kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum

sizin gibi düşünüyorum aynen yazdıklarınıza katılıyorum bence arkadaşın eksik yazdığı yada yanlış anlattığı birşeyler var yazdıkları birbiriyle çelişiyor madem bu kadar önemli madem bu kadar korkuyorsun ne diye yapıyorsunuz ki? önceki konuda dersimi aldım deyip sonra bir daha yapmışsınız gerçekten anlayamadım ben sizi

eksik yada yanlış anlattığım hiçbirşey yokkk burda beni tanıyanmı varki yanlış anlatıpta kendimi savunayım bikere bunu düşünün siz doğru bilseniz yada yanlış bilseniz nolurkiiii.mantıklı düşünün tabiki herşey doğru amacım fikir almak.önceden pantolonun üstünden diye yazığım şeyide nişanlımla yaşamıştım zatennn ama ona hiç şüphemden bahsetmemiştim.ee niye bidaha yaşadın derseniz.nefis işte malesefki nefiss.bide kontrol altında bişeler yaşamanın sakıncasını görmedim ama kontrolden çıktı iştee.benim nişanlıma kanıt amacım zaten yedi gün geçmeden bozulduğunu görmesi.siz demedinizmi o gece kanamazsa sana hesap sorabilir o yüzden şimdi söyle diye.bende söyledim işte.önceden bozuk olsa onu yanımda doktora götürürmüyüm.hayır anlamadım.mantıksızlık tutarsızlık nerde????haa madem nişanlın bozdu niye kanasın istiyorsunuz dersenn.o benim hayalimdiiii o gece kanaması benim gururummm belkide saçma düşünüyorum ama ona mecbur görünmek istemiyorum bilmem anlatabildinmi.

gerçekler anlattığım gibi.haaa hala düşünüyorum acaba götürsemmi 7 gün geçmeden doktora yanımdA

adam gitmem demi$
silah mi dayayacaksin goturmk için
onsuzda gitsen n dr bakar ayrica

gıyınıkken ilişki yaşamak neyin nesi ya... ya hakkıyla yapın yada bunu hiç yapmayın...yok kanmış yok gururmuş pehhh... gururlu olan kadın ağır takılırdı hemde en başından madem ilk geceye önem veriyorsun bu öneme karşılık ne kendini elletirdin nede başka birşey gururlu olan kadın o parmağı kırıp iade etmesinide bilir ayrıca doktor muaynesine gelince korkma gözüyle bakıcak başka yeriyle değil...

gitmem derken benimde gitmemi istemediği için diyor.abartıp yıpratma bizi diyor.gitme diyor.bu arada kızlar dün kan geldi durdu. ama bugünde her lavaboya çıktığımda kan geliyor yaa.1 hafta önce adetim bitmişti ondan mı acaba.kasıklarımda ağrıyor çünkü.sonuçta ben birleşme yaşamadım.kasıklarım neden ağrısınki.başka bir sorunmu var acaba.hem yakınlaşmadan 24 saat sonra kan geldi ee bitmedi kan 2gün devam ediyo hemde ağrım var.ne bu acaba

Son düzenleme:
dünden beri buraya sinir olduğum halde nie hala geldiğimi bilemiyorum.bak canım çok paniktesin anlıyorum.ama bahsettiğin şeylerde bir garip ya anlat olayı bütünüyle öle yardım işte yada isteme.çünkü kimse sana bu şekilde yardımcı olamıyor.hala ilk gece gururumdu bilmemne diyorsun.ne biçim iş bu.doktora göstermeye çekiniyorsun ama nişanlın görüyor.bu kadar utangaçsan ve bu konuya bu kadar taktıysan nie yapıyosun.kontrollüydümdiyosun bu işin kontrolü olmaz.benim için başkasıyal öpüşmekte bir kızlık kaybetmekte.ikiside özel olmalı.he bunları göz ardı edenlerede sonsuz saygım var.herkesin tercihi.şimdi ya atladığın bişey varsa anlat sana yardımcı olalım,yada bu şekilde tutarsız cvplar vererek milleti krize sokma canım

sen zari bo$ver de git bi dr a
surekli kan gelemsi iyi deil, hamile deilsin bi$ey deilsin
hasta falan olursun Allah korusun
o zaman ne ni$anlini ne zarini gozun gormez can derdine du$ersin ...

Son düzenleme:
ya iyide benim tutarsızlığım nerde anlamıyorum arkadaşlar vallahi herşey anlattığım gibi.hayatımda nişanlımdan başka hiçkimse olmadı.konuyu başlatırkenki pantolon mevzusunuda onunla yaşamıştım.sanırım tek tutarsızlığım hem korkmam hemde bunları yapmam.ama insanın elinde olmuyor bazen.işte cahillik ettim kontrolü elimde tutarım sandım ama olmadı.bi 10 saniyelik bişe 1 dakikalık bile değil ama tam birleşme olmadı zaten belkide ucu bile girmedi ama ben baskı hissedince çektim kendimi bilmiyorum.o gün hiç ama hiç kan gelmedi.ertesi gün tam 24 saat sonra kan geldi lavaboya çıkınca.sonra durdu ve bugünde her lavaboda geliyo.ara arada kasıklarımda ağrı oluyo.doğrusu buuuu.nişanlıda doktora gitmemi istemiyo.seni o koltukta düşünemiyorum olmuşsada olsun nevar diyo.ona güvenmelimiyim bilmiyorum sonuçta düğüne 3 ay var nolur nolmaz olduki aramız bozuldu zaten kız değil ben kanamayıda görmedim derse naparım ozaman.öel bir kişilikte değil ama insanoğlu işte çiğ süt emmiş.bide diyorum hiç üstüne düşme.sen nasılsa haberdar etin durumdan knamazsa o gece bu yüzden olduğunu bilecek ve ses edemiycek ki bozulmuşsada bozulsun napalım diyo.işte napsam bilemedim

