yorum yapalım.özel hastanedede bakarlar tabiki ama küçük yer demişsin tanınmakdan korkmazmısın neden baktırıyorsun

devlet hastanesinde keyfekeder bakmıyorlar aynı zamanda çokta nazık deıller ozele gıt en temızı

bencede özele git gideceksen ama bn olsam gtmezdim kontrole sevgilinle her buluşmadan snr doktpra gidecek değilsin nihayetinde

canım anlatayım neden şüphelendiğimi kesinlikle cinsel birliktelik anlamında hiçbir şey yaşamadım.üzerimde pantolonum hatta altında çorap ve iç çamaşırım vardı..işte sevgilimle yakınlaştık biraz ve pantolonumun üzerinden cinsel organıma dokundu ve birden tam o bölgeye parmağıyla sert bir hareket yaptı o an kısa süreliğinede olsa tam o bölge acıdı.iç çamaşırıma baktım ama hiçbişe anlamadım çünkü çok renkliydi çamaşırımıslaklık vardı falan oyüzden anlamadım.işte böyle kızlar korkuyorum diyorumki pantolon varsa nasıl olabilirki ama bide diyorum canım acıdı tam ora bozulmuştur diye

Hiç boşuna gidip baktırma imkansız öyle bozulması acımışdır herhangi bir uzuvun nasıl acırsa orasıda acımışdır eğer öyle kolay olsa bisiklete binmekdende kızlık zarı bozulurdu kızlık zarı çok geridedir yani emin olki birşey yok

sanmıyorum oyle bır durum olduğunu ıcın rahat etsın gıt ozel hastaneye muayene ol ssk varsa 30 lıra muayne ıstanbulda antalyada nasıl bılemıyorum vajinal muayene yapıcak hem sağlık kontrolunu de yaptrmıs olursun

Ustunuzde pantolonunuz varmis bu sekilde bozulacagini sanmiyorum ama iciniz rahat etmiyorsa baktirin derim bu kadar sikinti yaratiyor madem boyle seylere bi daha kalkismayin kanama bile olmamis sanmiyorum bozuldugunu

arkadaşlar evet bana ders oldu zaten bidaha öel bir duruma düşmüyorum amaaa kendi kendime şimdi düşmemen iyide ya o bikere olunca bozulduysa demektende kendimi alamıyorum.evet üzerimde pantolon vardı fakat tam o noktaya ve sert hareket yapınca ve canımda acıyınca farklı bişe düşünemedim doğal olarak.bide kanama olmamış değil anlayamadımmmki olup olmadığını(doktordanda korkuyorum bakarken bozarmı diye.bide dediğim an ne tepki gösteririr diye offffff mutsuzumm hemde çok

Son düzenleme:
canım at artık bunları kafandan öyle kot üzerinden kızlık bozulsa tarihe yazılırsın öyle saçma şeymi olurmuş doktorada gitme konunuda kapattır bence biri birşey dedikce sen yine öylemi böylemi diyeceksin

Arkadasim git baktir icin rahat etsin merak etme bakarken doktor zarar vermez icin rahat olsun doktorlar bunun icin var doktora basima bi kaza geldi canim acidi biraz suphe icindeyim de bana yardim edin de sadece icimdeki suphe icin baktirmak istiyorum de korkma rahat ol canim git sende kafani kurcalayan bu sorundan kurtulmus olursun bide aynayla kendin bak beyazimsi bi sey varmi

ozeldekı doktorlar sebep bıle sormuyolar devlette adlı vaka olmadan bakmıyor canım sağlık kontrollerınıde yaptırırsın doktor ultrasondan bakar once karnından hem myom kıst vs varmı yokmu bunlardanda haberdar olursun bukadar yıpratma kendını

canım tam ilişkiye girilen noktaya yaptığı sert hareket ve canımın acıması beni şüpheye düşürüyo yoksa pantolon banada olmaz geliyo içimi biraz rahatlatoyo ama korku hep var

canım aynayla bakmadımda uzman olmayan kişi bişeler görür ama anlayamaz yorum yapamaz deniyor oyüzden hiç bakmadım.

canım özel hastene gitmeyi düşündüğüm yer ne derler bilmiyorumher özel hastaneye bile güvenemiyom onlarda doktor sonuçta ama zarar gelecek diye ödüm kopuyo.sanki her doktor bakamaz gibi geliyo.saçma bi düşünce belki ama.....

canım senin kontorole gitmene gerek yok içini ferah tut, pantolondan hiçbirşey olamaz ! bak bu kadar kesin söylüyorum sana . Islaklığın sebebi ise yakınlaşma anında aldığın zevkten dolayı vajina tarafından salgılanan sıvı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…