bak ben sana anlatiyorum kanama falan olmuyor muayene gözle zaten doktor buyuk dudaklari aralayip bakiyor emin ol hissetmiceksin bile ama kasma kendini sakın
kasma kendini sakın derken?o zaman mı zarar görür yani?
kızlarrrr korktuğum başıma geldi.korkuyosan niye yapıyosun demelerinizde haklısınız.şuan ağlamaktan mahfoldum.dün nişanlımla biraz yakınlaştık.ben yine çok kontrollü olmaya çalışıyordum fakat bi an penisinin ucunu sanki vajinama girdi gibi ama tam anlayamadım tam orada hafif baskı hissedince hemen uzaklaştım.dün kan falan hiççççbişe gelmedi ama bugün yani tam 24 saat sonra kan geldi.koyu kırmızı kan.kızlar benim durumum nedir.çönceden bozulmadıda şimdi bozulmuştur sizcede demi???anlamadığım 1gün sonra kan gelirmi ya??adetim 1 haftadır bitmişti.ondan olamaz demi
peki koyu renk olabiliyomu?koyu kırmızı kandı bu?bide tam girmedi.ucu girdimi girmedimi onu anlamadım bile.bide nişanlıma söylemelimiyim bilmiyorum.utanıyorum korkuyorum.söylemesem mi yoksa söylesemmi çok geç olmadan kızlar napayım ben
peki koyu renk olabiliyomu?koyu kırmızı kandı bu?bide tam girmedi.ucu girdimi girmedimi onu anlamadım bile.bide nişanlıma söylemelimiyim bilmiyorum.utanıyorum korkuyorum.söylemesem mi yoksa söylesemmi çok geç olmadan kızlar napayım ben
1 hafta önce adet olmuştum onla bir alakası olamaz demi???soyunmadım yüzeyseldi herşey diyorumya kontrol altında tutmaya çalışıyorsum bi anda oldu herşey bianda çamaşırım indi ve o an olan oldu.söylemeken utanıyorum yani nişanlı bile olmuş olsak ona mevbur görünmek istemiyorum.belkide gereksizce bir gurur ama nebileyim
1 hafta önce adet olmuştum onla bir alakası olamaz demi???soyunmadım yüzeyseldi herşey diyorumya kontrol altında tutmaya çalışıyorsum bi anda oldu herşey bianda çamaşırım indi ve o an olan oldu.söylemeken utanıyorum yani nişanlı bile olmuş olsak ona mevbur görünmek istemiyorum.belkide gereksizce bir gurur ama nebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?