kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum

canım sana bi soru sormak istiyorum aynayı alıp baktığından açıklık ne kadar vajina girişi ?

peki o acı neydi sanki parmağı girmiş gibi vajinamın iç bölgesi acıdı ondan korkuyorum.dediğiniz gibi pantolandan parmak giremez demi???

hiç bakmadım baksamda anlarmıyım ki?

az çok fikir yürütebiliriz bazen zorlanmayla açıklık oluşabiliyr ama bazende dar olup zara zararda gelebiiyr .. ne kdr açıklık mesela ıkınıp baksana arkdaşım aynayla ?ama en doğrusu bi doktora gitmen git de öğren böyle olmaz..

Son düzenleme:
peki o acı neydi sanki parmağı girmiş gibi vajinamın iç bölgesi acıdı ondan korkuyorum.dediğiniz gibi pantolandan parmak giremez demi???

canım zar baya içerde oraya mümkün değil giremez tabiki bazen uyarıldığımız zaman vajinada ağrı olabiliyor sende ona benzer birşeyde olmuş olabilir ama kesinlikle kızlığınla alakalı bir durum yok bunu kafandan tamamen çıkar ve içini ferah tut canım , boşuna ıkınıp falan bakmaya çalışma gerek yok gerçekten hiçbirşey olmamıştır

keşke dediğinz gibi olsaydı zamanında bnde sizin gibi konuşurdum ama zar içerde falan değildir çk araştrdm dış dudakların hemen iç kısmındadır.eğer dediğiniz gbi olsaydı ilişki yaşamadan bu kdr insanın zarı bozulmazdı yok yere

ya iyice kafam karıştıevet normalde zar geride değil diye biliyorum bende ama pantolanla bozulacak kadarda dışarıdamı onuda bilmiyorum

kızlar azra53 adlı arkada aynayla bak beyaz bişe görüyormusun dedibaktım gördüm evet.ne demek o?bilgisi olan varmı.onada ulaşamıyorum bi türlü

Son düzenleme:
Kızlık zarı bilinenin aksine geride değildir bayanlar tam giriştedir, girişteki ufak açıklığın etrafını çevreleyen zardır.
Kesin olarak söylüyorum ki elinle oraya birşey sokmadığın sürece de bozulmaz.
Yani hala bakiresin gitmene gerek yok.

kızlar azra53 adlı arkada aynayla bak beyaz bişe görüyormusun dedibaktım gördüm evet.ne demek o?bilgisi olan varmı.onada ulaşamıyorum bi türlü
arkadasim kizlik zari vajenin iki uc santim girisindedir her hangi bir sey sokmadigin surece yirtilmaz diye biliyorum ıkinarak beyaz yapiyi gorduysen bence hala bakiresin diye dusunuyorum bozulmus olsa beyaz yapiyi goremezdin yinede git icini rahatlat derim

tamam cnm şüphe etmeni gerektiren bişey yok ben kistim için gittiğimde doktorum bakmıştı,doktordan da korkmana gerek yok sadece dişçi koltuğu gibi bi koltuğa yatıp bacaklarını açtırıp gözüyle bakıyo ama için rahat olabilir arkadaşların dediği gibi öyle kolay bozulan bişey de değil..rahat olabilirsin

bir jinekolağa git neden yapmam desin canım işleri bu ayrıca da hiçbir doktor kimsenin kızlık zarını yırtmaz uzman canım bunlar

bu $ekilde bozulmasi imkansiz gibi duuryor
ama o kokruyuda atlaatamiycaksin gibi duruyor

bi jinekolog, 6 yil tip +4yil uzmanlik okuuyor , eder 10 yil tip egitimi ..onlar hayatini kadin sagligina adiyor ..

kızlar bugün özel hastaneyi aradım randevu almak için doktorun sekreteriyle görüştüm bana ne dedi biliyomusunuz.biz o muayeneyi yapmıyoruz diye.dedimki sadece muayene istiyorum kontrol edilmesini olmaz dedi.çıldırıcam yemin ederim.işte bundan korkuyodum.bakmıyolar ya

Nergis selam,
Bence kalbini ferah tut, anlattıgın şekilde kızlık zarı bozulmaz, ama içim rahat olsun diyorsan ayna ile baktıgında görebilirsin. Bana pm den mesaj atabilirsin eger soruların olursa.

dediğin şekilde bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede nolur nolmaz doktora görün.
masaya çıkıyorsun gazlı bez ile aralıyor bakıyor kısa sürekli ağrısız bi işlem istersen türünüde söylüyor ama ben hala ikna olmuş değilim sürekli hatalar insanın kafasını kemiriyor

kızlık zarı pantolonun üzerinden bozulmaz için rahat olsn..bana annem ve babam orta okula giderken bu muayeneyi ne yazıkki yaptırttı sadece erkek arkadaşımla sokakta konuşurken yakalandm die şimdi aklıma geldikçe nefret ediyorum neyse ama acımıyor için rahat olsn muayene esnasındada kızlık zarı zarar görmüyor

Sevgili arkadaşım, öncelikle o erkek arkadaşını mümkünse terk et. Çünkü senin bakire olduğunu bile bile bir anlamda seni "zorlamış". İkincisi içinin rahat etmesi için mutlaka özel hastane doktoruna git. Zira dedikleri gibi Devlet Hastanesindeki doktorlar pek nazik olmayabilir. Durumu olduğu gibi anlat. Muayene sırasında da kasılma.

canımm benim kesinlikle gitmene gerek yok bu öyle pantolon üzerinden bozulacak bişey değil ben de de bu korkular olmadı değil hatta evlendikten sonra bile korkum devam etti çünkü benim 8. ilişkide bozuldu gayet derinde olan bişey bu. ve az çok esnekliği var zarar gördüğünü zannetmiyorum korkularının nedeni bence yaşadığın şeylerin yanlış oldugunu bilmenden kaynaklanıyor yani o korkuyu rabbim içine düşürmüştür...

kızlar neyse ki bu muayeneyi yapacak doktor bulabildim.(hatırlarsanız doktorlar randevu alırken hayır bakmayız diyolardı) neyse işte yakın zamanda gidicem inş.amaaaa forumda bi arkadaş muayene sırasında canının çok acıdığını bağırdığını hata kan geldiğini yazmış.doktor dudaklar kanadı korkma demiş ama kimbilir o kan nerden geldi...yani bunu okudum aşırı korkuyorumm yani kan dudaklardan gelmiş olsa bilee o nasıl bir çekiş ki dudakları kanatıyo yaa(bide özel doktormuş oda ve buna demişki zarın geride oyüzden zor gördüm.yırtık zarın demiş.Allah bilir kendisi yırttı o an da, öle dedi bunada kimbilirişte başıma bela almaktan korkuyorum.bi diyorum gideyim kafam rahat etsin.böle düşün düşün kafayı yiycem..bide diyorum bu tehlikeyi alma.o gece gör bak kanıyosa kanasın kanamazsa nolursa olsun napayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…