canım sana bi soru sormak istiyorum aynayı alıp baktığından açıklık ne kadar vajina girişi ?
canım senin kontorole gitmene gerek yok içini ferah tut, pantolondan hiçbirşey olamaz ! bak bu kadar kesin söylüyorum sana . Islaklığın sebebi ise yakınlaşma anında aldığın zevkten dolayı vajina tarafından salgılanan sıvı
hiç bakmadım baksamda anlarmıyım ki?
peki o acı neydi sanki parmağı girmiş gibi vajinamın iç bölgesi acıdı ondan korkuyorum.dediğiniz gibi pantolandan parmak giremez demi???
canım zar baya içerde oraya mümkün değil giremez tabiki bazen uyarıldığımız zaman vajinada ağrı olabiliyor sende ona benzer birşeyde olmuş olabilir ama kesinlikle kızlığınla alakalı bir durum yok bunu kafandan tamamen çıkar ve içini ferah tut canım , boşuna ıkınıp falan bakmaya çalışma gerek yok gerçekten hiçbirşey olmamıştır
arkadasim kizlik zari vajenin iki uc santim girisindedir her hangi bir sey sokmadigin surece yirtilmaz diye biliyorum ıkinarak beyaz yapiyi gorduysen bence hala bakiresin diye dusunuyorum bozulmus olsa beyaz yapiyi goremezdin yinede git icini rahatlat derimkızlar azra53 adlı arkada aynayla bak beyaz bişe görüyormusun dedibaktım gördüm evet.ne demek o?bilgisi olan varmı.onada ulaşamıyorum bi türlü
kızlar azra53 adlı arkada aynayla bak beyaz bişe görüyormusun dedibaktım gördüm evet.ne demek o?bilgisi olan varmı.onada ulaşamıyorum bi türlü
kızlar bugün özel hastaneyi aradım randevu almak için doktorun sekreteriyle görüştüm bana ne dedi biliyomusunuz.biz o muayeneyi yapmıyoruz diye.dedimki sadece muayene istiyorum kontrol edilmesini olmaz dedi.çıldırıcam yemin ederim.işte bundan korkuyodum.bakmıyolar ya
canım anlatayım neden şüphelendiğimi kesinlikle cinsel birliktelik anlamında hiçbir şey yaşamadım.üzerimde pantolonum hatta altında çorap ve iç çamaşırım vardı..işte sevgilimle yakınlaştık biraz ve pantolonumun üzerinden cinsel organıma dokundu ve birden tam o bölgeye parmağıyla sert bir hareket yaptı o an kısa süreliğinede olsa tam o bölge acıdı.iç çamaşırıma baktım ama hiçbişe anlamadım çünkü çok renkliydi çamaşırımıslaklık vardı falan oyüzden anlamadım.işte böyle kızlar korkuyorum diyorumki pantolon varsa nasıl olabilirki ama bide diyorum canım acıdı tam ora bozulmuştur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?