Ben seni hiç ama hiç anlamiyorum
Siz gerçekten nisanlimisiniz?
Madem evlenecegin kisi, dugun tarihi belli neden bu kadar taktin zarina anlamiyorum
Acaba sen nisanlindan once biseyler yasadin ve o zaman yirtilmis olmasindan mi korkuyorsun ? ya da kisaca bakire degilsin ?
ve belki de hymenoplasti yapamadigin için beraberlik yasamadan onun zari yirttigina nasil inandirabilirim diye isletiyorsun bizi ?!
kk bu hersey beklenir kusura bakma
sen zaten "kesinlikle yirtilmistir" dememizi istiyor gibisin
yok 24 saat sonra kanama olur mu? boyle yapti diye yirtilmistir degil mi? kasarsam kanar mi? muayene olursam ve doktor çoktan yirtilmis derse nisanlimin yaninda?! gibi sorular + hymenoplasti topigine ilgi
Ben seni hiç ama hiç anlamiyorum
Siz gerçekten nisanlimisiniz?
Madem evlenecegin kisi, dugun tarihi belli neden bu kadar taktin zarina anlamiyorum
Acaba sen nisanlindan once biseyler yasadin ve o zaman yirtilmis olmasindan mi korkuyorsun ? ya da kisaca bakire degilsin ?
ve belki de hymenoplasti yapamadigin için beraberlik yasamadan onun zari yirttigina nasil inandirabilirim diye isletiyorsun bizi ?!
kk bu hersey beklenir kusura bakma
sen zaten "kesinlikle yirtilmistir" dememizi istiyor gibisin
yok 24 saat sonra kanama olur mu? boyle yapti diye yirtilmistir degil mi? kasarsam kanar mi? muayene olursam ve doktor çoktan yirtilmis derse nisanlimin yaninda?! gibi sorular + hymenoplasti topigine ilgi
sizin gibi düşünüyorum aynen yazdıklarınıza katılıyorum bence arkadaşın eksik yazdığı yada yanlış anlattığı birşeyler var yazdıkları birbiriyle çelişiyor madem bu kadar önemli madem bu kadar korkuyorsun ne diye yapıyorsunuz ki? önceki konuda dersimi aldım deyip sonra bir daha yapmışsınız gerçekten anlayamadım ben sizi
ya iyide benim tutarsızlığım nerde anlamıyorum arkadaşlar vallahi herşey anlattığım gibi.hayatımda nişanlımdan başka hiçkimse olmadı.konuyu başlatırkenki pantolon mevzusunuda onunla yaşamıştım.sanırım tek tutarsızlığım hem korkmam hemde bunları yapmam.ama insanın elinde olmuyor bazen.işte cahillik ettim kontrolü elimde tutarım sandım ama olmadı.bi 10 saniyelik bişe 1 dakikalık bile değil ama tam birleşme olmadı zaten belkide ucu bile girmedi ama ben baskı hissedince çektim kendimi bilmiyorum.o gün hiç ama hiç kan gelmedi.ertesi gün tam 24 saat sonra kan geldi lavaboya çıkınca.sonra durdu ve bugünde her lavaboda geliyo.ara arada kasıklarımda ağrı oluyo.doğrusu buuuu.nişanlıda doktora gitmemi istemiyo.seni o koltukta düşünemiyorum olmuşsada olsun nevar diyo.ona güvenmelimiyim bilmiyorum sonuçta düğüne 3 ay var nolur nolmaz olduki aramız bozuldu zaten kız değil ben kanamayıda görmedim derse naparım ozaman.öel bir kişilikte değil ama insanoğlu işte çiğ süt emmiş.bide diyorum hiç üstüne düşme.sen nasılsa haberdar etin durumdan knamazsa o gece bu yüzden olduğunu bilecek ve ses edemiycek ki bozulmuşsada bozulsun napalım diyo.işte napsam bilemedim
jinekologtan önce nöroloji öneriyorum beyin zarında bir yırtılma olabilir bence
ben evlenince 3gün uğraştım,seninki ellemeyle bozulduysa ben adımı değiştiririm
Ayrinti degil yazdiklarim, sen bizi bi o yone bi bu yone çektin durdun, iyice arap saçina dondu senin bu durum
Zarin ne durumda bilemem ama su son anlattigin olaylarla yirtilmis olmasi mumkun degil, bu ne pantolon ustunden olacak bisey ne de penis ucuyla
Topigin iyice sinirimi bozmaya basladi, yazdiklarin resmen kadini objelestirmek, kadinin degeri serefi iki damla kan mi? iyi o zaman ters iliski yasayan namuslu, zari esnek ama erkek eli degmemis kiz ise o******
Bu mu yani? pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?