Tutarsizliklar sunlar guzelim :

Nisanlinin penisine dokunuyosun sonra zar konusuna gelince ona soyleyemem utanirim diyosun

Kizlar sizce de yirtilmistir degil mi? bizden evet cevabi istedigin anlamina gelir yoksa korkan biri, yirtilmamistir degil mi? diye sorar

O kadar yakinlasiyorsunuz ve sen hala o kan gururum diyorsun ?! (hos bence gururla alakasi yok ya ben ilkimde kanamadim mesela)

Sonra ya nisanlim kanamadi gormedim derse diyorsun (senin gururun mu nisanlinin tepkisi mi? karar ver)

Ilerde nisanlin yuzune vurur diye korkuyorsan diger yasadiklarini da vurur sonuçta degil mi?

Nefs falan diyorsun ama senin gibi zar fobisi yasayan biri ancak vajinismus olur bu durumda zevk alamaz en azindan dugune kadar

Birde yazdiklarin sanki soyle yazmamizi istiyormussun gibi "evet nisanlin zarini yirtmistir, 24 saat sonra kanayabilir" boylece evlenecegin adam yapti, o gece kan yok birde hymenoplasti topiginde ne isin var? evlenecegin adam zarini yirtti diye hymenoplasti yapmayacaksin ya, bilgi almaya gittim dersin simdi

Ya doktor çoktan zar yirtilmis derse nisanlimin yaninda diyorsun, o zaman sen de geçen hafta oldugunu dusunuyorum dersin doktora oldu bitti ama yok doktor bu bir haftalik degil bayadir yirtilmis der diye korkuyorsan bilemem

Iki seçenek var, ya dersin ki ben dugun gecem esime bakire falan filan iste teslim edecem kendimi ve el ele tutusur opusursunuz en fazla
Ya da dugunu beklemek istemiyorum dersin beraberlik yasarsiniz

Kisacasi ya bisey yapma ya da adam akilli yap ve yaptiginin arkasinda dur (en azindan delikanli ol)

Son düzenleme:
ya nekadar ufak ayrıntılara dikkat etmişsin zar kanadı değilmi demişimde kanamadı değilmi dememişim iyide ne farkederrr.ya ben telaş korkuyla -ma -me eklerinemi dikkat edicem.gurur meselsine gelince.evet hem ona mecbur görünmek istemiyorum hemde olurda o öle bir tepki verir diye korkuyorum.o ihtimalide düşünmek zorundayım.başa kalkama mevzusundada hayır diğerlerini başa kalkmaz bu bambaşka bişe.ya ben açıklama yapmak için yazmadım buraya akıl almak fikir almak istiyorum.evet hata yaptım.yaklaştırdım onu.bundan sonrasını üzülmeden atlatmak istiyorum.söyle onada düğün günü kanamzsa suç bulmasın dediniz.dinledim sizi söyledim.şimdi soruyorumki doktora gitmelimiyim.o ben asla gitmeni istemiyorum.seni o durumda görmek dahi istemiyorum olsun bozulsun ne önemi var diyor beni dinlemiyceksen niye soruyosun diyor.ama ben kendimi düşünüp gitmelimiyim sizce.

jinekologtan önce nöroloji öneriyorum beyin zarında bir yırtılma olabilir bence

kes sesini saygısızzz sen bu şekilde yorum yapacaksan yazma buraya.ben burda beni eleştirenlere dahi hiç kötü bişe yazmadım ama seninki hakarete varıyor.böle büyük konuşuyosunya Allahtan dilerim seni budurumların içine düşürür ozaman burda yazdıklarını hatırlatır inşşş.ya bide bana nutuk atan adama bak.sanırsın namus timsali.açtığın konuları okudumda şok oldum.ya neyse ne halt yediğin beni ilgilendirmez.sana cvpda yazmıycam.başkada havlasanda cevap vermiycem uza şimdi...

ben evlenince 3gün uğraştım,seninki ellemeyle bozulduysa ben adımı değiştiririm

teşekkür ederim.böle rahatlatıcı yorumlar için.peki gelen kan neydi?sende kan geliyormuydu

Son düzenleme:
Ayrinti degil yazdiklarim, sen bizi bi o yone bi bu yone çektin durdun, iyice arap saçina dondu senin bu durum
Zarin ne durumda bilemem ama su son anlattigin olaylarla yirtilmis olmasi mumkun degil, bu ne pantolon ustunden olacak bisey ne de penis ucuyla
Topigin iyice sinirimi bozmaya basladi, yazdiklarin resmen kadini objelestirmek, kadinin degeri serefi iki damla kan mi? iyi o zaman ters iliski yasayan namuslu, zari esnek ama erkek eli degmemis kiz ise o******
Bu mu yani? pfff

bu buraya son yorum yapışım çünkü her sabah bildirimde görünce tepem atıyor dayanamıyorum geliyorum.bu olaya artık haydar dümen baksın bence.ben usandım.ne dediysem en başa dönüyoruz çünkü o kadar sayfa var kimseden bir sonuç alamadın ya helal olsun.sana tek diyeceğim şu ne istiyorsan umarım dilediğin gibi olur.çünkü ben ne istediğini algılayamadım beynim karıştı.mutluluklar sana arkadaşım.
nokta.

inşallahhh inşallah bozulmamıştır.peki penis ucuyla bozulacak bişe değilse kan neden geldi acaba yaa

Beyin zarı, havlamak, namus timsali, yediğin haltlar:44:

Burası neresi??? Ben kk diye giriş yaptım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…